|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Сезон відпочинку в оздоровчому таборі “Соколятко” відкрито

Категория: Общество

Сезон відпочинку в оздоровчому таборі Соколятко відкритоНад “Соколятком” пролунав державний гімн та злетів у височінь жовто-блакитний прапор. Це офіційно засвідчило: сезон відпочинку у дитячо-юнацькому оздоровчому таборі стартував. О 7-30 — підйом, о 22-й — відбій... Фіззарядка, лінійки та безліч цікавого з перервами на походи до їдальні — за таким графіком віднині житимуть тамтешні мешканці. Із цікавим й веселим продовженням літніх канікул їх поздоровили дорослі, які не сумніваються: час, проведений у “Соколяткові”, запам’ятається дітям лише з кращого боку.

Іван Демусь, заступник Бердичівського міського голови: “...Перш за все, я хочу привітати вас із цим чудовим днем від імені міського голови, міської ради та виконавчого комітету. Було багато зроблено для того, аби “Соколятко” був готовий до прийняття найдорожчих гостей — вас, діти. Ті з вас, хто був тут минулого року, встиг, напевне, помітити, що чимало було зроблено для того, аби привести табір у більш привабливий вигляд.”

Усі три зміни у “Соколяткові” відпочиватимуть 138 учнів Бердичівської спецшколи-інтернату, що у Гришківцях. Вони склали 6 загонів, в яких вожатими традиційно є студенти педагогічного коледжу. Допомагати останнім будуть вчителі школи. Окрім вихованців інтернату, на 21 день до табору по черзі приїжджатимуть юні обдарування з Житомирської області та діти працівників бердичівських підприємств. Усім їм педагоги побажали яскравого й змістовного відпочинку.

Анжела Цвєткова, голова міського профкому працівників освіти: “Мені хочеться, аби ви зберегли ті традиції, що були закладені тут раніше. Приємно те, що школа-інтернат представлена у нас чудовими педагогами-членами профспілки. Слухайте ваших вихователів, вожатих і незабутнього вам відпочинку.”

Жанна Громніцька, заст. директора спецшколи-інтернату з навчально-виховної роботи: “Я вам бажаю щодня сонечка лагідного, бешкетливого вітру, щирих посмішок і, головне, здоров’я. Весь наш колектив передавав вам щирий привіт. Ми вже встигли за вами скучити! Гарно відпочиньте, виспіться, награйтеся і здоровими й засмаглими приїжджайте до своєї школи. Вона чекає на вас.”

Протягом 3-х змін на дітей чекають десятки конкурсів та змагань: “соколятка” проходитимуть екологічними стежинами і братимуть участь у Малих Олімпійських іграх, демонструватимуть свої вміння у декоративно-прикладному мистецтві й відстоюватимуть честь на лицарських турнірах. Аби відпочинок пройшов на рівні, дорослим довелося чимало попрацювати.

Раїса Коваленко, директор оздоровчого табору “Соколятко”: “Проведені значні ремонтні роботи. Ми поміняли усю сантехніку, труби, вмивальники, унітази у корпусі “Ластівка”, який розрахований на 100 дітей. Пішло на це близько 70-ти тисяч грн. Повністю замінили там меблі: встановили 100 нових ліжок, 100 нових тумбочок, 30 шаф, 40 стільців, 1 плазмовий телевізор. Придбали одну морозильну камеру. Ремонтували усі приміщення табору: в деяких проведено поточні ремонти. До прийому дітей готові усі приміщення.”

А ще у таборі збудували дві альтанки, де діти зможуть переховуватися від палючого сонця й грати у шахи-шашки. Окрім того, додає Раїса Коваленко, було оновлено спортивний інвентар.

Раїса Коваленко, директор оздоровчого табору “Соколятко”: “На перспективу ми хочемо відремонтувати басейн. Літо, як ми бачимо, жарке і потрібно, аби він працював. Щодо організації харчування, то воно у нас налагоджено згідно норм КМУ. На одну дитину має витрачатися 30 грн. на добу, ми вкладаємося у цю норму. На сьогодні діти отримують 5-разове харчування — повноцінне, збагачене вітамінами... Думаємо, впродовж відпочинку вони і оздоровляться, і отримають задоволення від відпочинку.”

Не лише дорослі приїхали до табору, аби особисто пересвідчится у його готовності та у природних й створених рукою людини принадах. У “Соколяткові” висадився потужний творчий десант в особі зірок Центру позашкільної освіти ім . О. Разумкова. Від “Краплинок” до “Веселки”, від танцювального “Шакті” до співочого “Старого роялю”... Більш, ніж годинна концертна програма, не могла не підняти настрою мешканцям табору. Продовження канікул, здається, й справді вдалося.

Автор: Олександр Єжель
Камера: Віталій Сінєльніков
Джерело: ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Продажа волос - это выгодно?
Добавил lollyanipoppy
Апрель 16, 2024

Футболки з рок групами
Добавил friza
Апрель 15, 2024

Заказать мотоцикл
Добавил friza
Апрель 15, 2024

Зубы
Добавил dundich
Апрель 15, 2024

Порадьте книги на тему Другої
світової війни

Добавил CheBuratinio
Апрель 15, 2024