|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

«Вилікувала» за 46 тис. грн, «зняла порчу» за 300 грн та прикраси і «обміняла» гроші за 25 тис. грн: як шахраї видурюють заощадження у жителів Житомирщини

Категория: Криминал

alt

Житомирянка упродовж місяця користувалася «послугами» вуличної ворожки, віддавши їй 46 тис. грн. А жителька Бердичева «зняла порчу» за 300 грн та ювелірні прикраси. Ще одна житомирянка вирішила «обміняти» заощадження за допомогою добродійки, яка завітала до неї додому. Правоохоронці розшукують шахраїв та закликають полісян не довіряти незнайомцям. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

24 листопада до Житомирського відділу поліції звернулась 24-річна жителька обласного центру. За її словами, наприкінці вересня вона на вулиці познайомилась із жінкою, яка «передбачила» серйозні проблеми зі здоров’ям її доньки. Втім, нова знайома зазначила, що може зарадити проблемі, тільки потрібно провести кілька обрядів із заощадженнями.

Піддавшись на умовляння, жінка погодилась «зняти порчу». Упродовж місяця вона кілька разів зустрічалась з «цілителькою» і загалом віддала їй 46 тис. грн. Ще за місяць жінка зрозуміла, що її ошукано, та звернулась до поліції.

 

27 листопада у Бердичеві 23-річна місцева жителька повірила у лихе зі слів незнайомки. У результаті «зняла порчу», віддавши ворожці 300 грн, дві золоті каблучки та сережки.

 

Цього ж дня у м. Житомирі до 82-річної пенсіонерки завітала жінка, яки назвалась соціальною працівницею. Повідомивши господиню про нібито проведення грошової реформи, запропонувала тій обміняти «старі гроші на нові». Коли операція відбулася, неждана гостя пішла, прихопивши із собою всі заощадження бабусі – 4,5 тис. грн, 600 доларів США та 8 тис. російських рублів. За годину пенсіонерка розгледіла, що у неї залишились сувенірні фантики, та зателефонувала до поліції.

За фактами шахраств (ст.190 ККУ) правоохоронці розпочали досудові розслідування, у рамках яких встановлюють особи пройдисвіток та їх місце перебування.

Матеріал сайту: http://zhitomir.today/

 

 

 

Жительку Закарпаття підозрюють в ошуканстві 82-річної житомирянки. Напередодні пенсіонерка повірила «соціальній працівниці» та поміняла свої заощадження на «нові гроші». Нині триває досудове розслідування. Поліція перевіряє затриману щодо причетності до інших правопорушень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

У понеділок, 27 листопада, до оселі 82-річної жительки обласного центру прийшла жінка, яка назвалась соціальною працівницею. Повідомивши господиню про нібито проведення грошової реформи, запропонувала тій обміняти «старі» гроші на «нові». Коли операція відбулася, неждана гостя пішла, прихопивши із собою всі заощадження бабусі – 4,5 тис. грн, 600 доларів США та 8 тис. російських рублів. За годину пенсіонерка розгледіла, що у неї залишились сувенірні фантики та зателефонувала до поліції.

Пенсіонерка зазначила, що «добродійка» середнього віку, одягнена у яскраво-червону куртку та поїхала від неї на автомобілі. Відтак, інформацію про правопорушницю та транспортний засіб було повідомлено всім нарядам поліції, що працювали в місті.

У результаті вжитих заходів поліцейські перевірили схожий за описом автомобіль Mazda 6, виявлений на одній з вулиць міста. У його салоні у якості пасажира знаходилася жінка. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у неї сумку із сувенірними банкнотами, подібними до тих, що були залишені пройдисвіткою пенсіонерці. Заявниця впізнала свою кривдницю.

«Уже зараз встановлена причетність затриманої, 35-річної жительки Закарпатської області, до двох шахрайств, вчинених у нашому місті. Також ми маємо інформацію, що жінка „гастролювала“ всією Україною, тому про її затримання та прикмети повідомили своїх колег. Нині перевіряємо її щодо причетності до інших правопорушень», – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

 

 

Написал: kobra (1 декабря 2017 19:08)
В Бердичеве мужчина вместо автомобиля купил головную боль

Дата: Декарь 01, 2017


Доверять в нашем мире становится все сложней. Один из последних доверчивых автомобилистов Бердичева проклял тот день, когда нашел на одном из автомобильных сайтов машину своей мечты. Ибо покупка авто закончилась походом в полицию и заявлением о мошенничестве.

После того как житель Бердичева решил, что автомобиль из рекламного объявления о продаже то, что ему нужно, он связался с продавцом «восьмерки» по телефону. Разговор с продавцом был быстрым – авто есть, работает как часы, но вот незадача, есть еще один покупатель. Но если бердичевлянин даст за автомобиль залог, то конечно же продавец оставит чудо-машину для него и будет ждать приезда покупателя.

Отправка крупного денежного залога за автомобиль на карту одного из украинских банков не смутила жителя районного центра. Но вот очень удивил тот факт, что после того, как почти 21 тысяча гривен была отправлена на указанную продавцом банковскую карту, продавец сначала не отвечал на звонки покупателя, а потом и вовсе отключил телефон.

Теперь бердичевские полицейские будут выяснять, не потерял ли продавец телефон, или это все-таки банальное мошенничество.

Олег МЕЙЕРХОЛЬД

http://www.berdichev.biz/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (8 декабря 2017 14:54)
У Бердичеві водій авто затримав злодія та передав поліцейським (ФОТО)

5 грудня, до поліції із повідомленням про крадіжку звернувся житель району. Чоловік розповів, що затримав молодика, який викрав із салону його службової автівки барсетку з грошима та особистими документами. В обставинах події розбирались працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
«Заявник працює водієм одного з приватних підприємств та розвозить по магазинах випічку. Під час ранкового розвантаження в один із торгівельних закладів, близько 11:15, чоловік почув, що хтось стукнув дверима салону його автомобіля. Заявник відразу запідозрив недобре й швидко перебіг від кузова до кабіни. Поблизу знаходився невідомий молодик, у якого під час розмови з водієм випала з-під куртки барсетка. Заявник упізнав у ній свою річ і затримав незнайомця до прибуття відразу викликаної ним поліції.
Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що затриманий є 23-річним жителем м. Бердичева. Хлопець ніде не навчається і не працює. Свою причетність до крадіжки він визнав», – йдеться у повідомленні.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Відтак, молодикові загрожує покарання від штрафу до ув’язнення терміном до 3-х років.
Дивіться фото:
http://zhitomir.today/news/crimminal/u_berdichevi_vodiy_avto_zatrimav_zlodiya_ta_peredav_politseyskim_foto-id23276.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

Скачать музыку в mp3
Добавил MillerM
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024