|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

З 26 жовтня у Житомирській області буде оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 (доповнено)

Категория: Власть

alt

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Також Комісія розглянула питання щодо обмежень в регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Новий розподіл набуде чинності з 00:00 години 26 жовтня.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено з обмеженнями, передбаченими пунктом 15 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” у:

Житомирській області – у містах Бердичів, Коростень та у Бердичівському, Коростенському, Лугинському, Любарському, Черняхівському, Чуднівському районах з наступними обмеженнями:

відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім учнів (вихованців) спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів (вихованців);

приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів “автоконцертів”;

приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо);

приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;

приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом;

провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

“Помаранчевий” рівень встановлено у:

Житомирській області – у містах Житомир, Малин, Новоград-Волинський та у Андрушівському, Баранівському, Брусилівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Малинському, Народицькому, Новоград-Волинському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Радомишльському, Романівському, Ружинському, Хорошівському районах.



За повідомленням МОЗ до «червоного» рівня епідемічної небезпеки     з 2 листопада      буде віднесено 112 адміністративних одиниць, тоді як наразі він діє у 100 містах і районних центрах. Відповідне рішення прийняла Державна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні 30 жовтня. 

Зокрема, до «червоної» зони буде віднесено 5 міст та 13 районів Житомирської області: міста Житомир, Бердичів, Коростень, Малин та Новоград-Волинський, Андрушівський, Бердичівський, Ємільчинський, Житомирський, Коростишівський, Лугинський, Любарський, Народицький, Овруцький, Попільнянський, Романівський, Черняхівський та Чуднівський райони.

У «помаранчевій» зоні залишаються 10 районів області: Баранівський, Брусилівський, Коростенський, Малинський, Новоград-Волинський, Олевський, Пулинський, Радомишльський, Ружинський та Хорошівський райони.


Нагадуємо, що Уряд подовжив адаптивний карантин до кінця 2020 року.


Пам’ятайте! За порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19,встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність!

Аби уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію, обов’язково вживайте профілактичних заходів та дотримуйтеся основних правил:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

– носіть захисну маску в громадських місцях;

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.




Матеріал oda.zht.gov.ua

Написал: kobra (29 октября 2020 09:35)
Як повідомляв Укрінформ, кабмін запровадив карантин в Україні з середини березня цього року, а режим надзвичайної ситуації на всій території України - з 25 березня.

13 жовтня під час засідання Кабінету Міністрів України було прийняте рішення щодо подовження карантинних обмежень у вигляді адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року.

Повний текст: https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3125518-rezim-nadzvicajnoi-situacii-v-ukraini-prodovzili-do-kinca-roku.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбираю холодильник Indesit
Добавил LILUSA
Апрель 18, 2024

Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024