|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Ревега вчинив як Янукович - відмовився від теледебатів з Лабунською

Категория:

debati«Регіонали колишніми не бувають», - цей закон Майдану ще раз підтверджується в Бердичеві місцевим олігархом з Партії регіонів. Сіяти брехню, використовувати чорний піар, розраховуючи на ниці інстинкти виборця, якому «лише пісню заспіваєш і роби з ним, що хочеш», це візитна картка будь-якого регіонала, перефарбованого в тому числі.

Бердичівський олігарх Олександр Ревега, за найскромнішими підрахунками, присвятив близько 80% своєї політичної реклами не розповіді про свої справи і звершення, або про свою жахливо успішну діяльність в Житомирській обласній раді в якості депутата Партії Регіонів. Він у відвертій і в закамуфльованій формі обливає брудом тільки одного кандидата-патріота - Анжеліку Лабунську, роблячи це за допомогою дешевих та брудних маніпуляцій.


Багато хто бачив в Бердичеві та на окрузі біг-борди зі страшними викриттями по голосуваннях Анжеліки Лабунської у Верховній Раді. Прекрасний приклад того, як Ревега, використовуючи досвід Геббельса, бере частину правди, і видає її за порочний вчинок. «Лабунська голосувала за Азарова!», - кричали біг-борди Ревеги, забуваючи нагадати людям, що після голосування за призначення Азарова прем’єром, Лабунська через публікації в ЗМІ, чесно розповіла про причину такого голосування: «Янукович спеціально розробив таку операцію, щоб зробити прем’єром Арбузова. Азарова потрібно було провалити при голосуванні, і наступною кандидатурою від Януковича мав бути Арбузов, що було б ще гірше. На фоні корупційних схем Арбузова, Азаров виглядає першокласником». Голосувавши за Азарова, наш депутат стояла перед вічним українським вибором «відрізати палець або відрізати руку». Лабунська вибрала палець, і тепер Ревега, за допомогою такої ось правдивої брехні, намагається переконати виборців в тому, що це жахливий вчинок. Але люди у нас не дурні й освічені. Вони розуміють, що це підлий обман.


Саме тому брехливі біг-борди Ревеги, повисівши кілька днів, міняють свій зміст на нову брехню «Лабунська голосувала за ...». Таким чином, людський мудрості, Ревега протиставляє цілий водоспад брехні проти Лабунської, в надії посіяти сумнів в головах виборців «а раптом правда?». Ревега хитрий і розуміє, що люди зайняті своїми справами і побутовими проблемами, і ніхто не буде витрачати час на те, щоб з’ясувати, а як же насправді все було з голосуваннями Лабунської? Але бердичівляни теж не вчора народилися.


Ми на одному прикладі показали, як працює система обдурення людей. Сьогодні Ревега виливає тонни чорного піару з однією метою - знищити повагу людей до дійсно народного депутата. Посіяти недовіру, викликати ненависть, підняти хвилю брудних чуток. Для цих людей, які йдуть в останній регіоналівський бій за корито, всі засоби хороші.


Але брехня регіонала Ревеги викликала у людей абсолютно іншу реакцію, ніж розраховували його чорні піарники. На адресу Лабунської стали приходити сотні листів від людей і трудових колективів зі словами підтримки. Школярі й пенсіонери, підприємці та медики, військові і вчителі - всі вони вже зробили свій вибір і закликали Анжеліку Лабунську дати бій брехні і обману регіоналівських смітників, які викупив Ревега. Навіть Мазур подзвонив зі словами підтримки і сказав, що не очікував від Ревеги такої підлості. Люди вимагали від Лабунської дії.


Розуміючи, що людям, які хочуть побудувати нову Україну без брехні і корупції, сьогодні вкрай важливо знати правду, Лабунська викликала Ревегу на телевізійні дебати в прямому ефірі. Вона, у присутності регіонала, хотіла довести всім виборцям - слова про неї з газет, листівок та біг-бордів Ревеги - суцільна брехня і обман. Лабунська поступила так само, як вчинив би будь-який чесний бердичівлянін, про якого розпускають брудні плітки підлі сусіди чи злі родичі - вона вирішила з’ясувати відносини віч-на-віч, у присутності глядачів.


Звернення Лабунської до Ревеги було опубліковано практично в усіх газетах округу.
(читайте нижче)

Шановні виборці.
Сьогодні Україна переживає найтяжчі часи за всю історію своєї незалежності. Війна на Сході України та економічна криза стали театральними декораціями для моральних потвор з Партії регіонів та її сателітів. Використовуючи труднощі в економіці, прикриваючись голослівними лозунгами «все для людей», вони знову рвуться до влади з метою зберегти свій бізнес та поновити корупційні схеми розграбування країни.
Сьогодні всі мешканці округу стали свідками нахабної та брехливої інформаційної кампанії, яка спрямована проти мене. «Перефарбований» регіонал, який у 2006 році став депутатом Бердичівської райради від БЮТ, в 2010 - Житомирської облради від «Сильної України», член партії та фракції регіонів, після втечі Януковича та Ко ввійшов в групу «Єдність та стабільність», яка підтримує нинішнього губернатора, використовує наймерзенніші методи оббріхування мене як кандидата в народні депутати.
Він вже не ховається за образ будівника церков, а просто замовляє друк 80-ти тисячного накладу спецвипуска газети, на чотирьох шпальтах якої «чесні журналісти» розказують не про те, який хороший Олександр Ревега, скільки корисних справ він зробив, про його звіт за 4 річну діяльність чи про його плани роботи у Верховній Раді. Ні, весь спецвипуск він присвятив тому, щоб розказати яка погана я, Анжеліка Лабунська. До речі, про свою продажність журналісти не соромляться відверто заявити в цій же самій газеті, тому так і пишуть у вихідних даних: «Спецвипуск надруковано на замовлення Олександра Ревеги».
Чотири сторінки відвертої брехні про мене та мою роботу, це всі аргументи, якими Олександр Ревега хоче переконати вас, шановні виборці, чому саме він має бути обраний на нашому окрузі. Я оцінила «чоловічий» вчинок Олександра Ревеги - сховатися за чотирма сторінками брехні в найкращих традиціях Геббельса та російської пропаганди від прямої та відвертої розмови зі мною. Проте я не піду подібним мерзенним шляхом та не збираюся влаштовувати інформаційні дуелі в газетах.
З дитинства мене вчили тому, що говорити гидоту за спиною - це доля брехливої пліткарки. Навчили, як чинити з брехунами та пліткарками. І з того часу я чиню з людьми просто та ефективно: зустрічаю їх та говорю з ними особисто. Адже таргани бояться світла! Для Олександра Ревеги я не буду робити винятку зі свого правила.
Кандидате в народні депутати Олександре Ревего, ми живемо в 21 столітті і мій чоловік не може викликати вас на дуель, з метою захистити честь та гідність нашої сім’ї. Тому я, жінка, мати трьох дітей, викликаю вас на теледебати. Я хочу зустрітися з вами в телеефірі віч-на-віч і хочу, щоб дивлячись мені в очі ви повторили всю ту брехню, яку ви розповсюджуєте про мене, уподібнюючись брехливому пліткарю. Я викликаю вас на теледебати, з метою захистити власну честь та щоб глядачі наочно побачили, що правда завжди перемагає зло. Я теж задам вам питання про ваш бізнес і вашу роботу в облраді. Проте зроблю це не за вашою спиною, а просто дивлячись вам в обличчя, публічно, з доказами.
Пропоную провести дебати на телеканалі «ВІК» у зручний для вас час. Гарантійного листа про оплату ефірного часу з мого виборчого фонду буде відправлено безпосередньо на канал.
Вашу відмову брати участь у теледебатах зі мною, як і відмовки на кшталт «якось не виходить», я буду розцінювати як ваше боягузтво відповідати перед виборцями за свою брехливу пропаганду в мою адресу. Впевнена, що виборці погодяться з моєю думкою про вас і підтримуватимуть вимогу дебатів між нами на телебаченні.
Чекаю вашої відповіді, Олександр Ревега, до 24.00 17 жовтня.
Анжеліка Лабунська,
кандидат у народні
депутати України
по 63 виборчому округу.


Після звернення Лабунської піарники Ревеги були в шоці - вони не очікували подібного чоловічого вчинку від неї. Тиждень вирували мізки геніїв чорного піару з виборчого штабу Ревеги, прораховували реакцію людей на правду про замовника. І вони злякалися.


Ревега розмістив на одному з міських бердичівських сайтів свою відповідь на виклик Лабунської. Ревега ВІДМОВИВСЯ від участі в теледебатах з Лабунською, які повинні були побачити всі жителі округу. Злякавшись чесної і відвертої розмови з Лабунської в прямому ефірі, злякавшись відповідальності за свої брехливі та брудні піар-технології, Ревега поступив так само, як і кумир всіх регіоналів Янукович. Очевидно, що часи в Партії регіонів для Ревеги не пройшли даремно.


«Пахан» регіоналів Янукович теж відмовився від дебатів під час минулих президентських виборів, що, на думку експертів, допомогло йому стати Президентом України. А Україна, в результаті, ввійшла в політичний пік, який ледь не коштував нам всім розпадом країни, і сьогодні кровоточить війною на Сході.


В Бердичеві регіонали рвуться до влади на брехні. Як таргани бояться світла, так і вони бояться слова правди. Ревега своєю відмовою від участі в телевізійних дебатах з Лабунською показав себе не тільки політичним боягузом, який ухиляється від серйозної розмови, але й проявив свою зневагу до виборців, продемонстрував Бердичеву, що йому начхати на бажання жителів міста знати правду. А що ще можна очікувати від людини, яка «була членом партії регіонів, але не є регіоналом»?


А в цей час герой АТО, обласканий увагою Блоку Петра Порошенка і про якого не згадує регіонал Ревега, в сорочці ВДВ з автоматом Калашнікова наперевіс і з вистриженою в салоні борідкою, Павло Жебрівський, скаче на білому коні, наближаючись до завершення передвиборної кампанії.


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Комплектующие к с/х
производства

Добавил пігул
Апрель 19, 2024

нужен домофон
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024