|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

10 грудня 2015 року відбулась друга сесія районної ради.

Категория: Власть

Увеличить картинкуНа сесії було затверджено Регламент роботи районної ради, Положення про постійні комісії районної ради, Положення про президію районної ради.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Тетяна Войцахівська у своєму виступі під час розгляду питання про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік зазначила, що вноситься пропозиція щодо збільшення доходної частини на загальну суму 11275300 грн. Джерелами наповнення та проведення в подальшому видатків є залучення коштів з державного бюджету та сільських бюджетів. Саме з держави передбачена субвенція на галузь освіти, медицини, на надання пільг та житлових субсидій населенню. Проінформувала, що в зв’язку з відсутністю в районі заборгованості по енергоносіям, стабілізаційна дотація спрямовується на покриття незабезпеченості по заробітній платі. Зазначила, що з сільських бюджетів залучаються кошти на загальну суму 72500 грн.: Гришковецькою селищною радою – 10 тис. грн. на харчування учнів гімназії; Старосолотвинською сільською радою – 20 тис.грн. на реконструкцію системи опалення ФАПу с. Ст. Солотвин; Райгородоцькою сільською радою – 40 тис. грн. – на придбання предметів та матеріалів для Райгородоцької ЗОШ І-ІІІ ст.; Красівською сільською радою – 2,5 тис.грн. – на придбання предметів та матеріалів для Красівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Проінформувала, що з перевиконання доходів загального фонду районного бюджету за підсумками 10 місяців 2015 року спрямовується на проведення витрат 600 тис.грн. та зазначила, що в повному обсязі враховано перерозподіл видатків відповідно до листів головних розпорядників коштів.

 

Питання про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік викликало жваве обговорення серед депутатів. Голова районної ради Максим Самчик озвучив рішення постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності від 10.12.2015р., щоб за рахунок коштів на загальну суму 50 тис. грн., які пропонувалось спрямувати:
1) на центральну районну лікарню для проектування тепломереж;

 

2) на відділ освіти райдержадміністрації для оплати за проведення електролабораторних робіт (частково), врахувати звернення депутатів районної ради, а саме: Мачульської Н.С. – 10 тис. грн. для придбання будівельних матеріалів для Слободищанської загальноосвітньої школи І-ІІ ст.; Земнухової І.А. – 10 тис. грн. на придбання будівельних матеріалів для ремонту фельдшерського пункту с. Дубівка; Каченюка М.П. – 10 тис. грн. на придбання дверей для Малосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст.; колективне звернення депутатів Колесник Л.М., Слюсар Н.І., Ящук В.Б. – 10 тис. грн. на придбання металопластикових вікон та будівельних матеріалів для Андріяшівського клубу; та звернення Бистрицького сільського голови Барановської С.М. – 10 тис. грн. на придбання меблів та лінолеуму для Бистрицького дошкільного навчального закладу “Сонечко”.

 

Дев’ятнадцять депутатів районної ради підтримали внесення змін до районного бюджету на 2015 рік з врахуванням змін прийнятих на засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету та комунальної власності 10 грудня 2015 року.
Завідувач сектору управління майном комунальної власності виконавчого апарату районної ради Валерій Белінський доповів про надання в постійне користування земельної ділянки. Зазначив, що пропонується затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі до земель комунальної власності для громадських потреб (обслуговування будівель органу місцевого самоврядування) за рахунок земель житлової та громадської забудови площею 6988 кв. м. (0,6988 га) за адресою пл. Соборна, 23, м. Бердичів, Житомирська область та надати земельну ділянку, площею 0,6988 га, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища Бердичівського району в особі Бердичівської районної ради у постійне користування районному малому комунальному ремонтно-експлуатаційному підприємству Бердичівської районної ради (РМ КРЕП).

 

Також на сесії було прийнято рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1012,5 кв. м., яка знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. 30-річчя Перемоги, 26 для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, на якій розташовані об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селища Бердичівського району.

Депутати своїм рішенням підтримали безоплатну передачу автомобіля ВАЗ 21070 з балансу Бердичівської районної ради на баланс комунальної установи “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бердичівської районної ради.

Крім того на другій сесії районної ради розглянуто питання про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації, про Єдиний день депутата, про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради, про затвердження технічних документацій з нормативно грошової оцінки земельних ділянок, про затвердження статутів Красівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Ц.Л. Посудевського в новій редакції та Малосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в новій редакції.



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024

Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024

Песок в Харькове
Добавил Satyredil
Март 28, 2024

Одяг з Америки
Добавил ostin92
Март 28, 2024

Спорт и все для спорта
Добавил MillerM
Март 28, 2024