|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Трагічний відпочинок: у Попільнянському районі чоловік розстріляв сімох людей (ФОТО, ВІДЕО)

Категория: Криминал

alt

У Житомирській області сталося мотрошне вбивство – чоловік розстріляв відразу сімох людей. Вбивство сталося спонтанне, в орендаря раптово виникло відчуття неприязних відносин до гостей, взявши рушницю, почав розстрілювати чоловіків. Подробиці трагедії розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на сторінці в Facebook.

За його словами, в лісах на березі ставка в районі села Новоселиця (Попільнянський район) відпочивала компанія киян, які раніше неодноразово збиралися там для риболовлі.

«Всього за даними слідства їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р. Після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочивальників лягли спати в окремому на березі ставка сарайчику. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько першої години ночі, орендар ставка, професійний мисливець, на грунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати гостей з належної йому гладкоствольної мисливської рушниці марки “ІЖ”. Спочатку він убив двох, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох сплячих. Всього він встиг розстріляти сімох людей», – розповів Геращенко.

Підозрюваного у вбивстві затримали, він перебуває під вартою. Заступник МВС каже, без сумніву, вирок суду однозначний – довічне ув`язнення.

«Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить, нормальний він чи ні. Думаю, що суд не буде мати іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох», – написав заступник глави МВС.
alt alt

Написал: kobra (22 мая 2020 14:03)
Масове вбивство на Житомирщині: ЗМІ розкрили деталі зухвалого злочину та імена жертв

22 Травня 2020, 13:06
У ніч з четверга на пятницю, 22 травня 2020 року через конфлікт біля водойми поблизу села Новоселиця Попільнянського району Житомирської області сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло сім осіб, серед яких військовослужбовці Національної гвардії України та батальйону імені Кульчицького. Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

«За його словами, близько 1 години ночі до місцевого відділення поліції звернувся 43-річний працівник Київського Національного авіаційного університету Вадим Федюнін. Чоловік розповів, що у компанії з восьми осіб, в якій він перебував поблизу водойми в Новоселиці, виникла суперечка з орендарем водного дзеркала. Останній в ході конфлікту використав вогнепальну зброю, смертельно поранивши сім чоловіків з мисливської гладкоствольної рушниці ИЖ-58», – йдеться у повідомленні.

За інформацією джерел Dетектив-Info, серед загиблих є діючі військовослужбовці Національної гвардії України. Мова йде про бійців батальйону імені Кульчицького Владислава Мамаченка та Андрія Москальця (на прізвисько "Мальок"/"Бородатий"), приписаного до гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталія Вульчина, двох воїнів з позивними «Фін» та «Скандер» (він же «Український татарин»), а також київського волонтера Романа Ханенка «Гець») та працівника Київського Національного авіаційного університету Олександра Білоуса.

Попередньо встановлено, що в процесі конфлікту їх розстріляв 58-річний власник місцевої водойми Анатолій Захаренко, якого в жовтні 2015 року притягали до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

На місці події була вилучена рушниця ИЖ-58, за фактом трагедії порушено кримінальну справу про умисне вбивство двох або більше осіб (п.1 ч.2 ст.115 КК України).

Наразі розглядається дві версії трагічних подій. Зокрема, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко інтерпретував ситуацію, буцімто біля водойми напередодні зібралася компанія старих друзів (вочевидь, під цими особами маються на увазі розстріляні військовослужбовці та волонтери), разом із якими знаходився і орендар водойми Захаренко. Чоловіки спільно ловили рибу, вживали алкогольні напої, а згодом шестеро з них вклалися відпочивати у той час як інші троє – продовжували застілля.

Що трапилося згодом, достеменно невідомо, але надалі між товаришами по чарці виникла суперечка, та Захаренко схопився за зброю. Зі слів Геращенка випливає, що орендар водойми спочатку вбив двох чоловіків, яки знаходилися поруч з ним, а надалі вирішив вбити й тих, що спали.

http://zhitomir.today/news/crimminal/masove_vbivstvo_na_zhitomirshchini_zmi_rozkrili_detali_zuhvalogo_zlochinu_ta_imena_zhertv-id37827.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (22 мая 2020 14:07)
Поліція та дружина вбивці назвали причину масового вбивства на Житомирщині

22 Травня 2020, 13:23
Усі постраждалі були давно знайомі між собою, підтримували стосунки багато років.

Усі постраждалі були давно між собою знайомі. У поліції Житомирщини не виключають, що причиною масового розстрілу людей під час відпочинку біля водойми міг стати алкоголь. Про це кореспонденту УНІАН телефоном з місця події повідомила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко. Проте дружина стрілка назвала іншу причину кривавої події. Пише інформаційне агентство УНІАН.

За словами речниці поліції, усі постраждалі – люди (віком від 1970 до 1990 року народження) між собою були давно знайомі, підтримували стосунки вже багато років.

«Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії, уночі з 20 на 21 травня, і все було добре, тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей», – додала вона.

У Новоселиці журналісти «Сегодня» розшукали жінку стрілка. Вона розповіла про те, що трапилося.

«Затриманий мій чоловік. Все це сталося на березі ставка. Там, де випивається горілка, – завжди конфлікт. Мій чоловік запальний. Він вже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив в армію», – розповіла дружина затриманого Ольга.

Жінка додала, що частина із загиблих були приятелями чоловіка, які неодноразово приїздили до нього порибалити. Закінчуючи розмову, Ольга риторично додала: «Добре в нашій родині вже не буде ніколи».

http://zhitomir.today/news/crimminal/politsiya_ta_druzhina_vbivtsi_nazvali_prichinu_masovogo_vbivstva_na_zhitomirshchini-id37828.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (23 мая 2020 17:16)
«За інформацією, яку ми маємо від чоловіка, який вижив, 8 товаришів, які дружили з власником ставка впродовж 10 років. Приїхали щоб порибалити. Зараз перевіряються всі версії, проте слідство схильне вважати по обставинах які є та показах все вказує на те, що це побутовий конфлікт. З власником ставу та особою, що вижила проводяться слідчі дії. Огляд проводять судмедексперти на предмет наявності тілесних ушкоджень, проводяться слідчі дії по змиву з одягу та тіла на предмет наявності порохових газів, також наявність алкоголю та наркотичних речовин в організмі. Вилучено мисливську рушницю 16 калібру, яка належить власнику става.

Підозрюваний не чинив опору, зателефонував працівникам управління внутрішньої безпеки Житомирської області, які прибули на місце. Також про подію повідомив і чоловік, який врятувався вже із помешкання селянина, який його впустив.

На місці вилучили 5 одиниць зброї. Вона перевірена та належить учасникам події на законних підставах», – повідомив начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.


http://zhitomir.today/news/crimminal/prichinoyu_vbivstva_semi_lyudey_v_popilnyanskomu_rayoni_mig_stati_pobutoviy_konflikt_mizh_cholovikami-id37836.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (23 мая 2020 17:23)
Підозрюваний у вбивстві 7 осіб у Новоселиці Житомирської області пояснив під час судового засідання свій вчинок «самозахистом».

Про це повідомляє УНІАН.

Під час засідання Корольовського районного суду Житомира підозрюваний Анатолій Захаренко зазначив, що він «оборонявся, коли розстрілював людей». На власну користь чоловік також сказав, що після розстрілу знайомих він міг сховатися, однак не зробив цього, а здав натомість правоохоронцям зброю, з якої вчинив масове вбивство.

На суді стало відомо, що підозрюваний — 58-річний Анатолій Захаренко. Раніше він вже фігурував у кримінальній справі, а також притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

Агентство додає, що до зали суду підозрюваний зайшов під конвоєм у бронежилеті та захисній масці. Покази чоловіка суд розглядав у закритому режимі, також у Корольовському районному суді були присутні близько 50 правоохоронців.

Що сталося?

Уночі 22 травня в селі Новоселиця, біля приватних ставків чоловік застрелив із мисливської рушниці сім чоловіків. Убитими виявилися учасники операції Обʼєднаних сил. За даними обласної прокуратури, конфлікт між чоловіком і ветеранами АТО виник, коли вони сиділи разом за столом і розпивали спиртне. Стрільця затримано, правоохоронці встановлюють причини конфлікту.

При цьому місцеве видання Житомир.інфо повідомило, що орендар ставка в Новоселиці, який влаштував стрілянину, фігурував у затриманні начальника райвідділу поліції області незадовго до стрілянини. Начальник райвідділу вимагав у чоловіка щомісячні хабарі в 10 тисяч гривень за «невтручання в діяльність з розведення риби».

У поліції заявили, що затримання не повʼязано з масовим вбивством. Правоохоронці не розглядають версію, що вбиті ветерани могли приїхати до стрільця на «розборки» через затримання начальника райвідділу.


https://thebabel.com.ua/news/44000-masove-vbivstvo-na-zhitomirshchini-pidozryuvaniy-poyasniv-strilyaninu-samozahistom
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (24 мая 2020 07:46)
23 травня Корольовським районним судом м. Житомира розглянуто клопотання слідчих Головного управління Нацполіції області та ухвалено рішення про тримання 58-річного підозрюваного під вартою терміном 60 діб без можливості внесення застави.

https://stopcor.org/pidozryuvanomu-u-vbyvstvi-semy-lyudej-obrano-zapobizhnyj-zahid-trymannya-pid-vartoyu/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Діагностика зору у Чернівцях
Добавил Geliodor
Март 29, 2024

Диабет.
Добавил sordly86
Март 29, 2024

Купить вкусный бенто торт
Добавил Vafla
Март 29, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024