|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Чи планують у містах Житомирської області підвищувати вартість проїзду у громадському транспорті

Категория: Область

alt

У зв’язку зі збільшенням вартості на паливно-мастильні матеріали та загальновиробничі витрати перевізники Житомирської області заговорили про збільшення ціни на проїзд у транспорті.

Житомир.info вирішив дізнатися, чи збільшився з нового року проїзд у громадському транспорті в містах Бердичів, Коростень, Малин та Новоград-Волинський.

В управлінні житлово-комунального господарства Бердичівської міської ради нам повідомили, що проїзд у міському транспорті залишається стабільним.

«Проїзд у міському транспорті Бердичева не подорожчав. Зараз проїзд коштує 3 грн. Перевізники хотіли би підняти ціни на проїзд, але поки – ні», – розповіла спеціаліст з питань транспорту Бердичівської міської ради.

В управлінні житлово-комунального господарства Малинської міської ради Житомир.info сказали, що поки проїзд залишається таким, яким був і до нового року.

«Поки що проїзд не подорожчав. Ціна по місту 4 грн, перевізники до нас не зверталися», - сказала керівник управління житлово-комунального господарства Малинської міськради Леся Кучевська.

В управлінні економіки Коростенської міської ради Житомир.info розповіли, що проїзд у місцевих маршрутках з 4 грн може збільшитися до 6,50 грн.

«Зараз проїзд у коростенських маршрутках 4 грн. Ми тільки запустили процедуру прийняття цього рішення, тому ще рано про щось казати. Плануємо підняти ціну по заявах перевізників, тому що подорожчали всі складові витрат. Ми приблизні розрахунки робили, то у нас в залежності від маршруту – короткий маршрут від 4,50 грн, а якщо довгий маршрут, то 6,50 грн – це ще не включає всі складові витрати. Остаточне рішення може бути прийняте ближче до 1 березня», - сказав начальник управління економіки Коростенської міської ради Олексій Жилін.

В. о. начальника відділу економічного аналізу та планування Новоград-Волинської міської ради Лариса Свидинюк сказала, що були звернення перевізників щодо підняття ціни на проїзд в громадському транспорті, проте обговорення не проводилися.

«Поки проїзд не подорожчав. Зараз ціна на міських маршрутах 4 грн. Були звернення від перевізників щодо збільшення ціни на проїзд, ми розглядали їх, але обговорення не проводили», - розповіла Лариса Свидинюк.

Нагадаємо, житомирські перевізники погрожують не виїхати на маршрути у разі відмови міської влади підняти ціни на проїзд.

Як повідомляв Житомир.info, з нового 2017 року маршрутка до Коростеня подорожчала на 12 гривень. На початку грудня 2016 року вартість проїзду у маршрутках, які курсують у напрямку Новограда-Волинського, збільшилася на 6 грн. Також 10 листопада 2016 року у програмі «Діалоги» на Житомир.info заступник мера Дмитро Ткачук розповів, коли і наскільки підвищиться плата за проїзд у трамваях та тролейбусах Житомира

З сайту: http://www.zhitomir.info/

Написал: kobra (15 января 2017 16:11)
Службы такси в Житомире подняли тарифы из-за непогоды

Практически все службы такси в Житомире повысили цены в полтора раза, причина - снег, гололёд, неубранные дороги и новогодние праздники. К примеру в службе "Пилот" диспечера жалуются на нечищеные от снега дороги и поэтому цена для клиента выросла, а в "Десятке" просто подняли минимальную цену с 20 до 24 грн.

Житомиряне в социальных сетях жалуются, что таксисты берут ещё и сверху 10 гривен, потому что город в снежном плену. При этом служба может не сообщать заранее о дополнительных деньгах.

- У нас машины буксуют, в такую погоду больше тратят топлива, - пояснили в одной из служб.

Примечательно, что одно и то же расстояние три службы такси рассчитали по-разному, цены у операторов отличались в 5-10 гривен. Как оказалось, многие службы такси еще неделю назад, когда Житомир завалило снегом, повысили цены, минимальная стоимость проезда выросла на 3-5 гривен. Если еще добавить завышенный тариф, то поездка на 5 км обходится в 50 грн.

- Мы действительно добавляли к поездке 10 гривен, потому что снег, трудно ездить, но такое решение принимаем не мы, а руководство, прокомментировала диспетчер одной из служб такси. - Снегопады прекратились, так и 10 гривен сверху мы не добавляем. А минимальная стоимость проезда у нас 27 гривен.

В Новый год и на Рождество житомирян возили вдвое дороже, чем в будние дни, так как праздники и высокий спрос. Однако так поступают не все службы, некоторые предупреждают при заказе, что цена выросла из-за сложных погодных условий, если клиент хочет - едет, иначе - ищет другие варианты.

Поэтому житомирянам стоит спрашивать у диспетчеров о ценах заранее и просить посчитать, во сколько обойдется поездка на такси по Житомиру или за город.

Как сообщалось, со следующей недели в Житомире и области начнутся проверки таксистов.

http://zhzh.info/news/2017-01-14-30896
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Купить вкусный бенто торт
Добавил Vafla
Март 29, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024