|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Невикористану субсидію на опалення і світло бердичівлянам повернуть грошима

Категория: Общество

Невикористану субсидію на опалення і світло бердичівлянам повернуть грошима

До уваги бердичівлян!

Управління праці та соціального захисту населення повідомляє мешканців м. Бердичева, які не використали суму субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- і електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт електричної енергії, що для отримання коштів необхідно відкрити рахунки для соціальних виплат в будь якому банку та звернутись із заявою та реєстром банку за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 83, кабінет №1 до 1 вересня.

Написал: kobra (31 июля 2017 08:18)
Більше 40 тис. заяв надійшло від населення Житомирщини на отримання грошової винагороди за енергоефективність

Субсидіанти, які вели енергоефективне домогосподарство, можуть отримати грошову винагороду за енергоефективність. Для отримання коштів необхідно до 1 вересня подати заяву у місцеве управління соціального захисту населення.



За інформацією департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, для отримання коштів за ощадне використання електропостачання подано 599 заяв, а за використання газопостачання – 39 тис. 735.



Урядовий проект монетизації частини зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергоощадним родинам – еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу.



До 1 липня 2017 року підприємства-виробники чи підприємства-виконавці послуг з газо-, та електропостачання в паперовому та електронному вигляді повинні надати структурному підрозділу з питань соціального захисту населення списки енергоощадних субсидіантів із зазначенням суми невикористаної державної допомоги.



Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.


Для нарахування коштів субсидіант має самостійно відкрити рахунок у банку, через який проводяться виплати соціальних допомог та пенсій. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.



Згідно зі статтею 165.1.1 Податкового кодексу України, субсидія, незалежно від вигляду в якому вона виплачується, не включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку. Тому монетизація частини зекономлених субсидій жодним чином НЕ впливає на процес декларування, а отримана від держави сума НЕ повинна зазначатися у Декларації про доходи громадян.



Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (0412) 24-14-08.


http://oda.zt.gov.ua/bilshe-40-tis.-zayav-nadijshlo-vid-naselennya-zhitomirshhini-na-otrimannya-groshovoi-vinagorodi-za-energoefektivnist.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (3 сентября 2017 17:27)
Виплати за економію електроенергії й газу в Україні доведеться чекати до жовтня


Середній розмір виплат у рамках монетизації субсидій становитиме близько 135 гривень за електроенергію і 690 гривень по газу. Однак обіцяні урядом гроші доведеться почекати.


Виплати компенсацій зекономленої субсидії в Україні відбудуться не раніше ніж наприкінці жовтня – на початку листопада. Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

«Одержувачі субсидії, які економно споживали газ або електроенергію для опалення житла протягом опалювального періоду і в яких станом на 1 травня була переплата за послугу, можуть отримати частину зекономленої субсидії в сумі, що не перевищує вартості 100 кубометрів газу або 150 кВт електроенергії, грошима. Виплати компенсацій проведуть не раніше кінця жовтня – початку листопада, приблизно з початком нового опалювального сезону», – зазначили у відомстві.

Загальна сума, яку планують використати на монетизацію субсидій, становитиме 1,3 мільярда гривень. Нагадаємо, право на монетизацію субсидій мають близько двох мільйонів українських сімей. Для отримання коштів необхідно подати до 1 вересня заяву в органи соціального захисту населення, в якій вказати спосіб виплати – через банк або пошту.

http://7d.rv.ua/news/2017-08-31/vyplaty-za-ekonomiyu-elektroenergiyi-y-gazu-v-ukrayini-dovedetsya-chekaty-do
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 сентября 2017 07:12)
У Бердичеві 3257 родин подали заяви на монетизацію зекономлених субсидій

http://berdpo.info/news/misto/u_berdichevi_3257_rodin_podali_zayavi_na_monetizatsiyu_zekonomlenih_subsidiy-id10538.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Где купить колпаки R17 на Kia?
Добавил Sergey1826
Апрель 17, 2024

Стройка, ремонт дома
Добавил Qorkaaaa
Апрель 17, 2024

Микроскоп в Бердичеве
Добавил dundich
Апрель 17, 2024

Как выбрать ролики
Добавил okna-4
Апрель 17, 2024

Футболки з рок групами
Добавил friza
Апрель 16, 2024