|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Вікна не допомагають: на Бердичівщині орудує «Сонька – Золота Ручка»

Категория: Криминал

Вікна не допомагають: на Бердичівщині орудує «Сонька – Золота Ручка»

Звісно, щодо Соньки, то це перебільшення, адже навряд чи серію з двох грабежів будинків продумала і виконала жінка, схожа на легендарну аферистку. Зрозуміло, що це традиційно чоловіки-любителі легкої наживи та швидкого заробляння грошей, щоправда незаконним шляхом.

Та те, що в обох випадках обкрадені жителі сіл Бердичівського району з різницею в один день втратили золоті прикраси, наводить на думку, що Бердичівщиною шириться золота лихоманка. А спосіб обчистити будинки зловмисник вибрав не менш поширений і за останній час найбільш популярний серед грабіжників  – віджим металопластикового вікна. Найпершою постраждалою стала мешканка смт. Гришківці 11985 р.н. Вона 20 жовтня написала заяву в поліцію, вказавши, що в період часу з 9:00 до 13:00 невідома особа проникла до її будинку та викрала золоті вироби і деякі особисті речі, серед яких і годинник.

Слідом за дівчиною до поліції наступного дня звернувся і мешканець села Хажин 1992 р.н. та повідомив, що до його оселі шляхом віджиму вікна проникла невідома особа і викрала золоті вироби та гаманець з грошима.
В обох випадках слідчо-оперативна група проводить заходи по встановленню та затриманню осіб, котрі вчинили кримінальне правопорушення. Відомості про події занесені до ЄДР за ст. 185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка»).

 

За матеріалами Бердичівського відділу поліції

З сайту: https://rio-berdychiv.info/

Написал: kobra (30 октября 2017 21:11)
Бердичівську сім’ю безпрецедентно пограбували на колосальну суму


Знову зафіксовано ще один випадок крадіжки грошей та золота, щоправда уже не в районі, а місті. Стандартна схема – швидко взяти те, що лежить начебто зверху і що не потрібно виносити, попавшись на очі сусідам чи перехожим. Причому в даному випадку не допомогли двері з домофоном, встановлені в під’їзді багатоквартирного будинку, а наступного дня вони були взагалі зламані. Чи це крадії постаралися таким чином проникнути до оселі, пошкодивши, окрім квартирних дверей, ще й вхідні у під’їзд, чи звичайний збіг. Але бердичівській сім’ї явно не пощастило.


Неприємний інцидент стався у суботу, 28 жовтня, по вулиці Чкалова, а у якості мішені злодії обрали квартиру на першому поверсі. Керівник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко підтвердила факт грабежу та вказала, що повідомлення до чергової частини про подію надійшло о 22:00 від місцевого жителя 1984 р.н. Він повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження дверного замка проникла в квартиру та викрала гроші і золоті вироби. Діяв зловмисник чи зловмисники швидко, щоб не бути поміченими, бо більше нічого не прихопили. Але і взяте не менш дороговартісне. Сума завданих збитків, як повідомили в поліції, складає близько 30 тисяч гривень.


Відомості про події занесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 ч.1 («Крадіжка»). Нині правоохоронці проводять дії по встановленню та затриманню особи, причетної до кримінального правопорушення.


https://rio-berdychiv.info/novini/kriminalna-khronika/item/10742-berdychivsku-simiu-bezpretsedentno-pohrabuvaly-na-kolosalnu-sumu.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (2 ноября 2017 07:47)
Пограбування по вулиці Данилівській днем раніше.
Повідомлення про це до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло 27 жовтня о 08:23 від бердичівлянина 1992 р.н. У ході перевірки правоохоронцями було встановлено, що потягом ночі до його квартири заявника шляхом злому балконних дверей проникла невідома особі і викрала золоті вироби, документи, ноутбук та гроші у гривнях і доларах США.


Відомості про події внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України («Крадіжка»). Нині працівники поліції проводять заходи по встановленню та затриманню особи або осіб, причетних до скоєного.


https://rio-berdychiv.info/novini/kriminalna-khronika/item/10745-shche-odna-kvartyrna-kradizhka-v-berdychevi.html



За останні кілька тижнів у місті жертвами квартирних злодіїв стало чимало людей. Хоча варто зазначити, що активності такого роду діяльність набувала іще давніше, проте нині чи не кожного дня до поліції надходять заяви про те, що за певною адресою сталося пограбування.


Виносять злодії з квартир та будинків традиційні речі: гроші, ювелірні вироби і заодно прихоплюють гаджети та іншу оргтехніку. Такі відвідини непроханими гостями завдають потерпілим бердичівлянам чималі збитки.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (4 ноября 2017 08:23)
В Бердичеве начали грабить могилы на центральном городском кладбище


Эту шокирующую новость сообщили нам в пресс-службе Бердичевского отдела полиции. Похоже, что для некоторых жителей города не осталось ничего святого, если они в своей погоне за легкой наживой доходят до того, что оскверняют могилы, тревожа покой мертвых. Ужасно то, что акт вандализма зафиксирован на действующем, центральном кладбище города Бердичева. Напомним, раньше неоднократно были жалобы, что неизвестные воруют цветы в венки, оставленные родственниками усопших. Но недавнее происшествие вызывает ужас.


Как стало известно нашим журналистам, 30 октября в Бердичевский отдел полиции поступило заявление от жительницы Житомирского района с информацией от том, что в период времени с 1 сентября по 30 октября этого года неизвестные лица похитили гранитную плиту с могилы ее родителей, которые похоронены на центральном городском кладбище.


Ведомости о событии внесено в Единый реестр досудебных расследований за ст. 297. ч.I Криминального Кодекса Украины, ведется следствие.

Источник: www.berdichev.biz

Новости Житомира
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Скачать музыку в mp3
Добавил MillerM
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024

Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024

Песок в Харькове
Добавил Satyredil
Март 28, 2024

Одяг з Америки
Добавил ostin92
Март 28, 2024