|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Ольга Сумська та її колишній і нинішній чоловіки показали у Бердичеві свій «любовний трикутник», а в театрі заінтригували сюрпризом наприкінці березня

Категория: Город

alt

Ольга Сумська з колишнім і нинішнім чоловіками-акторами зіграла на одній сцені у «Бердичівському музично-драматичному театрі на Європейській». Вистава «Сублімація любові», розповіли актори, – це більше, ніж любовний трикутник з життя. Запропонував зіграти у виставі втрьох колишній чоловік акторки Євген Паперний. Актор живе в Україні 47 років, 45 із яких працює на сцені різних театрів.

«Я кажу: слухай, дуже хороша інтрига, що глядач подумає, дивлячись на афішу і побачивши Ольгу в оточенні її чоловіків!? Це буде чудово! Їм ця ідея сподобалась, найбільше навіть сподобалась п'єса, і ми включилось у цю гру. Дуже закручені сімейні обставини, але п'єса не про це. Вона про те, що бувають випадки, коли любов, сублімація – це різкий перехід з одного стану в інший. Наприклад, як у фізиці перехід із твердого у газоподібне, минаючи рідке. А у коханні – це взагалі чортзна-що! Так трапляється із героїнею Ольги»,розповідає народний артист України Євген Паперний.

За сюжетом вистави уважно стежать глядачі. Сеньйорита Паола підкорила серце поважного політика сеньйора Леоне. Той у поважному віці до нестями закохується у спокусливу дівчину. Та вік і відсутність харизми заважають депутату заволодіти нею. Проте він не здається і укладає договір з молодим, нікому не відомим драматургом П'єтро. Після – публічно видає його твори за свої. Леоне отримав славу та успіх, а драматург – любов Паоли. Але доволі кумедним способом.

«На сцену несемо тільки радість, принципово. Мене питають: чому ви драму не берете? Але драм нам у житті вистачає! Давайте хоча б дві з половиною години посміємося, або навіть поржем! Тому виключно комедії беру: французькі, італійські, шотландські, бельгійські», розповідає Євген Паперний.

Пікантності виставі додає той факт, що героями любовного трикутника є акторське тріо, яке й у реальному житті пережило щось подібне. Кохання між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнуло тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного.

«Троє на сцені – такий любовний трикутник ваших покірних, відомих, як то кажуть, акторів! Інколи до мене підходять і кажуть: пані Ольга, ви нам рідна людина. Боже, як це приємно чути! Коли ще й на сцені такі рідні люди мені особисто! І перший мій чоловік, і мій коханий Віталік, – нам є що сказати, це така інтрига, яка народжується саме на сцені», –каже актрорка Ольга Сумська.

Зараз «Сублімацію любові» актори привозять у різні міста та роблять її переклад українською мовою. Тема вистави, розповідає Віталій Борисюк, стосується одвічних стосунків між чоловіком та жінкою і життя людини в соціумі.

«Творчі люди іноді не знаходять собі в цьому сучасному житті місця, якісь погляди, ідеали зовсім інші зараз, знаєте, інші ідеали – гроші і кар'єра. А тут якраз ми піднімаємо ці питання», – говорить актор театру та кіно Віталій Борисюк.

Секрет свого сімейного щастя з Ольгою, з якою вони разом понад 20 років, актор вбачає у справжньому коханні, над яким треба постійно працювати. І українки, каже, можуть стимулювати у цьому своїх чоловіків.

«Звісна річ, що сімейні відносини, стосунки, почуття потребують якоїсь роботи душевної, фізичної, але коли немає головного, то ніякої роботи не зробиш. Наші жінки – найсучасніші, найкрасивіші в світі, це вже не теорема, це вже абсолютна аксіома. Ми, чоловіки, в цьому плані трохи балувані, бо, за статистикою, в Україні на одного чоловіка припадає 11 жінок», – каже він.

В антракті глядачі діляться враженнями від першої дії вистави. У залі – люди різного віку. Дехто вже купує квитки на наступні вистави у касі.

«Де ми ходимо в Бердичеві? У нас немає куди піти, а тут якраз я дуже задоволена. Паперний подобається, Борисюк, Ольга – всі класні», – говорить бердичівлянка Юлія.

Люди кажуть: витрачених на виставу коштів і часу не шкода, усе виправдало очікування, і навіть більше. Від акторів бердичівляни у захваті.

«Я дуже люблю Сумську. Мені дуже подобається їхня гра. І, взагалі, прекрасна вистава, це того варте. Бердичівляни чекали цієї події – відкриття театру, і ми не можемо сюди не приходити просто», говорить бердичівлянка Марина.

Напередодні Міжнародного жіночого дня Ольга Сумська радить бердичівлянкам постійно бути у русі і розвиватись. Її у гарному тонусі тримає сцена, хоча, каже, буває у житті по-різному.

«Ми чепуримося перед виходом у світ, а треба навпаки – тішити свого чоловіка, бути красивою, бути бажаною і, мені здається, тоді все буде гаразд. Без діла я ніколи не сиджу, я завжди знайду, чим зайнятися. Навіть якщо якась пауза, я ніколи не боюся цього. Повірте. Не чекаю склавши руки, що, може, якийсь продюсер, режисер зателефонує. Ні, абсолютно. Мені є чим зайнятися. Повірте, домогосподарство – це теж мій улюблений жанр», говорить акторка.

Усім трьом акторам сподобався театр у Бердичеві. Кажуть, умови для роботи тут більш ніж прийнятні. А тому обіцяють неодмінно приїхати ще.

До Міжнародного дня театру 27 березня у бердичівському театрі обіцяють здивувати. Кажуть, пропустити таке буде просто гріх.

«Ваш театр буде святкувати свій перший Всесвітній день театру. Ми дуже відповідально підходимо до цього свята, і 27 березня запрошуємо всіх бердичівлян на чудову виставу-комедію „Соломон у спідниці“, головну роль в якій буде грати відома зірка Ада Роговцева», – розповідає заслужений діяч мистецтв України Валерій Нужда.

Разом із Адою Роговцевою у Бердичів завітає і всесвітньовідомий скрипаль Ярослав Попадюк, де вони разом з’являться у комедії із життя єврейського народу українською мовою.

Автор: Юлія Сінєльнікова

Матеріал zhitomir.today

Переглянути відео:



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил Sergey1826
Апрель 23, 2024

Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024

Дайте пораду алкоголізм
Добавил sasha1988
Апрель 22, 2024