|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Рух “Чесно”попереджав про причетність Анжеліки Лабунської до корупційних дій

Категория:

Народний депутат України періодично використовує дані, оприлюднені “Чесно”, у характеристиці своєї депутатської діяльності. Ми теж вирішили з’ясувати, яку інформацію зібрав рух “Чесно” про народного депутата по виборчому округу №63.

Виявляється, за даними “Чесно”, оприлюдненими на їхньому офіційному інтернет-сайті, Анжеліка Лабунська не відповідає  п’яти із шести критеріїв чесності. Зокрема, Анжеліка Лабунська помічена у зміні політичної позиції всупереч волевиявленню виборців; причетності до корупційних дій; непрозорості задекларованих доходів та майна і їх невідповідність способу життя; неособистому голосуванні у парламенті та відсутності на засіданнях парламенту і комітетів.

Ось що пишуть на своєму сайті представники руху “Чесно” про причетність Анжеліки Лабунської до корупційних діянь. “7 листопада 2011 року народний депутат Лабунська Анжеліка Вікторівна звернулася до Вищої Ради Юстиції щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності суддів Вищого Суду України Жайворонок Тетяни та Онопенка Василя. У зверненні йшлося про перевірку обставин скасування колегією суддів ВСУ рішення Печерського районного суду Києва та ухвали Апеляційного суду Києва про стягнення на користь ТОВ «Феррекспо» понад 7 мільйонів гривень. ТОВ «Феррекспо» контролюється групою Жеваго Костянтина Валентиновича, до якої входила й юридична компанія ТОВ «Фінанси та кредит лекс», яку очолювала Лабунська Анжеліка Вікторівна перед тим, як стала народним депутатом України.Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Анжеліка Лабунська є фігурантом антикорупційного розслідування щодо можливого конфлікту інтересів”. Перевірити це можна за посиланням в інтернеті http://chesno.org/election2014/candidate/33619/.

До речі, стосовно компрометуючої інформації на Олександра Ревегу та невідповідності його критеріям чесності, то такі дані у руху “Чесно” відсутні.

Натомість, видання http://genshtab.info теж говорить про причетність Анжеліки Лабунської до корупційних діянь. “Ні для кого не є секретом інформація щодо професійної діяльності Анжеліки Вікторівни. Її звинувачують у підкупі суддів, в результаті чого останні виносили потрібні юристу судові рішення. Причому пік не надто правомірної діяльності юриста припав на її роботу в ФПГ “Фінанси і кредит”, де її начальником був Костянтин Жеваго. Звичайно, офіційної, підтвердженої інформації про це немає, але це побічно підтверджують рішення судів.

Вище викладене підтверджується численними публікаціями в ЗМІ про нібито особисту участь Лабунської у рейдерському захопленні Київського суднобудівно-судноремонтного заводу в 2004 році. А також про невдалу рейдерську атаку на підприємство “Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського” (Дніпродзержинськ Дніпропетровської області) в грудні 2006-го”, - пишуть представники “Генштабу” (перевірити можна тут: http://genshtab.info/Лабунская,_Анжелика_Викторовна).

У той же час, інформаційно-аналітичне агентство “Адвісерс”, яке займається проблематикою боротьби із рейдерством, більш детально розповідає, як відбувалося захоплення Київського суднобудівно-судноремонтного заводу. Текст публікації дуже великий, ми зупинимося лише на тих моментах, де є згадка про нинішнього депутата, а тоді — керівника юридичиної компанії “Фінанси та кредит лекс” Анжеліки Лабунської.

“...Однак, 05.09.2003 р, за відсутності голови Правління, на територію заводу увірвалися Пахомов В.М., співробітники ВДВС Дніпровського РУЮ м.Києва та поняті - Лабунська А.В. і Барсук В.М. (нинішній чоловік Анжеліки Лабунської,-авт). Як з’ясувалося пізніше, вони виконували рішення Дніпровського райсуду м.Києва від 22.08.2003 р, згідно з яким Пахомов В.М. визнавався «єдиним законним головою Правління (президентом, директором заводу) ЗАТ КССРЗ». Такої посади, відповідно до Статуту ЗАТ КССРЗ, не існувало... У неділю 24.10.2004 р, вранці в 5 годин 43 хвилини, група людей, озброєних дерев’яними палицями, побивши охорону заводу, увірвалася і захопила територію заводу. Керувала захопленням все та ж Лабунська А.В. Співробітників заводу просто не пропускали на територію. 26.10.2004 р трудовий колектив зробив спробу зайти на територію заводу. Сталося зіткнення з загарбниками, в результаті якого отримав черепно-мозкову травму один з працівників заводу (удар по голові було завдано дерев’яною палицею). Кільком співробітникам було надано медичну допомогу у зв’язку з отруєнням газом, який застосували загарбники... Сьогодні підприємство перебуває під контролем загарбників. Компанія “Фінанси та кредит” значиться в партнерах КССРЗ”, - зазначають дослідники “Адвісерс”.
Бердичівські новини


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024

Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024