|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

З Днем Перемоги!

Категория: Власть

alt

Шановні ветерани! Дорогі земляки!

У ці весняні дні Україна відзначатиме:

8 травня – День пам’яті та примирення,

– День Червоного Хреста і Червоного Півмісяця,

– День матері.

9 травня – День Перемоги!

Нині серед нас живуть ті, хто на фронті і в тилу наближав світлий День Перемоги. Український народ, наші діди і батьки понесли величезні втрати, і відіграли дуже велику роль в тих трагічних, і разом з тим величних подіях.

Вони є прикладом для нинішніх захисників Вітчизни.

Бажаємо всім здоров’я, добра, миру!

Міський голова Василь Мазур,
голова районної ради Максим Самчик,
голова райдержадміністрації Едуард Томашевський


 

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, бойові побратими, учасники АТО, рідні загиблих (померлих) героїв, діти війни, мешканці Бердичева!

Нині виповнюється 71-а річниця від того пам’ятного дня, коли радянська армія знищила фашистського звіра у його лігві. На превеликий жаль тих, хто був свідком пам’ятних подій, а тим більше, брав у них безпосередню участь, стає все менше. Але подвиг людей, котрі винесли на собі всі труднощі та поневіряння тієї страшної війни живе у наших серцях й без сумніву буде жити у свідомості прийдешніх поколінь.

Свого часу ми – воїни-афганці та учасники інших локальних конфліктів перейняли естафету у ветеранів Великої Вітчизняної війни в плані військово-патріотичного виховання молоді. А сьогодні вже вчорашні школярі і студенти своєю кров’ю пишуть нову історію держави, відстоюючи східні рубежі вітчизни та поповнюючи скарбницю бойового досвіду Збройних Сил України для майбутніх захисників Батьківщини.

Переконаний, що така спадкоємність поколінь буде в найближчій перспективі запорукою здорового суспільства та міцної держави.

Цієї прекрасної весняної пори вітаю вас з чудовим святом – Днем Перемоги.

Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, злагоди, миру, добра та всіляких земних гараздів.

З повагою та найкращими побажаннями голова Бердичівської спілки ветеранів Афганської війни (воїнів-інтернаціоналістів) Вагіф Мамедов.


 

Бердичівські міська та районна організації Червоного Хреста від щирого серця вітають всіх тих, хто завойовував мир на нашій землі.

Нехай цей день подарує вам тепло людських сердець, віру і надію на краще майбутнє.

Міцного вам здоров’я і довголіття!

Ми низько схиляємо голови перед величчям вашого подвигу.

Наталія Гавриловська, голова міської організації Червоного Хреста,
Марія Швайківська, голова районної організації Червоного Хреста.


 

4_143099141834

З Днем Перемоги, дорогі побратими!

Знову 9 травня над теренами України буде знаменно сяйвом квітів і залпами салютів. Мільйони наших громадян – від малечі і до поважних проживуть цей день у великій радості, а ті, хто Перемогу здобував – згадають цю страшну війну.

Все більше і більше віддаляється в історію Велика Вітчизняна війна. Але час не спроможний кинути її в забуття, вивітрити із пам’яті людської.

Перемога у Великій Вітчизняній війні здобута радянським народом на фронтових полях, в заводських цехах, в конструкторських бюро – скрізь, де, стираючи з обличчя піт, хоробро воювали і з самопожертвою працювали патріоти. А їх були мільйони!

Поетичні рядки озвучують ці події так:

…Отжив свой век, уходят деды. Уйдут в историю года. Но яркий свет моей Победы Зажжем потомкам навсегда

Дорогі ветерани-фронтовики, учасники війни, діти війни, ветерани праці і військової служби, 71 рік ви носите в своїх серцях священну пам’ять про травневі дні сорок п’ятого року. Ця пам’ять горить незгасним вогнем і в серцях молодого покоління, якому успадковано історією нести естафету Перемоги і надалі.

Зі світлим Святом – 9 травня, дорогі побратими!

Рада міської організації ветеранів України.


 Шановні ветерани, учасники бойових дій!

Міськрайонна організація “Бойове братство” ветеранів-воїнів інтернаціоналістів, учасників Чехословацьких подій щиро вітає вас з Днем Перемоги!

Від усього серця бажаємо вам родинного затишку та злагоди!

Нехай усі ваші сподівання втіляться в життя, а цей день додасть вам наснаги, енергії для добрих справ!


 Міські і районні організації та фракції: БПП “Солідарність”, ВО “Батьківщина”, ВО “Самопоміч”, Аграрної партії України, Опозиційного блоку, Радикальної партії Олега Ляшка, Патріотичної партії, “Укроп” щиро вітають мешканців Бердичівщини з Днем Перемоги і бажають всім мирного неба і злагоди!


 Дорогі ветерани! Шановні земляки!

У світлий день великої Перемоги низько вклоняємось кожному ветерану війни, кожному трудівнику героїчного тилу і висловлюємо синівську вдячність за те, що у роки тяжких випробувань змогли зберегти Україну.

У глибокій скорботі схиляємо голову перед священною пам’яттю загиблих на полях Великої Вітчизяної війни. Немає сьогодні в Україні жодної родини, яка б не втратила у цій війні рідну людину. Мільйони фотознімків часів війни зберігають нащадки загиблих солдатів у сімейних альбомах. Вони пишаються подвигом своїх дідів.

Тому намагання нинішньої влади переписати нашу героїчну історію і нав’язати українському народу абсолютно чужі цінності є неприйнятними. Опозиційний блок продовжуватиме боротьбу за ветеранів, за право пишатися нашою Великою Перемогою, за право гідного життя для тих, хто своїм великим подвигом кував її на фронтах і в тилу.

Дорогі ветерани!

Немає мудрішого заповіту, ніж той, що видали своєю перемогою нащадкам. Нехай не болять ваші рани, нехай щастя і радість не переводяться у ваших домівках. Бажаємо всім мирного неба над головою, взаєморозуміння у сім’ях і стабільності в країні!

СЛАВА НАРОДУ-ПЕРЕМОЖЦЮ!

Опозиційний блок Житомирщини.


 Доземний уклін вам і найглибша вдячність вам, Переможці!

У прекрасний день весняного буйноцвіття до нас прийшло чудове свято – День Пере­моги. З великим почуттям відповідальності ми завжди пам’ятаємо, що 9 Травня – це особливе для нашого народу свято Перемоги. Для нас, нині живущих, подвиг ваш, шановні ветерани, – це суміш печалі і радості для усіх нас, пов’я­заної зі спогадами буремних років війни.

Честь і слава тим, хто пройшов пів-Європи, звільнив світ від ворога, вижив у концтаборах, працював у тилу й підняв країну з руїн і попелу!

Низький уклін вам, дорогі наші ветерани!

У цей світлий травневий день від усієї душі бажаю усім вам, шановні ветерани, міцного здоров’я, добра і достатку, миру і злагоди, гарного настрою!

Нехай мир і злагода стануть найкращим пам’ятником солдатам Великої Перемоги!

Щастя вам, добра і миру!

І. Щесняк, генеральний директор ПАТ “Бердичівський машинобудівний завод “Прогрес”.


 ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ!

На ваші плечі ліг важкий тягар жахливої війни і повоєнної відбудови. Це ви, наші славні сивочолі сини і дочки рідної землі, в грізний час випробувань стали на захист Вітчизни, вибо­рюючи право на життя майбутнім поколінням. Ви є прикладом мужності і стійкості, витрим­ки і героїзму.

Кожен з вас у мирний час пробуджував у щирих дитячих серцях доброту і ніжність, сіяв розумне, добре та вічне.

Ми щиро вдячні за мирні весни і працю.

Низький уклін вам! Здоров’я міцного, довгих і щасливих літ життя!

Віктор Олянюк, директор ТОВ “Урожай”.


 І вона прийшла – одна на всіх!

Минає 71 рік з того часу, як відгриміли останні постріли тієї страшної війни, але пам’ять про безсмертний подвиг нашого народу залишається нетлінною, а вдячність – без­межною. І ми завжди славитимемо тих, хто у найжорстокіших боях здобував для усіх нас таку жадану перемогу над ворогом.

Вічна слава переможцям! Вічна слава нашим землякам-бердичівлянам, сивочолим ветера­нам, які з орденами і медалями, з живими квітами в руках вийдуть 9 Травня на вулиці нашого славного міста. Станьте з ними поруч, погляньте в їх очі, разом з ними відчуйте своїм серцем подих їхньої бойової юності, проживіть у подумках непрості дні і ночі тієї жорстокої війни.

Щиро бажаємо вам, шановні ветерани, доброго здоров’я, якомога довше бути активними, а також радісного вам затишку і домашнього тепла!

Олександр Мудревський, директор ДП “Бердичівське лісове господарство”,
Григорій Івасюк, головний лісничий ДП “Бердичівське лісове господарство”.


 З Днем Перемоги!

У цей святий день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945-го року, аби з великою шаною і повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку із загарбника­ми. Ціна за перемогу була занадто дорога. Адже немає жодної сім’ї, яка б не відправила на війну когось із рідних та близьких, немає родини, яку б не обпалило її полум’я…

Ми низько схиляємо голови перед нашими шановними визволителями, і тим ветеранам, які є сьогодні серед нас, ми щиро кажемо: живіть якомога довше.

Нехай мир і злагода живуть на нашій землі! Синівське спасибі вам за те, що ви і сьогодні щедро прищеплюєте молоді почуття патріотизму, виховуєте її своїм життєвим досвідом, за усе, що ви робите для миру, щастя та злагоди на українській землі.

Мої найщиріші вам вітання. Бажаю вам здоров’я, бадьорості духу. Нехай увагою, пос­тійною турботою і щирою любов’ю будуть зігріті ваші серця.

Алтинбек Мустапаєв, генеральний директор ТОВ “Зернова база України”.


 “Цей день ми наближали як могли…”

71-а річниця відділяє нас від вікопомного травня 1945-го. Це був рік, коли закінчилась одна з найжорстокіших воєн, яка забрала мільйони життів, знищила вщерть тисячі міст і сіл, понівечила землю. І ось вже 71-й раз, коли настає рожево-яблунева весна, до нас приходить одне з найвагоміших свят – День Перемоги. У ньому, як яскраві барви на вічному полотні історії та людського буття, переплелися радість і скорбота, гордість і гіркота, біль і надія. Сивочолі ветерани війни, яких, на превеликий жаль, з кожним новим Днем Перемоги стає усе менше і менше, усім своїм серцем відчувають подих весни, згадують свою бойову юність.

І як знак синівської поваги прийміть цього святкового дня слова сердечної подяки. Глибока шана і низький уклін вам, дорогі наші ветерани, за вашу мужність і звитягу, терпіння і героїзм, з якими ви йшли тернистим шляхом до перемоги заради мирного життя наших дітей, внуків і правнуків.

Наталія Климчук, директор ПП “Климчук”.


 ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ! ДОРОГІ НАШІ ГЕРОЇ!

Вітаю вас, дорогі ветерани, зі святом і хочу запевнити – скільки б десятиліть не віддаля­ло нас від того дня, пам’ять про ваш славетний подвиг житиме завжди у серцях вдячних поколінь.

9 травня – наша гордість і наш біль, це сльози радості завойованої свободи і сльози за полеглими товаришами, за опаленою лихоліттям молодістю. Вам випали випробування війни, повоєнна відбудова країни, багато подій, які стали доленосними для нашого народу.

Спасибі вам за вашу мудрість, досвід і – терплячість. Спасибі за те, що протягом всіх цих років ви не втрачали віру у молоде покоління, яким дали можливість жити під мирним не­бом. В день свята хочу побажати вам міцного здоров’я, довголіття, сил і життєвої енергії.

Я впевнений, ніхто і ніколи не здолає український народ, поки в нашій країні буде жити історична пам’ять про ціну, заплачену нашою країною в бо­ротьбі із загарбниками.

Хай береже вас доля! Зі святом!

Орлюк, Директор ветлікарні “Айболіт”.


 Шановні мешканці Маркушів і Обухівки, працівники підприємства “Українська ягода”!

В День Перемоги ми низько схиляємо голови перед усіма, хто боровся за визволення рідної України та інших держав світу від ворога.

Нехай увагою, турботою і щирою любов’ю буде зігрітий кожен подарований вам долею день.

Вдячні спадкоємці свято бережуть пам’ять про те, якою ціною дісталася Перемо­га Вашому непохитному поколінню.

Бажаємо вам, вашим сім’ям, всім жителям міста і району щастя, здоро­в’я, шани і поваги, активного довголіття та достатку в домівках!

Євген Рильський, заступник директора підприємства “Українська ягода”.


 Шановні мешканці району!

Дорогі наші ветерани війни і тилу!

Ми пам’ятаємо, що без ваших ратних і трудових подвигів ніколи б не настала світла мить 9 травня.

Ми згадуємо радість перемоги і гіркі втрати мільйонів життів. І нині, в пам’ять про полеглих, ми повинні відбудовувати нову і сильну Україну.

Ваш подвиг, стійкість і любов до рідної землі завжди слугуватимуть для нас високим орієнтиром.

Здоров’я всім. І нехай повняться щастям ваші життя!

Районна організація Аграрної партії України.


 Шановні бердичівляни! Дорогі ветерани!

9 травня – це свята дата для кожного українця. Адже за всю війну загинув кожен п’ятий наш земляк.

Низький уклін всім, хто загасив полум’я тієї страшної війни, хто відновив нашу землю для прийдешніх поколінь.

Ми прекрасно розуміємо як важко їм було вистояти тягар найжорстокішої з воєн.

Нехай це світле свято додасть вам сил, наші дорогі ветерани!

Володимир Пономарчук, голова міської організації “ВО “Батьківщина”.


 Шановні мешканці Іванковець, Семенівки, Садок!

Шановна громадо Бердичівщини!
Дорогі ветерани!

Нині ми схиляємо голови перед подвигом тих, хто зі зброєю в руках захищав свою землю від нацизму, тих, хто кував перемогу на трудовому фронті, хто піднімав з руїн міста і села в повоєнні роки.

Завойована старшими поколіннями Перемога і сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі і йти вперед.

Благополуччя всім і мирного неба!

Ваш земляк, Олександр Дмитрук.


 Сільські і селищний голови щиро вітають мешканців своїх територіальних громад зі святом Перемоги!

Особливі вітання нашим дорогим ветеранам, тим, хто на фронті та в тилу зробили все залежне від них, щоб прийшла довгоочікувана Перемога, а з нею і мир.

Гараздів вам, шановні, родинного тепла, спокою, мирного неба!


 Шановні жителі села Скраглівка!

День Перемоги… Саме з ним пов’язане мирне життя, яке здобули для нас в далекому 1945 році наші батьки і діди. А в повоєнні роки вони зробили все, щоб запрацювали заводи, фабрики, відбудувалось житло, а ниви заколосились врожаями. І нині у нас неоплатний борг перед тими, хто не дожив до світлого Переможного дня, чиї імена викарбувані на пам’ятниках і обелісках, хто не повернувся до матерів, до дружин, до дітей…

Дорогі скраглівчани!

Вдячна вам за добросовісну працю і бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, довголіття, успіхів у вашій нелегкій хліборобській праці!

Оксана Дідух.

Матеріал сайту: zb.zt.ua



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 25, 2024

Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024