|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичівський «Трамвайчик» підкорив сцену у Києві

Категория: Культура
Бердичівський «Трамвайчик» підкорив сцену у Києві

3-5 лютого 2017 р. в місті Києві пройшов 4 Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Покори сцену». Цей фестиваль збирає на своїх майданчиках найталановитіших учасників з різних куточків України та інших країн світу. В цьому захоплюючому святі танцю, музики і творчості «підкорювали сцену» вихованці нашого Бердичівського театрального гуртка «Трамвайчик» ЦПО ім. О. Разумкова та їх керівник Ратушинська Валентина Володимирівна. Як досвідчений наставник і театрал від Бога, вона зуміла підібрати для фестивалю такий репертуар і так майстерно підготувати дітей, що, не дивлячись на всю серйозність конкурсу та шалену конкуренцію між учасниками, наші актори виступили гідно. Поважне журі високо оцінило юних талантів.

Лауреатом 2 премії нагороджено колектив «Трамвайчик» ЦПО ім. О. Разумкова за спектакль «Олено, алло!» і дипломом за найкраще оформлення спектаклю.

Хочеться окремо сказати декілька слів про виставу. Трикратне «Браво!» режисеру (Ратушинській В. В.) за високий професійний рівень з точки зору режисури, акторської гри та драматургії. Досить чітко відображено проблеми «отцов и детей» (в даному випадку матері і дочки-підлітка); актуальну тему сьогодення – непорозуміння між вчителями й учнями. І, мені здається, всі проблеми, які хвилюють нас, глядачів, дуже чітко відображено у виставі. Сюжет від самого початку перегляду настільки торкає душу, що відірватись від сцени неможливо і напруга спадає лише після розв’язки, тобто у самому кінці. Взагалі, словами всього не передати, потрібно дивитись. Маленькі актори – великі молодці, зіграли блискуче. Особливо, головні героїні – Соловйова Анастасія (мама) і Софія Бриль (дочка). Локанічно точно виконала свою роль Божена Вознюк (вчитель математики з 25-річним стажем). Чудова гра – повне перевтілення, навiть не вiриться, що на сценi дiти!

Скільки ж потрібно праці, вміння, терпіння, тепла свого серця вкласти в маленькі дитячі душі, щоб розкрити юні таланти, навчити так зіграти свої ролі, щоб глядачі плакали й захоплювались одночасно?! Від імені всіх батьків й вихованців гуртка «Трамвайчик» висловлюємо велику подяку Валентині Ратушинській за її талант, працю, за любов до дітей і до людей.

За виставу «Олено, алло!» Ратушинська В. В. отримала подяку від голови дитячої громадської організації «Співограй» Котерянської С. За активну участь і гідний виступ, за подаровані позитивні емоції і святкову атмосферу.

Читці-солісти теж приємно вразили своїми перемогами. Петро Петрук нагороджений дипломом лауреата як найкращий виконавець естрадного монологу (уривок з повісті В. Нестайко «Тореодори з Васюківки» -«Екзамен» та вірш «Скарби України»). В’ячеслав Гайдай – дипломом найкращого виконавця українського гумору («Дідів прогноз» О. Вишні). Рижко Іван – дипломом "Відкриття Фестивалю" (Ю. Шабловський «Закохався» і Т. Г. Шевченко «Хустина»). Половинко Анна - дипломом лауреата 1 премії (Є. Гребінка «Ворона і ягня» і М. Вороний «Легенда»). Божена Вознюк і Марія Онофрійчук – дипломами лауреатів 1 премії (інсценiвка «Цезар і Клеопатра»).

Хочеться додати, що наші артисти привезли з фестивалю не лише дипломи і нагороди, а ще й купу гарних емоцій, кожен для себе взяв щось нове з досвіду інших учасників. Фестиваль завершився, всі повернулися додому трішки втомленими, та головне, що задоволеними.

Керiвник театрального гуртка «Трамвайчик» і вихованцi висловлюють подяку директору ТОВ «Брага -Україна» Вознюку Ю.В. за надану спонсорську підтримку колективу. Велика подяка керівництву ЦПО ім. О. Разумкова за надану можливість поїздки на міжнародний фестиваль «Підкори сцену», а також Ланцовiй О.М. (методист центу) за супровід та пiдтримку вихованців пiд час виступу.

Валентині Ратушинській й усім вихованцям «Трамвайчика» бажаємо здоров’я, успіхів і нових творчих перемог.

З повагою Петрук С. від імені усіх батьків і вихованців гуртка «Трамвайчик».

P.S. Радiємо всi разом, що з Києва прийшли документи на присвоєння театральному гуртку "Трамвайчик" звання "Зразковий"!!!
P1240180 Рижко
Іван Рижко Трамвайчик Онофрійчук Марія
Половинко Анна alt

Матеріал сайту: https://rio-berdychiv.info/



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Складські стелажі
Добавил ostin92
Апрель 25, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 25, 2024

Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024