|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Анжеліка та її команда: з ким Лабунська йде на вибори

Категория:

У журналістиці не прийнято писати чи говорити від першої особи. Тим не менше, цей матеріал я пишу не як журналіст, а як звичайний виборець. Тож і звертаюся від першої особи (згідно норм української мови) до іншої першої особи (згідно політичного розкладу) — народного депутата України по 63-му виборчому окрузі Анжеліки Лабунської.

Анжеліка Вікторівна!. Вчора довелося прочитати на сайті вашого помічника Валерія Шелепи дві новини. Перша — про подання Вами документів на реєстрацію у ЦВК — буду відвертим, не здивувала, бо Ви й самі кілька тижнів тому підтвердили, що знову будете балотуватися у нашому окрузі. А от друга новина під назвою “Ъердичевский лес: Открытое письмо эльфа ВаШингтона орку неВитБеру”...  Вона, ні, не здивувала, і, навіть, не насмішила... З’явилося інше відчуття. Відчуття “дежавю”: колись ми це само вже проходили...

Ви, звісно, жінка не тутешня, хоча останні два роки і є нашим депутатом. Тому природно, що не можете знати всього, що відбувалося у Бердичеві до Вашої тут появи. Нинішні Ваші помічники навряд чи розкажуть, бо окремі самі мають пряме відношення до тих подій, а пересічні городяни вже й встигли призабути. Тим паче, що виросло нове покоління бердичівлян, яке навіть і не здогадується про те, що було з десяток років тому. Бо у школах цього не викладають (і то — добре). Але, певен, Ви не тільки маєте право це знати, але й, мабуть, зобов’язані. Бо саме з цими людьми Ви йшли пліч-о-пліч два роки і, можливо, крокуватимете й далі під час виборів. Що буде далі — покаже час. Та я нагадаю, чим закінчилася та історія (вона, як відомо, рухається по спіралі і має властивість повторюватися, хоча й у видозміненому вигляді).

Десять років тому у Бердичеві існувала така собі газетка “Марусія”. Програвши кілька судових позовів (за паплюження честі, гідності і достоїнства), видання змінило кількох засновників, навіть назву (додався плюсик до “Марусії”. Більше того, Ваш нинішній помічник Валерій Шелепа навіть публічно звільнився із газети, передавши на кілька років посаду головного редактора “Марусії+” (правда, з додатком “в.о.”) віртуальному Василю (чи не Василю? - не це важливо) Горну. Правда, перед цим він встиг дати інтерв’ю телевізійникам, в якому розповів, що знає, як робити, щоб його не взяли за місце, відоме із приказки про зайця. За його словами, він у таких випадках використовує “язик із зопи”. Потім вдалося дізнатися, що насправді мався на увазі “Язык Изопа», але у викладі теперішнього Вашого помічника ці слова прозвучали як перший варіант.

А потім... Потім були місцеві вибори-2006 року. І була з боку “Марусії+” ставка на одного із кандидатів на посаду міського голови. До речі, високопоставленого чиновника місцевого рівня. Саме тоді й з’явилися перші “Сказки Ъердичевского леса” у “Марусії+”.

Не буду переповідати, як тривала “сказка”. Краще розкажу, як вона закінчилася. Завершилися вибори, чиновник швидко після того “злетів” зі своєї посади, а нині є кумом одного із Ваших помічників. А сам Валерій Шелепа після того публічно, у присутності кількох десятків бердичівських журналістів, просив вибачення за свої публікації про “Ъердичевский лес», і не тільки..

Я не знаю, хто після 26 жовтня стане нашим депутатом. Але, можете не вірити: я хочу, щоб боротьба за мандат була чесною, між ким би вона не велася. Та вже зараз мені здається, що вона є нечесною по відношенню до Вас, з боку Вашої команди. А команда ця — велика, якщо вірити звітам руху “Чесно”. Підстав не довіряти цим звітам — немає, бо Ви й самі, у нещодавно виданому власному інформаційному бюлетені, посилаєтесь на дані про Вас, оприлюднені якраз рухом “Чесно”. Отже, за даними руху “Чесно”, у Вас два офіційно оплачувані помічники і аж 22 — громадські помічники.

Відверто: я не хочу вірити у те, що Ви самі особисто читали власний інформаційний бюлетень. Бо Ви — освічена, досвідчена людина, заслужений юрист України. І мова, навіть, не йде про елементарні граматичні та орфографічні помилки (вони бувають у всіх), русизми та російські “Ы” замість українських “І”. Головне зараз — інформація у бюлетені. Складається враження, що Вас просто підставляють. Ну, не можу я повірити у те, що народний депутат не помічає, що на одній сторінці бюлетеня про нього написано одне, а на іншій виявляються факти, які викликають сумнів у попередньому визначенні... Повірте, Анжеліка Вікторівна — це не один, і не два ляпи. Навіть у кількості Ваших помічників — і тут “нестиковка”. Що вже казати про більш масштабні проекти, суми та дії...

До 26 жовтня — ще півтора місяці. Я хочу, щоб вони були чесними і справедливими. Нині у країні йде війна. Війна з Росією. А у Вашій команді знаходяться російські журналісти, хоча й живуть у Бердичеві...
Бердичівські новини


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
нужен домофон
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Магазин мебели
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024