|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

До уваги громадян! На автошляхах Житомирщини через складні погодні умови обмежено рух !

Категория: Область

alt

З 7.30 години 3 лютого на автодорогах області обмежено рух пасажирського транспорту. Таке рішення прийнято у зв’язку зі складними погодними умовами. Правоохоронці закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та відповідально ставитися до заходів безпеки.

3 лютого на Житомирщині спостерігається дощ, який за мінусової температури утворює ожеледицю на автошляхах. У зв’язку з несприятливими погодними умовами нині обмежено рух пасажирського автотранспорту на автодорогах місцевого значення в області.

Шановні водії, зважаючи на погодні умови, утримайтесь, по можливості, від поїздок на власному авто. Складні погодні умови вимагають максимальної концентрації уваги та професійних дій, не ризикуйте власною безпекою та оточуючих вас людей.

Керуючи транспортним засобом, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближнє світло фар чи протитуманні фари.

Слизька дорога є тим чинником, що збільшує гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Тому, якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Не забувайте при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими: викличте на допомогу аварійні служби або зателефонуйте за номером «102».

Відділ комунікації поліції

Житомирської області

Написал: kobra (4 февраля 2017 06:35)
3.01.17р. маршрутки з Бердичева до Житомира скасовано, а деякі з рейсу ще не повернулись.

Активна увага бердичівлян наприкінці робочого тижня прикута до єдиної проблеми – сьогоднішньої ожеледиці. Звідусюди лунають обговорення та претензії, що погодні умови зіпсували багатьом плани, настрій та створили лише купу проблем. Саме через неї багато автовласників відмовляються виїжджати на своєму транспортному засобі у справах, дехто взагалі жалкує, що вийшов з дому надвір, дехто отримує травми. А є і такі, хто не може дістатися сусіднього Житомира, хоча і з нього до нашого міста, напевно, студентам та людям з роботи потрапити важко.

Про таку ситуацію видання газети «РІО-Бердичів» дізналося із розміщеного в соціальній мережі «Фейсбук» посту, де житель Бердичева виставив фото, зроблене на території автостанції. Саме звідси відправляються не лише автобуси та маршрутки у села Бердичівського району, а до Києва і найбільше – до Житомира. А під фото - напис, що, мовляв, маршрутки до сусіднього міста скасовані і дістатися туди не так вже й легко.
Ми зателефонували до Бердичівського АТП, щоб дізнатися про правдивість даної інформації і нам її підтвердили. Ще зранку маршрутки виїхали з Бердичева, але у зв’язку з жахливою слизькою дорогою назад вони не повернулися, а стоять на території автостанції в Житомирі. Решта маршруток просто-на-просто і не виїжджає сьогодні у рейс.

А тим часом все більше і більше людей намагаються дістатися пункту призначення попутками, аби не гаяти дарма часу. Проте і тут не так все позитивно, бо у житомирському напрямку їдуть лише ті, кому дуже потрібно, а решта утримуються від таких поїздок. Тому і черга на попутку теж немала, і біля автостанції людей вистачає.

Попереду – вихідні, і якою ситуація з автобусами і маршрутками буде завтра, поки не зрозуміло. Адже «Укравтодор" внаслідок ожеледиці обмежив рух транспорту в Київській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій і Черкаській областях, щоб попередити аварійні ситуації. А погодні умови цієї ночі і завтра навряд чи зміняться.

https://rio-berdychiv.info/novini/prigodi/item/9469-sogodni-marshrutki-z-berdicheva-do-zhitomira-skasovano-a-deyaki-z-rejsu-shche-ne-povernulis.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (4 февраля 2017 06:50)
Лише за кілька годин до Бердичівського травмпунку звернулося 30 людей з травмами від ожеледиці, двоє з них госпіталізовані.


У зв’язку з жахливою ситуацію, що 3 лютого спостерігається у місті, ще з самісінького ранку багато хто прогнозував підвищену травмованість людей на дорогах та тротуарах. Також доволі передбачуваним було і залишається те, що для декого пересування вулицями може закінчитися не найкращим чином.

Як вдалося дізнатися виданню «РІО-Бердичів» від завідуючого травмпункту Петра Чирки, за допомогою до медичного закладу всього за кілька годин звернулося вже 30 людей. І це лише станом на 13.00. Травми у людей, що послизнулися та впали на слизькій дорозі, доволі різноманітні. Забій грудної клітки, травми та переломи гомілки, передпліччя, рук – і це ще не весь перелік. Усім була надана невідкладна медична допомога. Двох постраждалих довелося госпіталізувати з черепно-мозковою травмою та переломом стегна, решта – на амбулаторному лікуванні.

Якою буде кількість звернень за весь день, спрогнозувати важко. Та враховуючи кількість травмованих за півдня і той факт, що дощ не перестає йти, а лише посилюється, що робить дороги ще більше слизькими, травмованих може бути багато. Тому будьте уважними і обережними, йдучи дорогами та тротуарами. Намагайтеся не поспішати і обрати менш слизьку поверхню. Якщо є така можливість, то заручіться під час ходьби підтримкою рідних чи близьких, друзів або колег по роботі, які в разі чого зможуть вчасно спіймати та дати уникнути падіння. А якщо, не дай бог, трапилася така ситуація, що ви все-таки впали і відчуваєте больові симптоми, одразу звертайтеся до травмпункту, де вас зможуть оглянути і надати допомогу.

https://rio-berdychiv.info/novini/meditsina/item/9468-lyshe-za-kilka-hodyn-do-berdychivskoho-travmpunku-zvernulosia-30-cholovik-z-travmamy-vid-ozheledytsi-dvoie-z-nykh-hospitalizovani.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (4 февраля 2017 06:56)
:Бердичівська «ковзанка»: хтось боком, хтось скоком, а хтось «чиюсь маму» згадує. Фото. Відео

https://rio-berdychiv.info/novini/prigodi/item/9467-berdychivska-kovzanka-khtos-bokom-khtos-skokom-a-khtos-chyius-mamu-zhaduie-foto.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 февраля 2017 12:04)
Складні погодні умови, ожеледиця стали причиною численних звернень містян до Бердичівського травмпункту. За минулу добу, 3 лютого, сюди потрапила 81 людина. Серед них шестеро дітей.
Медики надали допомогу при 5 черепно-мозкових травмах, 26 переломах (переважно верхніх кінцівок), 4 вивихах. Було госпіталізовано шестеро осіб.

http://berdpo.info/news/misto/za_minulu_dobu_do_berdichivskogo_travmpunktu_zvernulas_za_dopomogoyu_81_lyudina-id9761.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (6 февраля 2017 21:24)
Непогода у вигляді дощу та приморозку, що для когось несподівано, а для когось, згідно прогнозів, очікувано у ніч з минулих четверга на п’ятницю увірвалася в деякі міста України, внесла корективи в звичне життя багатьох людей. Вкриті кіркою льоду дороги та тротуари змушували усіх з обережністю пересуватися як транспортом, так і пішки. Багато хто відмовлявся у ці дні (бо вихідними ситуація була трішки краща, але проблеми зі слизькими дорогами все ж залишалися) від водіння автомобілями, а були й такі, хто взагалі вважав за краще не виходити з дому, аби не травмуватися.


Бердичівляни теж повною мірою змогли відчути усі незручності та небезпеку ожеледиці, що перетворила дорожні покриття на суцільну ковзанку. Найгірше те, що в багатьох випадках такі відчуття приводили містян до травмпункту, бо виходячи з помешкання чи доходячи до будинку, йдучи на роботу або вже, поспішаючи у справах чи просто в магазини, дорослі і діти ставали жертвами ожеледиці, отримуючи різноманітні травми. Нагадаємо, що лишень за кілька годин у п’ятницю у відділення травмпункту звернулося 30 людей з різного роду травмами.


Що ж до загальної картини за три дні – п’ятницю, суботу та неділю, то, як розповів виданню «РІО-Бердичів» завідуючий травмпунктом Петро Чирка, кількість постраждалих від падіння на слизьких дорогах та тротуарах, які звернулися за допомогою, просто шокує – майже 200 людей. Якщо бути точнішими, то звернувся 191 постраждалий: 81 – у п’ятницю, 68 – у суботу та 45 – у неділю. Травми різноманітні: забої, вивихи та переломи як верхніх і нижніх кінцівок, ключиць, передпліччя і навіть струс мозку. Всім їм була надана термінова медична допомога. Переважно більшість відправлялися додому і лікуються амбулаторно, про те були й такі, котрих госпіталізували з більш складними травмами. За три вищезазначені дні було госпіталізовано 10 осіб з переломами ділянки ключового суглобу, ребер, черепно-мозковими травмами та струсом мозку.


Здавалося б, погода вже змінилася, і замість дощу дороги вкрив сніг, та початок робочого тижня для лікарів травмпункту Бердичева теж став не зовсім радісним. Станом на майже 16.00 понеділка вже 32 людини звернулися за допомогою до лікарів, один з них госпіталізований з переломом гомілки. Якою ця цифра буде до кінця дня і в наступні дні тижня, важко прогнозувати. Хотілося б, щоб вона істотно зменшилася і бердичівляни не травмувалися.

https://rio-berdychiv.info/novini/meditsina/item/9475-maizhe-200-berdychivlian-travmuvalysia-za-try-dni-ozheledytsi-a-sohodni-v-travmpunkti-vzhe-32-zvernennia.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Скачать 2024 новинки музыки в
mp3 бесплатно

Добавил AnanaGal
Март 28, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

Скачать музыку в mp3
Добавил MillerM
Март 28, 2024