|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Смертельне ДТП в центрі Бердичева ФОТО

Категория: Происшествия
alt

14 жовтня близько 23:30 сталося ДТП біля ТЦ “Лимон” у місті Бердичеві. Автомобіль насмерть збив велосипедиста. Орієнтовний вік чоловіка близько 40-45 років, під час падіння розбився його телефон. На місці події працюють правоохоронці, намагаються встановити особу.

За інсайдерською інформацією Першого інформаційного порталу Наш Бердичів, протягом 14 жовтня в Бердичеві всього відбулось три ДТП. Дана дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком.

Шановні водії! Будьте уважні та обережні і дотримуйтесь правил дорожнього руху!
alt alt

Матеріал сайту: http://www.berdychiv.info/

Написал: kobra (16 октября 2017 13:21)
Стареньку бабусю на пішохідному переході в Бердичеві збила автівка


Минулі святкові вихідні, на жаль, стали насиченими на дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких постраждали бердичівляни. Причому потерпілими стали як велосипедисти, так і звичайні пішоходи, котрі переходили дорогу у призначеному для цього місці.


Погана видимість, пізній час доби і та сама несприятлива погода зіграли свою роль. Знову ж таки 14 жовтня по тій же вулиці Вінницькій трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Точніше сказати потерпілою, якою виявилася старенька бабуся.

Повідомлення про це до чергової частини поліції на лінію «102» надійшло о 22:30. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцями у ході перевірки було встановлено, місцевий житель 1978 р.н., керуючи автомобілем «BMW» і рухаючись по вулиці Вінницькій зі сторони площі Соборної, здійснив наїзд на бердичівлянку1935 р.н. Сама ж пенсіонерка переходила дорогу по пішохідному переході і внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження. Швидкою вона була госпіталізована до реанімаційного відділення.


Відомості про подію були внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ч. 1 Кримінального кодексу України («Порушення правил дорожнього руху»).

https://www.rio-berdychiv.info/novini/kriminalna-khronika/item/10638-starenku-babusiu-na-pishokhidnomu-perekhodi-v-berdychevi-zbyla-avtivka.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (16 октября 2017 13:25)
На Бердичівщині зіткнулись два автомобілі. Відео

https://www.rio-berdychiv.info/novini/prigodi/item/10635-na-berdychivshchyni-zitknulys-dva-avtomobili.html


Учасниками дорожньо-транспортної пригоди у селі Скраглівка Бердичівського району стали два автомобілі «ВАЗ». На щастя, обійшлося без потерпілих.


Повідомлення про те, що у Скраглівці по вул. Переїзд сталася ДТП, до чергової частини поліції надійшло 15 жовтня об 11-й годині. Працівниками поліції у ході перевірки та огляду встановлено порушника правил дорожнього руху, відносно якого було складено адміністративний протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна»).

За статтею таке порушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=9VbSI3DMD7Y
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (16 октября 2017 13:36)
Надвечір 15 жовтня, близько 17.30 на вул. Козацькій, поблизу б. №3 сталась ДТП: автомобіліст збив пішохода і втік з місця пригоди. Потерпілого 40-літнього чоловіка, який намагався перейти дорогу у невстановленому місці, попередньо, із ЧМТ доставлено до районної лікарні.

Ні цей випадок, ані присутність поліції не завадило окремим пішоходам продовжувать переходити проїжджу частину в забороненому місці. Через лікарню хіба не довше, аніж пройти метрів 30 до пішохідного переходу? Стареньку бабцю, яка піднімала пляшки, на середину дороги покликала, мабуть, цікавість подивитись на річ, яку загубив потерпілий.

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=hhLJGE0oma0

З сайту: http://www.trkvik.tv/posts/dtp-na-kozatskii-pishokhid-potrapyv-pid-kolesa-avtomobilia
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (30 октября 2017 21:43)
На пішохідному переході в Бердичеві автомобіль збив жінку

Неспокійною залишається ситуація в місті стосовно дорожньо-транспортних пригод. За кілька тижнів таких налічувалося чимало і вони не стали останніми. У п’ятницю, 27 жовтня, знову трапилася ДТП по вулиці Житомирській з потерпілими. Причому потерпілою виявилася бердичівлянка, котра переходила дорогу по пішохідному переході.


Щоправда водій автомобіля сам викликав поліцію на місце пригоди, повідомлення до Бердичівського відділу на лінію «102» надійшло о 13:45. Чоловік повідомив правоохоронці, що скоїв наїзд на пішохода. У ході перевірки було встановлено, що о 13:30 на перехресті вулиць Житомирської та Прорізної в районі автопарку житомирянин 1953 р.н., керуючи автомобілем «ВАЗ-21063» та рухаючись у напрямку Житомира, здійснив наїзд на бердичівлянку 1978 р.н. Жінка йшла по «зебрі» і внаслідок наїзду отримала травми у вигляді забоїв та пошкодження зв’язок колінного суглобу. Потерпіла від госпіталізації відмовилася.

Відомості про подію занесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ч.1 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху»). Нині проводиться перевірка та з’ясовуються обставини ДТП.

https://rio-berdychiv.info/novini/prigodi/item/10736-na-pishokhidnomu-perekhodi-v-berdychevi-avtomobil-zbyv-zhinku.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (30 октября 2017 21:43)
У Бердичеві скоєно наїзд на пенсіонера: постраждалий знаходиться в реанімації у важкому стані

30.10.2017-Бердичів-Бердичів BIZ.
Неуважність водіїв та легковажність пішоходів – ось основні причини аварійності на дорогах, адже нерідко ці учасники дорожнього руху ігнорують один одного, наражаючись тим самим на ризик потрапити у ДТП. Останнім часом, на жаль, ситуація на автошляхах Бердичівщини залишає бажати кращого, адже збільшилася кількість випадків наїзду на пішоходів.

На жаль, ще одна трагедія сталася цими вихідними днями у місті Бердичеві, де під колеса автівки потрапив місцевий житель 1948 року народження, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу на вулиці Богданівській (Волочаївська).

У ході перевірки правоохоронцями було встановлено, що 28 жовтня об 11:40 уродженець і житель Бердичева 1958 р.н., керуючи автомобілем «ЗАЗ» і рухаючись по вулиці Богданівській в напрямку вулиці Вінницької скоїв поблизу перехрестя з вулицею Трудовою наїзд на пенсіонера 1948 р.н. Чоловік переходив дорогу, а свідки стверджують, що перебігав, аби встигнути на автобус, по нерегульованому переході.

В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був направлений до реанімаційного відділення Центральної міської лікарні. Як повідомила головний лікар міста Бердичева Лариса Бабікова, станом на понеділок, 30 жовтня, постраждалий знаходиться у важкому стані та впав у кому, за його життя борються лікарі.

Дмитро КВІТЕНЬ
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (30 октября 2017 21:48)
В Бердичеве девушка за рулем «Рено» случайно не заметила… столб

30.10.2017-Бердичев-Бердичев BIZ.

Все чаще представительницы слабого пола сменяют туфельки на каблуках на легковые транспортные средства, становясь полноправными участниками дорожного движения наравне с мужчинами. Впрочем, иногда отсутствие опыта вождения играет с ними злую шутку, и может привести к непредсказуемым последствиям. И даже – автомобильной аварии.

Как стало известно нашим журналистам, дорожно-транспортное происшествие (к счастью, без пострадавших) произошло в воскресенье, 29 октября, по улице Белопольской, 37, где юное создание, находясь за рулем автомобиля «Рено», случайно повредила столб линии электропередачи.

Автомобилистка 1999 года рождения ехала по дороге, столб спокойно стоял и не делал попыток ей в этом помешать. Но в силу некоторых причин, которые нам пока неизвестны, они все-таки встретились: девушка въехала прямо в бетонную конструкцию, «слегка» повредив ее.

Водитель отделалась легким испугом, судьба героически принявшего на себя весь удар автомобиля «Рено» неизвестна. Сейчас виновник аварии дает свои объяснения сотрудникам полиции, и ей грозит штраф за порчу чужого имущества. Столб пока не посадили.

Иван ФЕДОРОВ
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Магазин мебели
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Как найти надежную клинику для
сдачи анализов на пролактин?

Добавил Marta24
Апрель 19, 2024

Светильник
Добавил Салютин Александр
Апрель 19, 2024