|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Житель Гришківців Олександр Ревега бажає селищу добра і розвитку

Категория: Политика
Житель Гришківців Олександр Ревега бажає селищу добра і розвитку

А для того, щоб конкретизувати сьогоднішні проблеми селища та шляхи їх вирішення, народний депутат зустрівся у вівторок з депутатами місцевої ради та членами виконавчого комітету.

На початку робочої зустрічі Олександр Васильович прозвітував про свою законодавчу та іншу діяльність в якості народного депутата, і присутнім таки було що слухати, адже він є співавтором 27 законопроектів різноманітної тематики. Відразу й прокоментував чому співавтором, а не одноосібним придумувачем новацій: «Одному депутату провести законопроект до його прийняття надзвичайно важко, і саме у співпраці з іншими депутатами це вдається набагато ефективніше».

Олександр Ревега сказав присутнім, що популістом він не був і не буде, бо обіцяти сьогодні якісь пільги людям – це фактично дурити їх. Він не голосував з бюджет, п’ятим поставив свій підпис за відставку нинішнього уряду, і незважаючи на фракційний тиск, залишається безпартійним відстоювачем інтересів жителів свого виборчого округу, області, країни.

Натомість, невеликі, але дієві законодавчі кроки вже відчули на собі, наприклад, військові, які тепер цілком законно можуть лікуватись та проходити курси реабілітації в Бердичівському госпіталі, який, як і десятки подібних лікувальних закладів завдяки постанові, ініційованій нашим депутатом змінив назву і статус з «Госпіталю ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни» на «Госпіталь ветеранів війни». Проблеми, які виникли з початку цього року з харчуванням школярів теж багато в чому вирішені завдяки законодавчій ініціативі Олександра Васильовича.

Ще більше часу і енергії доводиться витрачати депутату на лобіювання інтересів виборчого округу у виконавчій гілці влади, тобто багато чисельних міністерствах та комітетах. Так, нарешті, вдалось «вибити» кошти на ремонт автодороги Бердичів – Житомир, вирішити питання продовження роботи міського басейну, 5 мільйонів віднайти на закриття боргів теплокомуненерго, кошти на утеплення, заміну вікон та ремонт даху Гришковецької гімназії, 5 шкільних автобусів на потреби округу, фінансування з держбюджету реконструкції спортивної школи та театру в Бердичеві, будівництва очисних споруд та інших комунальних об’єктів.

Після такого звіту робоча зустріч перейшла в інше русло, більш конструктивне, але не менш актуальне. « Я хочу зробити для селища, в якому живу, щось серйозне і масштабне», - проголосив Олександр Васильович, і разом з присутніми депутатами, членами виконкому та селищним головою, став вирішувати, що ж в Гришківцях може бути таким потрібним і необхідним. В ході обговорення викристалізувалось декілька об’єктів, яких конче потребує селище: дитячий садок, нове приміщення для амбулаторії та будинок культури.

Олександр Ревега висловив своє бачення вирішення цих проблем, а саме – на території нинішньої Дмитровецької школи розпочати будівництво соціального комплексу – дитсадок + амбулаторія. З огляду на особливості «вибивання» державних коштів, така конфігурація могла б швидше отримати шанс на життя, зазначив народний депутат. Але присутні з цим не зовсім погодились. Для амбулаторії, мовляв, вже віднайшли місце по вулиці Жовтневій (де нині руїни колишнього кінотеатру) і за рахунок районного бюджету вже навіть розпочали робити проектну документацію, а ось навчально-виховний комплекс початкова школа – дитсадок дійсно, ідеально вписався б на місці нинішньої школи над ставом.

І в цьому Олександр Ревега пообіцяв свою беззаперечну підтримку за умови підготовки проектно-кошторисної документації. Цю місію повинна взяти на себе селищна рада і запланувати в бюджеті відповідні кошти. Відразу виникла дискусія наскільки великі ці кошти, і чи вистачить в бюджеті селища грошей на інші потреби, але прямо тут помічник-консультант народного депутата Софія Томашевська знайшла інформацію про орієнтовну вартість проектування подібних об’єктів, і всі погодились, що сума у 120 – 150 тисяч не критична для цьогорічного майже двомільйонного бюджету селища.

Під час бесіди Олександр Васильович не раз і не два наголошував, що політика держави сьогодні все таки направлена на продовження об’єднання територіальних громад і саме на ці громади резервуються кошти у фонді регіонального розвитку, тому питання про об’єднання громад в Бердичівському районі потрібно обговорювати і вирішувати.

Після завершення робочої зустрічі жителі селища ще довго не хотіли відпускати свого сусіда, спілкуючись з ним як на політичні, так і місцеві теми, і з щирості цього спілкування навіть стороннім спостерігачам було зрозуміло, що земляки довіряють Олександру Васильовичу як свої радості , так і свої біди, і вірять, що разом вони зможуть більше.

Матеріал сайту: http://www.rio-berdychiv.info/
Revega0 Revega5
Revega6 Revega7



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил Sergey1826
Апрель 23, 2024

Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024

Дайте пораду алкоголізм
Добавил sasha1988
Апрель 22, 2024