|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

ДТП на пішохідному переході: 70-літній чоловік у реанімації

Категория: Происшествия

Знову ДТП на пішохідному переході. Сталось це у суботу близько 12 год. на роздоріжжі по Волочаєвській, неподалік б. 67 та автобусної зупинки: водій автомобіля «Славута» збив пішохода літнього віку. Чоловік, зі слів самого водія, раптово кинувся перебігати дорогу, поспішаючи встигнути на «двійку», а потім різко зупинився, вгледівши автомобіль.
ДТП на пішохідному переході: 70-літній чоловік у реанімації ДТП на пішохідному переході: 70-літній чоловік у реанімації
ДТП на пішохідному переході: 70-літній чоловік у реанімації ДТП на пішохідному переході: 70-літній чоловік у реанімації

Водій кілька разів наголосив, що їхав на невеликій швидкості, адже на задньому сидінні авто віз мішки із попелом. На сусідній вулиці – його будинок. Давно був би вдома, якби… Очевидно, що дідусь упав на капот, адже лобове скло було розбите й вичавлене. Важкотравмованого за лічені хвилини карета «Швидкої» доставила до травмпункту.

Лікарі, діагностувавши у потерпілого ЗЧМТ, забій головного мозку та перелом кістки черепа, госпіталізували 70-літнього чоловіка до реанімаційного відділення ЦМЛ. Стан його вкрай важкий і прогнозувати щось медики не беруться…

Репортаж Олени Лук’янюк

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (30 октября 2017 21:58)
Неспокійною залишається ситуація в місті стосовно дорожньо-транспортних пригод. За кілька тижнів таких налічувалося чимало і вони не стали останніми.

http://berdichev.info/index.php?categoryid=1&newsid=1508050873&subaction=showfull
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (3 ноября 2017 19:51)
Бердичівлянин скоїв наїзд на підлітка на пішоходному переході


Чергова дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля та пішохода трапилася не в нашому місті, а на трасі Житомир – Могилів-Подільський, що веде до сусіднього міста Житомира. Проте учасником ДТП став житель Бердичева.


Поблизу селища Гуйва о пів на дев’яту ранку 2 листопада бердичівлянин 1967 року народження, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат» та рухаючись у напрямку Житомира, наїхав на підлітка 17 років. Хлопець у цей момент переходив дорогу по «зебрі».

Внаслідок ДТП потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді саден та перелому ноги було госпіталізували.


Відомості про події внесено до ЄДР за статтею 286 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху»). Правоохоронці з’ясовують подробиці та причини ДТП і закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, контролювати швидкість і дистанцію між автівкою та пішоходом.

https://www.rio-berdychiv.info/novini/kriminalna-khronika/item/10768-berdichivlyanin-skojiv-najizd-na-pidlitka-na-pishokhodnomu-perekhodi.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (3 ноября 2017 19:54)
В центрі Бердичева автомобіль збив 10-річну дівчинку


2 листопада близько о пів на третю годину дня на вулиці Садовій сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля "Шевролет" рухався з боку центральної площі на невеликій швидкості, а відразу після перехрестя з вулицею Героїв України, поблизу будинку №14, з тротуару на проїжджу частину різко вибігла дівчинка, яка рухалась до цього в попутному напрямку. Водій встиг зреагувати, приторомозив і вивернув руля, але уникнути зіткнення не вдалось.


На місце пригоди оперативно прибув автомобіль швидкої допомоги і лікарі діагностували у дівчинки перелом гомілки та забрали її до міської лікарні.


Так само швидко на місце ДТП прибув патрульний автомобіль та слідчий з міського відділу поліції, адже пригода сталась буквально за триста метрів від поліцейської будівлі.


Мене попросили бути понятим при складанні протоколу огляду місця ДТП, тому особисто міг переконатись, що слідчий надзвичайно скрупульозно фіксував все, що стосується пригоди. Відстані між авто та тротуаром, ширину дороги, ширину тротуарів, місця, де знаходились на асфальті уламки правого дзеркала та, ймовірно, заколка потерпілої дівчинки – все замірялось з точністю до сантиметра.


Водій автомобіля переживав від скоєного і запевняв, що їхав він не швидко, а ось дівчинка зненацька вискочила на проїжджу частину. Ніяких ознак алкогольного сп’яніння у водія не було, але слідчий все одно після проведення всіх замірів та описів поїхав з водієм до лікарні, щоб засвідчити його стан. Автомобіль теж буде вилучений до відділу поліції для проведення необхідних експертиз. Як розповів слідчий, як мінімум три експертизи доведеться робити криміналістам та експертам.


Поліцейські констатували, що останнім часом в Бердичеві різко зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Щодня відбувається по кілька ДТП, і нерідко в них страждають люди. Ще і ще раз поліцейські звертаються до водіїв, велосипедистів та пішоходів бути надзвичайно уважними на дорозі.

https://www.rio-berdychiv.info/novini/prigodi/item/10762-v-tsentri-berdycheva-avtomobil-zbyv-10richnu-divchynku.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (4 ноября 2017 19:11)
Три легковики в’їжджають один в одного – тепер для Бердичева це не новина


Це раніше такі ДТП могли трапитись лише в Києві чи в інших містах, де вулицями рухаються нескінченні потоки автівок і у разі термінового гальмування однієї кілька штук, що їдуть за нею, можуть запросто «поцілуватись».


Відтепер і в Бердичеві саме такий вид дорожньо-транспортної пригоди став досить звичним. Так, нещодавно на мосту в районі м’ясокомбінату сталось таке ДТП, і ось в четвер ввечері так само «поцілувались» три легковики поблизу магазину «Наш край» по вулиці Житомирській.


Близько 18-ї години хтось захотів повернути наліво до магазину, а дві інші автівки не встигли затормошити. Найбільше дісталось третьому «Жигулю», в якого була серйозно пошкоджена передня частина. На щастя, ніхто з водіїв та пасажирів не постраждав.

https://www.rio-berdychiv.info/novini/prigodi/item/10770-try-lehkovyky-vizhdzhaiut-odyn-v-odnoho-teper-dlia-berdycheva-tse-ne-novyna.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (13 ноября 2017 16:30)
У Бердичівському районі «Москвич» на нерегульованому пішохідному переході збив 56-річну жінку


Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 листопада на пішохідному переході близько 17:45 в смт Гришківці Бердичівського району. Поліцією розпочато досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля АЗЛК 2140, 26-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода, 56-річну бердичівлянку, яка рухалась по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

http://zhitomir.today/news/accident/u_berdichivskomu_rayoni_moskvich_na_neregulovanomu_pishohidnomu_perehodi_zbiv_56_richnu_zhinku-id22869.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбираю холодильник Indesit
Добавил LILUSA
Апрель 18, 2024

Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024