|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Анжеліка Лабунська, Ви - брехуха? Ні? Тоді не маніпулюйте свідомістю

Категория:

У намаганні здобути черговий депутатський мандат нинішній нардеп, Заслужений юрист України Анжеліка Лабунська остаточно заплуталась. Принаймні, такий висновок у мене особисто сформувався після звернення Анжеліки Лабунської до виборців, розповсюдженому у кількох інтернет-виданнях Бердичева та Житомира, в якому вона запросила Олександра Ревегу на теледебати.

І хоча звернення адресоване всім виборцям, переконаний, що маю повне право відповісти на нього Анжеліці Лабунській. Адже у ньому мене та очолюваний мною колектив відверто назвали продажними. Тим паче, що і чинний закон про вибори народних депутатів, який приймався за попередньої каденції Анжеліки Лабунської (сподіваюсь, Заслужений юрист України пам’ятає, що в ньому написано) дає мені на це право, так само як й інші нормативні акти. Зокрема, у одній зі статей закону прямо вказано: “засоби масової інформації, що поширюють інформацію про події, пов’язані із виборами, не можуть допускати замовчування суспільно необхідної інформації, що стосується цих подій, якщо вона була їм відома на момент поширення інформації”.

Обурення Анжеліки Лабунської викликав спецвипуск газети “Бердичівські новини”, від 9 жовтня на сторінках якого приділено увагу діяльності народного депутата протягом останніх двох років.

Саме цей випуск і виявився причиною того, що наші журналісти, на думку Анжеліки Лабунської, стали “продажними”. Цитуємо: “про свою продажність журналісти не соромляться відверто заявити в цій же самій газеті, тому так і пишуть у вихідних даних: “Спецвипуск надруковано на замовлення Олександра Ревеги”.

Дійсно: ми заявили про це відверто. Тому що цього вимагає закон про вибори, прийнятий, нагадаю, за Вашої, Анжеліко Вікторівно, каденції у Верховній Раді. А ми, як законослухняні громадяни, його виконуємо. Але лишається незрозумілим: невже Заслужений юрист України не знає, що написано в законі? Чи знає, але навмисно вводить людей в оману? Бо значна частина виборців просто не читає закони, і дійсно може вважати журналістів продажними. Але ж, пані народний депутат, це Ви нас такими зробили. Бо прийняли такий закон, який зобов’язує журналістів друкувати такі матеріали виключно на платній основі. Та ще й публічно про це сповіщати. І ми це робимо. Хоча, повірте, можемо і хочемо багато чого розповісти про кандидатів та наближених до них осіб абсолютно безкоштовно. Та не маємо на це права через прийнятий Вами ж закон.

Ми не “кишенькові журналісти”, які публікують інформацію про Вас та Вашу діяльність, отримуючи, при цьому, диференційовану плату, причому не тільки у підконтрольних Вам ЗМІ.

ОБІЙДЕМОСЯ БЕЗ ЗАПРОШЕННЯ

До речі, Анжеліко Вікторівно, а чому Ви запросили на дебати Олександра Ревегу, звинувативши при цьому журналістів?  Чому не викликали на теледебати мене, керівника газети, котра (за Вашими словами) “надрукувала чотири сторінки брехні”? Розумію, що я - не Вашого поля ягода. Не маю ні статків, на зразок Ваших, ні зв’язків, ні депутатської недоторканності... Може не запросили, бо знали, що я (хоч і не такий Заслужений перед Віктором Януковичем) юрист, і зможу поставити Вам запитання у правовій площині? Запитання, підкріплені конкретними фактами.

Тому ці запитання, певно, так і залишаться без відповідей. Скажіть, Анжеліко Вікторівно, як так вийшло, що Ваш агітаційний матеріал - звіт про депутатську діяльність, який роздавався у 63-му окрузі, надрукований (як зазначено у вихідних даних) тиражем у 1000 екземплярів, змогли отримати більшість мешканців Бердичева, населення якого наближається до 80 тисяч?

Шановні панове прокурори, Ви вмієте швидко реагувати на недоліки, нібито допущені засобами масової інформації у їх господарській діяльності, тож, будьте не вибірковими у своїх принципових поглядах, та зверніть увагу і на цей факт.

ПРИВІД ДЛЯ ПРОКУРОРІВ

А також можете поцікавитися й іншим: газета “Діловий Бердичів”, редактором якої є помічник Анжеліки Лабунської Валерій Шелепа, вже кілька років не друкується у вінницькій типографії “Прес Корпорейшн Лімітед”, хоча у вихідних даних зазначено саме цю друкарню. Перевірити це дуже просто. Напрошується висновок, що помічник народного депутата друкує очолюване ним видання нелегально, у якійсь іншій підпільній типографії. За таких умов, кошти, сплачені за друк, не обліковуються, а отже з них не платяться податки.

Анжеліко Вікторівно, Ви про це знали? Якщо ні, то мені по-людськи Вас шкода. Шкода, тому що підконтрольні Вам журналісти та помічники, які отримують від Вас (за їх словами) небачені для більшості мешканців округу зелені гроші з американськими президентами, не тільки не відпрацьовують їх повною мірою, але ще й часто Вас підставляють. Нагадати Ваші вибачення переді мною через те, що Ваші помічники вносили Вам у вуха недостовірну інформацію? Сподіваюсь, Ви це пам’ятаєте... То може не варто їм довіряти і влаштовувати райське життя? На повний шлунок, як відомо, мозок лінується працювати. Тоді, замість реальної роботи, відбувається її імітація (гроші ж відпрацьовувати треба!).

ЗАПИТАННЯ З БАГАТЬМА ВІДОМИМИ

Поміж іншим, Анжеліко Вікторівно, давно хотілося (і мабуть не тільки мені) задати Вам одне питання. Коли навесні минулого року, подарована Вами у 2012 році гойдалка вбила маленьку дівчинку у Бердичеві, чому Ви не поїхали на телепередачу “Говорить Україна”, яка вийшла в ефір у червні 2013 року на телеканалі “Україна” і стосувалася цієї трагедії? Приїхали представники міської влади, які до встановлення гойдалки не мають відношення, дали відповіді на всі неприємні запитання ведучого та гостей студії. А от народного депутата, який встановив цю смертельну гойдалку у гонитві за мандатом, чомусь не було, хоча Вас запрошували. Невже не було що сказати? І в кольоровій агітці чомусь теж про це не написали, як і замовчали про чимало інших, зроблених не на благо виборців справ. Чи скажете, що трагедія із гойдалкою – теж суцільна брехня? То хто боягуз? Ревега, який об’єктивно (і Ви це розумієте) не опонент Вам у красномовстві, чи Ви, яка не поїхала на дебати на передачу, де треба було відповісти за свої реальні вчинки?

Чи скажете, що не отримували у компанії із членами Партії регіонів від Януковича звання «Заслуженого юриста України» рівно через два тижні після арешту Юлії Тимошенко, а ще через два тижні не Ви вийшли із фракції БЮТ у Верховній Раді? Розумію, Ви знайдете обґрунтоване, на Вашу думку, пояснення тодішніх своїх дій. Так само, як і бютівець Сергій Міщенко, який одночасно з Вами мав отримати аналогічне звання, але принципово відмовився. І це не Ви, заручившись підтримкою «Батьківщини» у 2012 році, обіцяючи виборцям «ніколи не бути з Партією регіонів», голосували за призначення Миколи Азарова Прем’єр-міністром України вже на другий день після того, як знову склали депутатську присягу у 2012 році? І не Ви, після цьогорічної втечі Януковича, обізвали «Свободу» «ОПГ по хлебанию из корита», пішли у жорстку опозицію до «Батьківщини» (згідно Ваших заяв), а вже весною стали довіреною особою не Юлії Тимошенко, а Петра Порошенка? І не Ви, голосуючи за себе і «того хлопця» Ляшка у парламенті, почали жорстко (м’яко кажучи) критикувати Президента України Петра Порошенка? Тепер Вас знову підтримує «Батьківщина», а Ваша команда вже називає її депутатів зрадниками?

Якщо вище мова йшла не про Вас, тоді наші журналісти – дійсно продажні брехуни.

ПІДКОНТРОЛЬНІ МОВЧАТЬ

Цікаво, а чому підконтрольні народному депутату ЗМІ (Благодійний фонд Анжеліки Лабунської «ЛАВ» має, щонайменше, три зареєстровані на Житомирщині газети) мовчать про те, що правоохоронці проводять перевірку на причетність Анжеліки Лабунської до вчинення корупційних дій з використанням державного підприємства, при випуску та реалізації її «Інформаційного бюлетеня»? І про те, що міліція почала перевірку за заявами про підкуп довіреними особами Анжеліки Лабунської виборців округу?

Але на свої запитання я вже не чекаю відповідей, як і не чекають відповідей не встановлені вікна у школі с.Маркуші, не відремонтований клуб у с.Тереховому... Задати питань можна ще безліч. Але дебатувати із самим собою я, знаєте, якось не звик...
Бердичівські новини


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Песок в Харькове
Добавил Satyredil
Март 28, 2024

Одяг з Америки
Добавил ostin92
Март 28, 2024

Спорт и все для спорта
Добавил MillerM
Март 28, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил gutak
Март 28, 2024

Посоветуйте как выбрать виски?
Добавил unepubu
Март 28, 2024