|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Обман, як останній засіб піару від Лабунської?

Категория:

Надвечір вівторка в електронних версіях деяких бердичівських ЗМІ (де, звісно, працюють виключно «непродажні» журналісти) з’явилася стаття за підписом Валентина Бортника. Зазвичай, цей псевдонімом використовує помічник народного депутата Анжеліки Лабунської Валерій Шелепа. Цього разу автор дійсно здивував, адже з доброго (чи навпаки?) дива заговорив (чи то записав) українською мовою та почав використовувати явно жіночий стиль (здається, ми навіть впізнали справжнього автора, точніше авторку, яка намагалася заховатися під цим псевдонімом, але хай це залишиться на її «непродажній» совісті).

Так от, у згаданій статті Валентин Бортник у стверджувальній формі виклав своє бачення виборчої кампанії у 63-му окрузі та відмову Олександра Ревеги від теледебатів із Анжелікою Лабунською. При цьому,

написано у такому стилі, ніби людина знає абсолютно все, що відбувається у виборчому штабі Анжеліки Лабунської, навіть, хто їй телефонує.

 

Та ледь не кожен рядок опусу проникнутий суцільною, вже зовсім не прихованою брехнею.

Перша брехня у матеріалі Валентина Бортника. Він пише:

«Брехня регіонала Ревеги викликала у людей абсолютно іншу реакцію, ніж розраховували його чорні піарники. На адресу Лабунської стали приходити сотні листів від людей і трудових колективів зі словами підтримки. Школярі й пенсіонери, підприємці та медики, військові і вчителі - всі вони вже зробили свій вибір і закликали Анжеліку Лабунську дати бій брехні і обману регіоналівських смітників, які викупив Ревега. Навіть Мазур подзвонив зі словами підтримки і сказав, що не очікував від Ревеги такої підлості. Люди вимагали від Лабунської дії».

У твердженні стосовно дзвінка Мазура Анжеліці Лабунській міститься подвійний обман, оскільки не вказується, про якого саме Мазура йде мова. Хоча, за змістом публікації та виходячи із реалій у виборця, який читатиме цей агітаційний матеріал, складається враження, що мова йде про міського голову Бердичева Василя Мазура. Таким чином, замовники публікації, маніпулюючи свідомістю виборців, навмисно замовчують фактичні обставини дзвінка, використовуючи це у передвиборній агітації, наштовхуючи виборця на думку про те, що міський голова Бердичева підтримує кандидата у народні депутати Анжеліку Лабунську та засуджує іншого кандидата – Олександра Ревегу.

Крім того, у цьому ж твердженні міститься і фактичний обман: журналісти «Бердичівських новин» зв’язалися із міським головою Бердичева Василем Мазуром, номер телефону якого відомий всьому місту. Мер категорично заперечив факт дзвінка Анжеліці Лабунській. Втім, не телефонував Василь Мазур й іншим кандидатам, аби уникнути звинувачень у підтримці того чи іншого претендента на депутатський мандат. До речі, Анжеліко Вікторівно, а Ви можете довести, що Вам телефонував Василь Мазур, та ще й з підтримкою на Вашу адресу? Наприклад, якщо зробити офіційний запит до мобільного оператора, як тоді будете відповідати за свої слова? Скажете тоді, що В.Бортник щось наплутав?

Олександр Ревега, наприклад, може довести, що отримував образливі СМС із Вашого номера телефону.

Хочемо звернути увагу на ще одне ноу-хау від недолугих піарників. Анжеліко Вікторівно, з яких це пір у виборчому процесі почали використовувати школярів, які вже нібито зробили вибір на Вашу користь? (Принаймні про це пише В.Бортник, стаття за підписом якого, сподіваємося, була офіційно оплачена з виборчого фонду, як цього вимагає закон).

Наступна брехня.  “Лабунська поступила так само, як вчинив би будь-який чесний бердичівлянин, про якого розпускають брудні плітки підлі сусіди чи злі родичі - вона вирішила з’ясувати відносини віч-на-віч, у присутності глядачів... Ревега ВІДМОВИВСЯ від участі в теледебатах з Лабунською, які повинні були побачити всі жителі округу. Злякавшись чесної і відвертої розмови з Лабунською в прямому ефірі...”, - пише В.Бортник.

Почнемо з того, що розмова віч-на-віч ніяк не може відбуватися у присутності сторонніх спостерігачів (це взаємно виключає одне одне). Та найголовніша брехня полягає в тому, що дебати мали у прямому ефірі побачити всі жителі округу (згідно запрошення Анжеліки Лабунської, теледебати мали б відбуватися на бердичівському телеканалі “ВІК”, який не працює в прямому ефірі)!. Тим паче, як ці дебати у прямому ефірі могли побачити мешканці Андрушівки, Ружина чи села Турбівка у Попільнянському районі?

Чи треба ще щось додавати і коментувати далі? Прикро, що депутатша-мільйонерка та її команда і далі тримають виборців за бидло, якому можна “кинути” подачку у вигляді 200 гривень на заводі чи коробки “Пташиного молока” під час медичного огляду. Та, віримо, що Революція гідності відбулася, в першу чергу, у свідомості людей, справжній вибір яких (у кабінці для голосування) буде залежати зовсім від інших чинників.

До речі, Валентин Бортник у своєму опусі навіть встиг пояснити, чому у 2012 році Анжеліка Лабунська проголосувала за прем’єра Азарова. Цитуємо: “Янукович спеціально розробив таку операцію, щоб зробити прем’єром Арбузова. Азарова потрібно було провалити при голосуванні, і наступною кандидатурою від Януковича мав бути Арбузов, що було б ще гірше. На фоні корупційних схем Арбузова, Азаров виглядає першокласником”. Такі слова, нібито, прозвучали з вуст Анжеліки Лабунської після сумнозвісного голосування за Азарова. І їх, як стверджує В.Бортник, Анжеліка Лабунська поширила через ЗМІ. Не знаємо, коли і ким ці слова були справді сказані, але тоді, у 2012 році, мешканці 63-го округу, які обрали Анжеліку Лабунську для боротьби за їхні інтереси, пояснень так і не дочекалися.

До речі, ні “Батьківщина”, з якою на виборах себе позиціонувала Анжеліка Лабунська, ні “Свобода”, ні “Удар” тоді ніяких виправдань та аргументів не шукали. Вони чітко заявили, що не голосуватимуть за Миколу Азарова. “З поваги до нашої країни і до народу України опозиція ніколи не підтримає уряд Партії регіонів, який номіновано президентом Партії регіонів. Ми не будемо голосувати за цей уряд”, - зазначав один із тодішніх лідерів “Батьківщини” Арсеній Яценюк.

А “Українська правда” у своїй публікації щодо голосування за Миколу Азарова, відверто назвала Анжеліку Лабунську “тушкою-самовисуванцем”.

Анжеліко Вікторівно, не брешіть знову своїм виборцям! Вони заслуговують на більш шанобливе ставлення до себе, аніж отримати чергову недолугу порцію “лапші” від Вашої команди.

До виборів залишається кілька днів. Передбачаємо, що вони будуть гарячими (не в сенсі погоди) та напруженими. Які ще сумнівні піар-технології при цьому будуть застосовуватися – невідомо. «Для достижения цели все средства хороши» - вибачайте вже, що російською…
Бердичівські новини


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбор авто
Добавил Liaі
Апрель 24, 2024

Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил Sergey1826
Апрель 23, 2024

Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024

Дайте пораду алкоголізм
Добавил sasha1988
Апрель 22, 2024