|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Місто вітало кращих бердичівлян 2007 року

Категория: Культура

Місто вітало кращих бердичівлян 2007 рокуТак зустрічало місто своїх героїв на церемонії відзначення перемог і здобутків бердичівлян "Місто нашої долі". Її започаткували минулого року. 2007-й був відзначений для Бердичева та його мешканців гарними традиціями і новими добрими справами - прозвучало на святі.

"Працею звеличених" привітав міський голова Василь Мазур. Такою була перша номінація кращих трудівників зі стажем роботи понад 50 років. Це ветерани праці: прогресанти Григорій Хворостяний, Олександр Климчук, Юлій Яновський, медичні працівники Ростислав Дацкевич, Ліна Прошина та інші.

Кавалер Ордена міста "За заслуги", Почесний громадянин Бердичева Олексій Шабельник вручив "Відзнаки року" керівникам виробничих підприємств, серед яких – товариства з обмеженою відповідальністю «Бердичівський пивзавод», «Сончік» та «Тіс-Полісся». Протягом року в місті зареєстровано понад 600 суб’єктів підприємницької діяльності.

Вшанували і представників сфери послуг, будівельної галузі, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Для багатьох участь у церемонії була приємною несподіванкою.

Тетяна Кроснік, голова правління ОСББ «Верба»: «Дуже приємно сьогодні, що я у цій залі. Це просто несподівано, що мене обрали номінантом. Я - представник кооперативу ОСББ "Верба". Я дуже рада, що сьогодні отримала море задоволення. Що заслужила цю відзнаку".

 

Церемонію нагородження кращих у Бердичеві здійснювали за дванадцятьма напрямками. «Відзнаки року» на святі отримали понад 500 номінантів. Їх вихід на сцену супроводжувався феєрверками та музичними вітаннями. В освіті визначили декілька десятків педагогів навчальних закладів міста, які мають відзнаки державного та обласного рівнів.

 

Анатолій Присяжнюк, вчитель інформатики

СЗОШ № 17: «Приємно, що відбувається така подія. У Бердичеві це моя перша відзнака, хоча у межах нашої держави у мене було декілька подібних номінацій. Хочу сказати, що у нас молода країна. В неї має бути хороше молоде покоління. Хотілось би, щоб у такій країні було побільше молодих номінантів - .нашого майбутнього. Наша країна від цього лише виграє".

 

Молодь міста здобула чимало перемог в олімпіадах, наукових та творчих конкурсах. Рекордну кількість оцінок «12 балів» отримала протягом минулого року дев’ятикласниця з 12-ї школи Наталія Лаврінчук. «Відзнаки року» вручили педколективам НВК № 4, 15-ї і 8-ї шкіл.

Найкращі художні колективи та виконавці міського Палацу культури імені Олексія Шабельника, заводу «Прогрес», Будинку дитячої та юнацької творчості та освітніх закладів Бердичева заповнили сцену. Оплесками зустріли присутні у залі кращого працівника культури Житомирщини, директора Палацу культури Олену Петрівську. Відзнаки у номінації "Кращі у культурі" вручив заслужений артист України Анатолій Залевський.

 

Анатолій Залевський, заслужений артист України : « Я хотів би поздоровити усіх людей, які зв’язані з мистецтвом. А мистецтво - це не просто слово, а свято. Те свято, яке ми сьогодні отримали, подарували нам ці люди, що на сцені. Велика вам подяка від усіх, хто в залі. Велике вам спасибі!"

 

Вітали численних спортивних переможців, які прославили місто у 18 видах. Серед них – ще один чемпіон світу: із гирьового спорту серед ветеранів - Геннадій Резник. На святі із присвоєнням звання «Майстра спорту України» поздоровили студентку педагогічного коледжу Людмилу Коваленко. На її рахунку - шість перших місць у різних легкоатлетичних змаганнях. Своїх земляків приїхав привітати завідувач кафедри фізичного виховання Житомирського державного університету імені Івана Франка Рустам Ахметов.

 

Рустам Ахметов, завідувач кафедри фізвиховання Житомирського державного університету імені

Івана Франка: «Сьогодні моє серце переповнене гордістю за моїх земляків - бердичівлян. Ми вшановуємо тих, хто у цій залі: чия праця є самовідданою, чиї розум та талант приносять славу нашому чудовому місту. Я хочу сказати слова глибокої подяки меру нашого міста Василю Мазуру, який докладає величезних зусиль і робить все, щоб Бердичів був кращим містом у світі".

Наймолодшим учасником свята був богатир року Євгеній Франчук, який народився у березні 2007-го вагою 4кг. 990 гр. та довжиною 60 см.

Ветерани війни, визволителі міста вручили «Відзнаки року» бердичівлянам, які мають почесні звання та державні нагороди. Номінантом став і міський голова Василь Мазур. Церемонію відзначення кращих бердичівлян року він вважає хорошою традицією.

 

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Ми сьогодні побачили, що 2007-й рік приніс місту багато серйозних досягнень на рівні області та поза її межами. У церемонії беруть участь люди, які прославили наше місто. Думаю, що це серйозний поштовх для кращої праці. Це натхнення для багатьох, щоб зробити щось хороше для міста. Це добра справа. І свято буде традиційним".

 

 
Автор: Вікторія Кучерява
Камера: Віталій Сінєльніков
 
Матеріал взято з ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил Sergey1826
Апрель 23, 2024

Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024

Дайте пораду алкоголізм
Добавил sasha1988
Апрель 22, 2024