|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У виборчих комісіях на Бердичівщині вже визначились зі складом та керівництвом

Категория: Политика

У виборчих комісіях на Бердичівщині вже визначились зі складом та керівництвом

В трьох об’єднаних територіальних громадах, які знаходяться на території Бердичівського району 23 грудня відбудуться вибори нових депутатів та голів.

Виборчий процес розпочався 3 листопада і поки що успішно триває. Так, минулої суботи відбулось засідання районної виборчої комісії, на якому було сформовано склад територіальних виборчих комісій та визначено їх керівників, заступників і секретарів.

Гришковецька селищна виборча комісія

  1. Голова комісії Пісенко Людмила Андріївна 1977р.н з подання Бердичівської районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»
  2. Заступник голова Елерт Алла Станіславівна 1964р.н з подання Бердичівської районної організації ПАРТІЇЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА « СОЛІДАРНІСТЬ»
  3. Секретар Гончар Юлія Володимирівна 1982р.н з подання Бердичівської районної партійної організації «Об’єднання «Самопоміч»

Райгородоцька сільська виборча комісія

  1. Голова комісії Бондарчук Ганна Анатоліївна 1967 р.н з подання Бердичівської районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»
  2. Замісник голови Борисюк Ігор Васильович 1962 р.н з подання Бердичівської районної організації Політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка»
  3. Секретар Шевчук Марина Володимирівна 1990 р.н з подання Бердичівської районної партійної організації «Об’єднання «Самопоміч»

Швайківська сільська виборча комісія

  1. Голова комісії Кравчук Лілія Григорівна 1979р.н з подання Бердичівської районної організації Політичної партії «Опозиційний блок»
  2. Заступник голови Борейко Галина Миколаївна 1960 р.н з подання Бердичівської районної організації Політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка»
  3. Секретар Перин Світлана Володимирівна 1981р.н з подання Бердичівської районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина"

Матеріал сайту: rio-berdychiv.info

Написал: kobra (1 декабря 2018 20:04)
Вибори ОТГ в Бердичівському районі: кандидати визначились, починається боротьба


23 грудня відбудуться перші вибори в трьох об’єднаних територіальних громадах на території Бердичівського району. В середу о 12 годині ночі закінчився черговий етап виборчої кампанії: всі кандидати на посаду голів та всі кандидати у депутати подали свої заяви і супровідні документи до сільських та селищної виборчих дільниць.



В Швайківській ОТГ, яка об’єднала сільські ради Мирославки, Слободищ, Швайківки та Райків, на посаду сільського претендує два кандидати – нинішній сільський голова Швайківки Тарас Яригін (син діючого голови райдержадміністрації) та підприємець з сусіднього села Райки Мкртчян Габріель Карленович. Очікувалось, що буде балотуватись ще сільський голова сусідніх Слободищ, але Роман Кваша документи не приніс, тож він залишиться виконувати обов’язки старости села. На 22 вакансії сільських депутатів подали заявки 55 осіб (2,5 особи на місце), тобто так, як на сільських виборах раніше в більшості округів було лише по одному претенденту, тепер не буде.

В Райгородоцькій ОТГ кандидатів в депутати виявилось ще більше, бо на 22 округи подали заявки 80 осіб (3,6 особи на місце). Та й кандидатів на посаду голови теж більше. До очікуваних сільських голів П’ятигірки (Олега Коріненка) та Буряків (Галини Кудлай) додався ще й сільський голова Райгородку Максим Капустинський. Напевно, кожний з них хоче завести до ради своїх прихильників, тому і виявилось так багато кандидатів у депутати.


В Райгородку, крім того, найшвидше вирішили провести засідання виборчої комісії (на фото) по офіційному встановленню кандидатів на вибори (в четвер до обіду), тому на стендах вже з’явились агітаційні плакати. В Гришківцях на момент виходу газети лише планувалось проведення такої комісії, а в Швайківці взагалі вирішили провести її в п’ятницю. Закон дозволяє це робити протягом трьох днів після закінчення прийому документів. В Швайківці агітації на стендах ще не було, а в Райках на стендах - афіші концерту з фотографіями, який відбувся напередодні в сільському клубі на честь дня народження місцевого кандидата.


В Гришковецькому бюлетені для голосування за голову громади буде найбільше кандидатів – аж чотири. Про трьох кандидатів (Зоя Стаднік, Ірена Лісова та Володимир Вишенський) ми вже писали, а четвертим кандидатом став місцевий підприємець Довгий Сергій Вікторович.На 26 округів документи подали 118 кандидатів (4,5 чол. на місце).


Найближчим часом ми подамо інформацію про всіх кандидатів на очільників ОТГ та найбільш цікавих кандидатів у депутати.

https://www.rio-berdychiv.info/novini/politika/item/12933-vybory-oth-v-berdychivskomu-raioni-kandydaty-vyznachylys-pochynaietsia-borotba.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024

Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024