|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Шокуюча статистика: з початку цього року на Бердичівщині зафіксовано близько 100 ДТП і ця цифра збільшується

Категория: Происшествия

Шокуюча статистика: з початку цього року на Бердичівщині зафіксовано близько 100 ДТП і ця цифра збільшується

Неодноразово ЗМІ висвітлювали і продовжують висвітлювати інформацію для бердичівлян про дорожньо-транспортні пригоди, що трапляються в місті та районі. Цьогоріч їхня кількість дійсно немала і останнім часом чи не щодня поліціянти фіксують зіткнення автомобілів, збиття людей на пішохідному переході або на забороненій для переходу ділянці дорозі, велосипедиста чи скутериста. Часом такі ДТП стаються по кілька разів на день і причини їх різноманітні.

Влітку та восени, окрім неуважності водіїв, їхнього несвоєчасного реагування, бажання обігнати, не менше сприяли цим випадкам і погодні умови, підвищена туманність, мокрий асфальт, вечірній та нічний час і погане освітлення. Це стосується частково і пішоходів, які часто намагаються якомога швидше проскочити, перебігти дорогу або нехтують правилами. Нині ж, з приходом зими, небезпека льшується, адже під час ожеледиці ДТП лишень додається.

Для того, щоб розуміти реальну картину того, скільки дорожньо-транспортних пригод трапилося на Бердичівщині цього року і яка кількість людей в них зазнали травм та загинули, минулого місяця ми направили інформаційний запит до Бердичівського відділу поліції. І відповідь на цей запит не зовсім приємна, а цифри і справді шокують.

Лишень з початку року, в період з січня по жовтень, на території Бердичева та Бердичівського району працівниками поліції зафіксовано 81 дорожню-транспортну пригоду, в яких 96 осіб зазнали різного роду травм, а 13 – загинули.

Та що там за 10 місяців, за вересень-жовтень трапилося таких аварій 26 і 31 їхній учасник був поранений, а 4 – загинули. Варто до загальної кількості додати ще як мінімум з десяток ДТП, які вже були зафіксовані на Бердичівщині після отримання нами відповіді на інформаційний запит. Минуло трохи більше 2-х тижнів і на дорогах міста та району декілька автівок зіткнулося, обійшлося, на щастя, без жертв, а лиш пошкодженням транспортних засобів. У деяких випадках потерпілих з травмами доправляли в лікарню, а у результаті ДТП, що трапилась 2 дні тому, одна людина загинула.

Звісно, не можна звинувачувати у цьому лишень водіїв автомобілів, котрі порушують правила дорожнього руху, потрібно і пішоходам звертати увагу на правила і бути напрочуд обережними, аби не стати учасниками та жертвами ДТП. Іноді пильність та рішення зачекати і пропустити автівку і справді може врятувати життя. Що ж до порушень правил безпеки дорожнього руху водіями, то у ході перевірок працівниками поліції з метою профілактики і зменшення кількості ДТП було виявлено і зафіксовано 1874 правопорушення, серед них 108 – водіння у стані алкогольного сп’яніння.

Хочеться звернутися і до водіїв з проханням бути уважними на дорогах, не перевищувати допустиму швидкість, вчасно змінювати зимову гуму та вмикати фари. А пішоходів хочеться закликати до не меншої уваги, переходити дорогу у відведених для цього місцях і не забувати дивитися у різні сторони, адже не завжди автівка їде повільно і може загальмувати, в темну пору доби бути напрочуд обережними і мати з собою світловідбивальні речі чи предмети.

Матеріал сайту: https://www.rio-berdychiv.info/

Написал: kobra (11 декабря 2017 18:11)
У Бердичівському районі загинула 54-річна пасажирка автомобіля Daewoo Lanos, який з’їхав у кювет та перевернувся

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 грудня близько 15:30 на автошляху Шепетівка-Чуднів-Бердичів, у с. Скраглівка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
«За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo Lanos, 55-річний житомирянин, рухаючись у напрямку м. Бердичева, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перевернувся. У результаті ДТП пасажирка автомобіля, 54-річна житомирянка, від отриманих травм загинула на місці події», – йдеться у повідомленні.
Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Купить вкусный бенто торт
Добавил Vafla
Март 29, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024