|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Василя Мазура визнано кращим міським головою області

Категория: Город

Василя Мазура визнано кращим міським головою областіВасиля Мазура визнано кращим міським головою Житомирщини. На урочистості з нагоди свята працівників органів місцевого самоврядування, яка відбулася в актовій залі обласного телецентру, йому вручили почесний Диплом. Ім’я Бердичівського міського голови внесли до Книги пошани Житомирської обласної ради. Із святом та цією подією бердичівлян привітала голова обласної ради Ірина Синявська.

 

Ірина Синявська, голова Житомирської обласної ради: " Це визнання діяльності В. К. Мазура і визнання згуртованості територіальної громади міста Бердичева. А мені надзвичайно приємно з цим привітати моїх земляків».

 

Василь Мазур на питання, що сьогодні потрібно для оновлення та реформування роботи органів місцевого самоврядування, відповів лаконічно.

 

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: "Нас чекає копітка, напружена робота. У кожній галузі».

 

Ірина Синявська говорить: у календарі державних свят День 7 грудня символізує спосіб суспільного життя, в основі якого - самоврядна громада.

Ірина Синявська, голова Житомирської обласної ради: "День місцевого самоврядування — надзвичайне свято. Вперше ми говоримо про свято права, яким наділена територіальна громада. Ми завжди відзначаємо професійні свята: перемоги чи поразки. А от про право громадян ми ніколи не згадуємо. І сьогодні нам хотілося зробити таке свято, щоб акцентувати увагу народу: тільки він має право вирішувати свою долю і вибирати формат реалізації завдань. Зі святом вас усіх! Віри кожному і впевненості! Я вірю, що Україна знайде шляхи для вирішення політичних та економічних проблем. Але тільки тоді, коли згуртованою і впевненою, і самоврядною буде територіальна громада».

 

На святі у вітальному слові Ірина Синявська звернулася до своїх колег. Вона наголосила на проблемах, які унеможливлюють самозабезпеченість та самодостатність громади: недосконалості бюджетного та податкового законодавств та інших.

 

Ірина Синявська, голова Житомирської обласної ради: "Нам добре відомо, яким незабезпеченим матеріально і, на жаль, фінансово є право територіальної громади на самоврядування. Не секрет, що значна частина державних повноважень, які делеговані радам, не профінансовані у повному обсязі. Продовжується у часі невирішення питання власності на землю. Це позбавило громаду можливості використати святу землю, як матеріальну основу свого добробуту”.

 

Проте, каже Ірина Синявська, працівникам органів самоврядування вдається підтримувати і організовувати щоденне буття більш ніж мільйонного населення області.

До учасників урочистого зібрання звернувся голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела. Він підкреслив: депутати усіх рівнів, серед яких - представники різних політичних сил, роблять одну важливу справу з розвитку Поліського краю.

На свято працівників органів місцевого самоврядування Житомирщини завітали почесні гості - меценати області, депутати Верховної Ради України Микола Тимошенко та Володимир Литвин. Лідера однойменного блоку та Володимира Матвієнка, голову правління "Промінвестбанку", на святі нагородили відзнакою "За заслуги перед Житомирщиною". Також серед славних земляків вітали екс-губернатора області Миколу Рудченка. Ірина Синявська звернулася до народних депутатів, меценатів області, із побажанням кріпити міжфракційне об’єднання когорти житичів.

Під час свята державні відзнаки різних рівнів вручили кращим працівникам органів місцевого самоврядування. Слова особливої подяки були адресовані ветеранському складу. Бердичівлянка Поліна Соболь - депутат міської ради шести скликань. У полі зору комісії, яку вона очолює, важливі соціальні проблеми.

Поліна Соболь, голова постійної комісії Бердичівської міської ради з питань охорони здоров’я: "На майбутнє у нас дві головні проблеми: завершити капітальний ремонт стоматполіклініки, щоб там працювала амбулаторія сімейної медицини, та провести капремонт фізіотерапевтичного кабінету і водолікарні. Це об’єкти, де лікуються малозабезпечені люди, які потребують соціальної допомоги”.

 

Серед 30 депутатів, нагороджених грамотами обласної ради, - голова постійної комісії Бердичівської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Тетяна Шевчук.

Народного депутата Михайла Ковалка із Бердичівщиною пов’язують довгі роки діяльності.

 

Михайло Ковалко, народний депутат Верховної Ради України ІІ і ІІІ скликань: "Доброго дня вам, мої дорогі, рідні бердичівляни! Я хотів би в день самоврядування побажати вам добра, щастя та успіхів. Щоб все у житті вам вдавалося. Я хотів би вам побажати, дорогі бердичівляни, щоб ви завжди були рішенням усіх проблем та завдань, які стоять перед вами».

 

Грамоти обласної ради за співпрацю із органами місцевого самоврядування отримали редактори газет Житомирщини. Зокрема, і нашої "Землі Бердичівської".

Кращі художні колективи області вітали учасників свята майстерністю виконання.

 

 
Автор: Вікторія Кучерява
Камера: Андрій Пеньківський
 
Матеріал взято з ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбираю холодильник Indesit
Добавил LILUSA
Апрель 18, 2024

Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024