|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

На 2 роки мисливці та рибалки Бердичівщини отримали нового голову

Категория:

В актовій залі райдержадміністрації зібралися члени місцевого осередку Українського товариства мисливців та рибалок: рада міськрайонної організації УТМР висловила недовіру діючому голові В’ячеславу Данкевичу, і на позачерговій конференції мали обрати нового голову на найближчі 2 роки. Кандидатів на посаду головного мисливця й рибалки Бердичівщини зареєстрували троє, і після невеличкої прелюдії перейшли до заслуховування програм претендентів.

Робота спочатку у 10-й школі, потім – на різного роду будівництвах, повернення до Бердичева і, зрештою, діяльність на посаді єгеря. Плюс до цього всього 40 років мисливського стажу і виконування обов’язків голови ради Бердичівської міськрайонної організації УТМР. Все це – Віктор Рибак. Кандидат № 1, серед іншого, виступив за те, аби мисливсько-рибальська спільнота очистилася від «випадкових» людей й почала шукати управу на «мажорів з квадроциклами». Усі рішення повинні прийматися відкрито і прозоро, а голова ради – то всього на всього найнятий рештою менеджер, виклав своє бачення Віктор Рибак.

Віктор Рибак, кандидат на посаду голови БМРО УТМР: «Треба закінчити ремонт УАЗа. Він у нас 40-річний, і рада прийняла рішення його відремонтувати. Зроблено вже 90 % робіт, залишилося зробити сидіння, тяги підключити і, думаю, він поїде. Терміново треба відремонтувати «Ниву» - її у нас майже немає. П. В. Кулик кілька років тому зробив ремонт у нашому приміщенні – чудовий ремонт. Сьогодні у той офіс зайти соромно. Великі претензії до того, що ми позбулися угідь – майже 1 000 га лісу. Хочу написати відповідну заяву і звернутися до лісгоспу. Не вийде – поїдемо до Житомира, ні – тоді, можливо, до Києва. 3 роки тому ми прийняли рішення придбати стенди для молодих мисливців. Соромно, що їх й досі немає.»

А ще серед своїх планів Віктор Рибак назвав офіційне та гідне відзначення Дня рибалки, поїздки на обласні змагання, розведення качок, боротьбу з браконьєрами та стимулювання єгерської роботи.

Переконати колег, що саме він гідний очолити їхнє товариство, спробував і гришківчанин Ярослав Сидорчук. До цього, зізнався, він пробував поспілкуватися з кожною із первинних організацій бердичівського мисливсько-рибальського осередку, аби дізналися про нього побільше, та не всі погодилися. У колі майстрів гачка і гвинтівки Ярослав відомий, як голова районної ради мисливського собаківництва. Одне «Я» в їхній справі нічого не варте, переконаний 2-й кандидат: все має вирішувати численний колектив.

Ярослав Сидорчук, кандидат на посаду голови БМРО УТМР: «По-перше, треба навести лад у документації. Друге – потрібно проводити біотехнічні заходи, які до сьогодні не проводилися. Не висипали у наших лісах ні кукурудзи, ні решти подібного. Третє – є таке поняття, як мисливське собаківництво… Потрібно робити у Бердичеві випробувальну станцію – місце, де готуватимуть дійсно кваліфікованих мисливських собак… Не треба казати, що «ми не можемо, ми не маємо»: не маєш – зроби. І будеш мати.»

Третім кандидатом на посаду голови виступив Дмитро Конончук, він же – голова первинної організації № 6. Головний меседж його виступу – ніхто не вправі забувати про простого мисливця. Саме звичайні члени звичайних «первичок» годують усе їхнє відомство, нагадав Дмитро Конончук. Тож перший пункт його програми – всіляка підтримка і допомога первинним організаціям – у запуску риби, забезпеченні біотехнічними засобами, в облаштуванні ставків тощо.

Дмитро Конончук, кандидат на посаду голови БМРО УТМР: «Друге питання – відстоювати права простих мисливців. Треба боротися з браконьєрством. Якщо люди охоронятимуть, то там не крадуть. За 5 років у нас сторожів не було. Якщо виїхали за 5 років 5 разів, то добре… Планую підтримувати спортивні гуртки. Потрібно змусити працювати єгерську службу. При цьому треба забезпечити її достойною зарплатою. Треба постаратися вернути угіддя: Райки, Озадівка – там шикарні угіддя.»

А далі було обговорення кандидатур… Думки лунали різні, і одна серед них така, що досвід і зрілість у справі очільництва товариства мисливства й рибалок – речі більш ефективні, аніж молодість і бажання згаряча «кинутися у бій». Як би там не було, а переміг у виборах саме більш досвідчений і, на переконання більшості місцевих любителів постріляти й половити, більш «заслужений» Віктор Рибак.

 

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Продажа волос - это выгодно?
Добавил lollyanipoppy
Апрель 16, 2024

Футболки з рок групами
Добавил friza
Апрель 15, 2024

Заказать мотоцикл
Добавил friza
Апрель 15, 2024

Зубы
Добавил dundich
Апрель 15, 2024

Порадьте книги на тему Другої
світової війни

Добавил CheBuratinio
Апрель 15, 2024