|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Головне управління Нацполіції розпочало службове розслідування обставин травмування бердичівлянина

Категория: Криминал

alt

30 липня уранці на околиці Бердичева було виявлено непритомного парубка. Нині він у тяжкому стані знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні. За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження. Також проводиться службова перевірка за інформацією про можливу причетність до події поліцейських.

- Після надходження повідомлення про госпіталізацію хлопця та першочергових дій поліції по встановленню всіх обставин слідчими Бердичівського відділу було розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Водночас від рідних хлопця ми отримали інформацію про ймовірність його травмування під час спілкування з поліцейськими групи реагування Бердичівського відділу. Я відразу призначив службове розслідування для встановлення об’єктивних підстав таких заяв та загалом дій працівників, - прокоментував начальник ГУНП В’ячеслав Печененко.

Так, уже встановлено, що напередодні увечері поліцейські дійсно спілкувались із хлопцем, оформляючи відносно нього адміністративні матеріали за порушення Правил дорожнього руху (ч.2 ст. 126 КУпАП), а саме: керування транспортним засобом (мопедом) без шолома, без номерних знаків та без світла фар.

Поліцейські склали адміністративний протокол та передали його копію хлопцеві. Процес спілкування між ними, за показами очевидців, проходив без конфліктно і при цьому видимих травм на його тілі не було.

Також з’ясувалось, що за півгодини потому він спілкувався з матір’ю і братом та при цьому уже мав подряпини і садна. Рідним хлопець повідомив, що буде повертатися додому (проживає окремо від них), а уранці його знайшли непритомним на півдорозі туди.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а також службове розслідування ГУНП.

- За попереднім висновком, характер наявних у хлопця ушкоджень свідчить про велику ймовірність його травмування у результаті падіння. У будь-якому разі ми збираємо та опрацьовуємо усю можливу інформацію щодо цієї події для встановлення істини. Так, проведено додатковий огляд навколишньої території і виявлено місце ймовірного падіння транспортного засобу, а також його окремі пошкоджені деталі. Розслідування та службова перевірка перебуває під моїм особистим контролем, - сказав В’ячеслав Печененко.

На час проведення службового розслідування поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків. Також про подію поінформовано регіональне Управління ДБР.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Переглянути відео:

Написал: kobra (2 августа 2019 23:15)
Як повідомило ТРК ВІК:
До реанімаційного відділення районної лікарні вже другу добу, як привезли побитого, у непритомному стані 25-літнього молодого чоловіка.

Не відходить від сина заплакана мати. Жінка стверджує: так жорстоко із хлопцем повелись поліцейські, котрі напередодні пізно увечері зупинили його на скутері. Він телефонував рідним, прохав принести тисячу гривень, аби сплатити штраф.

Жінка разом із молодшим сином віднайшли старшого на площі Сєдлєцькій.

Скутер лишили у родичів, мати пропонувала синові йти до неї, а він відмовився, мовляв, дійде до дому тещі самостійно.

Тієї ночі Олександр додому так і не дійшов. Рано-вранці, о 6.30, його знайшли під забором непритомним господарі 4-го будинку, що по вул. Найдіна.

Медичні працівники районної лікарні жодних прогнозів не дають, кажуть, як тільки пацієнту стане краще – транспортуватимуть до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. У поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Розслідування та службова перевірка стосовно причетності поліцейських, зі слів начальника ГУНП В’ячеслава Печененка, перебувають під його особистим контролем. За попередніми висновками поліції, «характер наявних у хлопця ушкоджень свідчить про велику ймовірність його травмування у результаті падіння». У будь-якому випадку, зазначають, інформацію опрацьовуватимуть для встановлення істини.

Олена Вікторівна, мати потерпілого, у падіння ж не вірить, наразі хоче одного: аби син якнайшвидше став на ноги, а винні понесли заслужене покарання.

Відео: http://www.trkvik.tv/posts/pobyttia-25-litnoho-khloptsia-sprava-ruk-politseiskykh
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Футболки з рок групами
Добавил friza
Апрель 16, 2024

Купити жіночу спідницю
Добавил keduji
Апрель 16, 2024

Избавиться от тяги к
наркотикам

Добавил Jannetta
Апрель 16, 2024

Форекс
Добавил MOSCOWW
Апрель 16, 2024

Zip пакет
Добавил KasaSamp
Апрель 16, 2024