юридический вопрос

Модератор: Bad Boys

Новичек
Новичек

Сообщение Вт фев 02, 2021 3:22 pm

юридический вопрос

Привет всем, нужен адвокат в Украине, кто то обращался? Посоветуйте грамотного специалиста или компанию

Новичек
Новичек

Сообщение Вт фев 02, 2021 3:53 pm

Re: юридический вопрос

Привет , да, я обращался и не раз, вот в последний раз пришлось привлекать налогового юриста, я живу в Херсоне и самая на мой взгляд хорошая юридическая компания у нас в городе, посмотрите тут советую к ним обратиться, все будет хорошо) удачи вам в решении проблем)

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Вс мар 16, 2025 2:00 am

Привіт! Рекомендую https://kaminska.com.ua/ – команда професіоналів із великим досвідом у різних галузях права. Звертався до них із невеличким юридичним питанням, залишився задоволений якістю консультації та оперативністю роботи. Плюс пара знайомих пройшли з ними суди, відгуки теж були гарні. Якщо потрібен надійний адвокат – дуже раджу. Успіхів!

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Чт ноя 13, 2025 10:34 am

На порталі Delo.ua опубліковано статтю про групи ФОП https://delo.ua/business/grupi-fop-yaku ... ci-449841/ , які варто обрати у 2025 році. Матеріал дає чітке пояснення лімітів доходу по групах. Він коротко описує умови перебування на кожній із груп. Також наведено ставки єдиного податку та види діяльності для кожної групи. Окремо згадано обмеження стосовно працівників. У тексті зрозуміло пояснено, хто не може бути платником Єдиного податку згідно з законодавством. Висновки чіткі. Цей матеріал корисний для самоорганізованих підприємців. Він допоможе правильно обрати групу ФОП у 2025 році. Інформація актуальна і просто подана.

Вернуться в Все, что не подходит не в один из разделов