|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

На виконкомі про бердичівські маршрутки говорили дві години що не так і до чого дійшли у результаті.

Категория: Общество

Ця тема вже стала найбільш популярною в місті за останніх кілька місяців. Чесно кажучи, писати кожного разу про одне і те ж набридає, але з появою нових зрушень або ж змін якості перевезень, стану транспорту, нововведень та результатів перевірок хочеться донести інформацію до бердичівлян.

Напевно, варто почати з того, що, як і прогнозувалося, з усіх обурених і незадоволених маршрутками містян, які виставляють у соціальній мережі фото та пишуть про недоліки транспортного засобу, на розширене засідання виконавчого комітету прийшло лише кілька осіб. Свої претензії та прохання дехто з них все ж виказав, але про зниження тарифу на перевезення в міському транспорті мова з самого початку не мала йти. Дане засідання було скликане і організоване у такому розширеному форматі з запрошенням усіх бажаючих, аби заслухати результати перевірок комісією, почути, що зроблено, що ні та чітко визначити пріоритетні завдання на найближчий час, поставити вимоги перевізникам і прийняти відповідні рішення.


Заступник міського голови Сергій Онофрійчук пройшовся по всім трьом вимогам, які ще заздалегідь повинні були виконати перевізники: забезпечення належного санітарного стану, дотримання графіків руху та поведінка водіїв. Виявилося, що абсолютно всі траснпортні засоби не мають ідеального стану, але таких, за словами Сергія Онофрійчука, не так вже й багато. Претензії до перевізників стосуються в основному одного й того ж: запаска в салоні, підлога з невеликими пошкодженнями і найголовніше – чохли на сидіння. Стосовно останніх, то враховується людський фактор і тому проблема сидінь буде постійна. Стосовно GPS-трекерів, то лишень 5 маршруток їх ще не встановили, решта ж це поставлене завдання виконала.

 


Окремо все ж скаржилися на недотримання графіків маршрутки №4, на неможливість у час пік маршрутом №10 доїхати до шкіл та місць роботи, про маршрут №12, про «двійку» з відсутнім куском скла. Зробили і зауваження стосовно розмов водіїв за кермом по мобільних телефонах. Ще раз пройшлись питанням вартості проїзду для пільговиків і учнів шкіл. Перевізники уважно слухали кожне зауваження, але все ж нагадували про дефіцит водіїв і погоджувалися з тим, що хай держава би давала людям гроші, а ті вже в свою чергу витрачали на проїзд, тобто так звана «монетизація».

 


Говорили довго і детально, міський голова давав завдання перевізникам і встановлював строки на виконання цих завдань. Наприкінці було чітко зачитано рішення, за які проголосували члени виконавчого комітету. Перш за все, це посилення контролю за поведінкою водіїв. Тут Василь Мазур запевнив, що гратися ні з ким не будуть, 1-2 скарги, а на третю буде підніматися питання про звільнення. Причому бердичівляни повинні у разі чого фіксувати порушення зі сторони водіїв і повідомляти обов’язково про це. Наступний крок – постійне забезпечення санітарного стану транспорту, тобто усунути решту недоліків і підтримувати належний стан. Основним поставленим завданням стало і розміщення на початкових і кінцевих зупинках графіків руху, на які міська влада готова виділити кошти і навіть закупити їх. На це дали 1 місяць терміну і на найближчій позачерговій сесії буде підняте питання про виділення цих коштів, яких потрібно не так вже й багато на це.

 


Наступне завдання – розробити нові маршрутні сітки і в обов’язковому порядку встановити у всіх маршрутках трекери в тижневий термін. А найприємнішою, напевно, новиною в цьому аспекті є те, що містяни самі зможуть слідкувати за дотриманням графіків маршрутками і контролювати вихід транспорту на лінію. Все це буде в двотижневий термін виведено на сайт міської ради і навіть підтримана пропозиція можливості залишати свої відгуки і скарги з фото- і відеопідтвердженням.
IMG 0758 IMG 0764

 

Матеріал сайту: https://rio-berdychiv.info/

Переглянути відео:

Написал: kobra (28 октября 2017 16:56)
Маршрутки не подобаються? Та щоб часом! Проблеми не існує як такої, люди це довели (ВІДЕО)

http://zhitomir.today/news/society/marshrutki_ne_podobayutsya_ta_shchob_chasom_problemi_ne_isnuie_yak_takoyi_lyudi_tse_doveli_video-id22591.html

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=v9cd6bl8xME
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (30 октября 2017 21:24)
В Бердичеве пассажирка пожаловалась в полицию на водителя маршрутки

После повышения тарифа на проезд в общественном транспорте с трех до пяти гривен, в социальных сетях неадекватное поведение бердичевских маршрутчиков и неудовлетворительное состояние транспортных средств, осуществляющих перевозку, стало самой обговариваемой темой. Однако на расширенное заседание исполнительного комитета, посвященное этому вопросу, почему-то не пришел никто. Зато в понедельник, 30 октября, произошло беспрецедентное событие: пассажирка маршрутки заявила в полицию на… водителя транспортного средства, который не отдал ей сдачу со ста гривен.

Об этом журналистам стало известно из паблика «Подслушано в Бердичеве», где был размещен пост под авторством Марины Андриенко следующего содержания: «Бердичевляне! Читала посты про наших маршрутчиков, как хамят, обижают, не дают сдачу…. Сегодня один такой решил, что маршрутка от Красной горы до больницы стоит 100 гривен, хотя ещё с кирпичного напоминала ему о сдаче…. Потом пол маршрутки людей, которые ехали со мной с краски ему это тоже доказывали…. Но он был непоколебим! 100 гривен….
Объясняю ему, что по сути он украл у меня 95 гривен, не понимает… Предупреждаю его об ответственности, ему по цимбалам. Ну ладно, позвонила в полицию, приехали ребята, объяснила ситуацию…… Через час он привёз 95 гривен, фейс, правда, был у него не довольный…… Если Вы знаете, что правы – не отступайте… И детям объясняйте, не надо бояться. Номер маршрутки не пишу, так как официально написала заявление, что больше претензий не имею…».

В пресс-службе Бердичевского отдела полиции информацию о происшествии подтвердили: заявление от женщины на водителя маршрутки действительно поступало. Сотрудники полиции провели выяснение обстоятельств данного чрезвычайного происшествия. В ходе опроса водитель маршрутки утверждал, что передал женщине сдачу 95 гривен, но, судя по всему, ее присвоил кто-то другой. Чтобы не идти на конфликт водитель возместил женщине нанесенный ущерб, так что дело закончилось миром.

Денис ЗАРЕМСКИЙ
http://www.berdichev.biz/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 ноября 2017 18:15)
Виконання перевізниками своїх зобов’язань «розширено» розглянули у Бердичеві

http://www.trkvik.tv/posts/vykonannia-pereviznykamy-svoikh-zoboviazan-rozshyreno-rozhlianuly-u-berdychevi

https://www.youtube.com/watch?v=GzHqQ56re6U
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024

Выбор авто
Добавил Liaі
Апрель 24, 2024