|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Затриманий у Бердичеві поліцією 27-річний чоловік пограбував ще з десяток приватних будинків

Категория: Криминал

alt

На Житомирщині правоохоронці затримали 27-річного хлопця, коли той грабував будинок. У поліції також з'ясували, що затриманий причетний до інших крадіжок такого ж характеру.

20 березня розшуківці кримінальної поліції Бердичівського відділу затримали 27-річного молодика за обгрунтованою підозрою у причетності до щонайменше десяти крадіжок з осель жителів райцентру. Під час санкціонованного обшуку вилучено частину викрадених речей та інші свідчення кримінальних дій чоловіка.

16 березня до поліції звернувся 54-річний заявник із повідомленням про крадіжку з гаража. За словами чоловіка, у нього зникли водяний насос, електроінструменти та інші господарські речі.

На місці події поліцейські з’ясували, що злодій проник до приміщення, зірвавши навісний замок на дверях. Також у ході огляду було зафіксовано інші обставини вчинення правопорушення та вилучено речові докази.

Із дачного будинку 30-річної заявниці за кілька днів до цього було викрадено посуд – каструлі, гусятниці, пательні – та металеві огорожу для могили. Завданий збиток жінка оцінили у 10 тисяч гривень та звернулась до поліції.

У схожу історію потрапила ще одна бердичівлянка, чий будинок був обікрадений того ж дня – 13 березня. Злодій потрапив усередину, віджавши металопластикове вікно, та забрав побутову техніку, велотренажер, електроінструменти, тюнер й інші речі.

- У ході розслідування цих та низки інших правопорушень ми встановили причетність до них 27-річного місцевого жителя. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини, - повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Найчастіше молодик проникав до чужих осель, пошкодивши вікна або замки на вхідних дверях у час відсутності господарів. Забирав з будинків усе, що міг винести, у деякі (дачні) - повертався по кілька разів. Нині поліцейські встановили його причетність до десяти крадіжок у м. Бердичеві упродовж січня – березня 2018 року.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Матеріал zhitomir-online.com

Написал: kobra (23 марта 2018 12:26)
У середу, 21 березня правоохоронці вистежили чоловіка, який намагався обікрасти магазин побутової техніки у райцентрі. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
Близько 04:00 невідомий намагався проникнути до складського приміщення торгівельного закладу. Однак, зрозумівши, що за мить на місце прибудуть поліцейські, чоловік з місця події втік. «Поліцейські охорони, прибувши за сигналом «Тривога» з пульту централізованого спостереження, виявили проникнення до охоронюваного об’єкту, а також обставини, що вказували на можливу втечу крадія.
«Правоохоронці перевірили обидва варіанти розвитку подій. Відтак у результаті проведених заходів поліцейські виявили підозрюваного. Ним виявився 41-річний місцевий житель», – йдеться у повідомленні.
За наявною інформацією, чоловік цієї ж ночі встиг «відзначитись» ще у кількох торгівельних кіосках райцентру, звідки намагався викрасти гроші та цінності.
Підозрюваний у скоєному зізнався. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (23 марта 2018 12:51)
Посеред ночі двоє невідомих з допомогою відмичок проникли на територію чужого приміщення та вкрали велосипед. Уникнути відповідальності одному із зловмисників завадили поліцейські охорони. Про це повідомляє прес-служба управління поліції охорони в Житомирській області.
У середу, 21 березня, у Бердичеві поліцейські охорони здійснювали патрулювання за маршрутом. О пів на третю ночі на одній з вулиць вони помітили двох невідомих чоловіків, які поводились підозріло – вели велосипед та постійно нервово роззирались навколо.
«Правоохоронці зупинили перехожих, щоб перевірити свої підозри. Однак чоловіки спілкувалися неохоче, чітких відповідей на питання не давали, а потім кинулися навтьоки. Одного з утікачів зупинили, під час затримання він чинив поліцейським фізичний опір», – йдеться у повідомленні.
На місце події було викликано Бердичівську слідчо-оперативну групу поліції.
Затриманий виявився 28-річним жителем Бердичева. Під час поверхового огляду з кишені його светра вилучили відмички. Велосипед також виявився краденим.
Затриманого зловмисника для встановлення обставин події було доставлено до Бердичівського відділу поліції. Триває слідство.


http://zhitomir.today/news/crimminal/u_berdichevi_politseyski_zatrimali_odnogo_z_cholovikiv_yaki_vnochi_rozgulyuvali_z_velosipedom_a_pid_chas-id24954.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ищу ноутбук
Добавил Nikityk
Апрель 18, 2024