|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Майже 200 бердичівлян травмувалися за три дні ожеледиці, а сьогодні в травмпункті вже 32 звернення

Категория: Происшествия
Майже 200 бердичівлян травмувалися за три дні ожеледиці, а сьогодні в травмпункті вже 32 звернення

Непогода у вигляді дощу та приморозку, що для когось несподівано, а для когось, згідно прогнозів, очікувано у ніч з минулих четверга на п’ятницю увірвалася в деякі міста України, внесла корективи в звичне життя багатьох людей. Вкриті кіркою льоду дороги та тротуари змушували усіх з обережністю пересуватися як транспортом, так і пішки. Багато хто відмовлявся у ці дні (бо вихідними ситуація була трішки краща, але проблеми зі слизькими дорогами все ж залишалися) від водіння автомобілями, а були й такі, хто взагалі вважав за краще не виходити з дому, аби не травмуватися.

Бердичівляни теж повною мірою змогли відчути усі незручності та небезпеку ожеледиці, що перетворила дорожні покриття на суцільну ковзанку. Найгірше те, що в багатьох випадках такі відчуття приводили містян до травмпункту, бо виходячи з помешкання чи доходячи до будинку, йдучи на роботу або вже, поспішаючи у справах чи просто в магазини, дорослі і діти ставали жертвами ожеледиці, отримуючи різноманітні травми. Нагадаємо, що лишень за кілька годин у п’ятницю у відділення травмпункту звернулося 30 людей з різного роду травмами.

Що ж до загальної картини за три дні – п’ятницю, суботу та неділю, то, як розповів виданню «РІО-Бердичів» завідуючий травмпунктом Петро Чирка, кількість постраждалих від падіння на слизьких дорогах та тротуарах, які звернулися за допомогою, просто шокує – майже 200 людей. Якщо бути точнішими, то звернувся 191 постраждалий: 81 – у п’ятницю, 68 – у суботу та 45 – у неділю. Травми різноманітні: забої, вивихи та переломи як верхніх і нижніх кінцівок, ключиць, передпліччя і навіть струс мозку. Всім їм була надана термінова медична допомога. Переважно більшість відправлялися додому і лікуються амбулаторно, про те були й такі, котрих госпіталізували з більш складними травмами. За три вищезазначені дні було госпіталізовано 10 осіб з переломами ділянки ключового суглобу, ребер, черепно-мозковими травмами та струсом мозку.

Здавалося б, погода вже змінилася, і замість дощу дороги вкрив сніг, та початок робочого тижня для лікарів травмпункту Бердичева теж став не зовсім радісним. Станом на майже 16.00 понеділка вже 32 людини звернулися за допомогою до лікарів, один з них госпіталізований з переломом гомілки. Якою ця цифра буде до кінця дня і в наступні дні тижня, важко прогнозувати. Хотілося б, щоб вона істотно зменшилася і бердичівляни не травмувалися.

Матеріал сайту rio-berdychiv.info

Написал: kobra (9 февраля 2017 18:51)
За бездіяльність бердичівської влади ви можете отримати компенсацію

Чинне законодавство України є надзвичайно гуманне та спрямоване на задоволення інтересів та потреб будь-якого громадянина. Інша справа, що люди погано знають про свої права.

Перший інформаційний портал Наш Бердичів, після публікацій численного неподобства, яке щодня відбувається в нашому місті вирішив звернути увагу містян на корисні статті законів.

Наприклад, стаття 1173 Цивільного кодексу України, прямо говорить, що шкода, завдана фізичній або юридичній особі незаконними рішеннями, дією чи бездіяльністю органу державної влади або органу місцевого самоврядування при здійсненні ними своїх повноважень, відшкодовується державою або органом місцевого самоврядування не залежно від вини цих органів.

А Основний закон нашої держави статтею 56 проголошує право кожного на відшкодування за рахунок держави чи органів місцевого самоврядування матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними своїх повноважень.

А тому неприбрана дорога або травмування отримані під час ожеледі можуть бути відшкодовані. Єдине, що для цього треба – сумлінно задокументувати факти та звернутися до здібного юриста чи адвоката, а потім довести це в суді.

Нагадаємо, від ожеледі тільки офіційно в Бердичеві постраждало близько двох сотень містян.

Успіху Вам у відстоюванні своїх законних прав!



http://www.berdychiv.info/%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d1%96%d1%8f%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d1%96%d1%81%d1%82%d1%8c-%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b4%d0%b8%d1%87%d1%96%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Вкусная еда
Добавил Kolo
Март 29, 2024

Діагностика зору у Чернівцях
Добавил Geliodor
Март 29, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024

Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024