|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичеві 18-річний парубок заявив, що його побили охоронці нічного клубу за відмову зняти куртку (ВІДЕО)

Категория: Криминал

alt

Пацієнт травматологічного відділення лікарні в Бердичеві стверджує, що опинився під наглядом медиків унаслідок побиття охоронцями нічного клубу. Ті начебто накинулися на 18-річного парубка після його відмови зняти куртку, йдеться в сюжеті ТСН.
«Спина – дуже гострий, нестерпний біль. Усю ніч не спав, дуже болить», – скаржиться Денис Ліщинський, який уже дві доби прикутий до ліжка.

Він розповів, що до клубу пішов із друзями, там відпочивав, танцював, а потім вийшов надвір. Коли ж повертався, охоронці почали вимагати зняти куртку, на що Денис відповів, що в залі повно людей у верхньому одязі.

«Ну, вони не хотіли пояснювати. Я не помітив – мене вдарив хтось і я вилетів за двері клубу, впав і сильно вдарився об сходинки», – стверджує потерпілий.

Лікарі діагностували в нього компресійний перелом хребта.

«Це серйозна травма. Ліжковий режим місяць-півтора, а потім корсет треба носити», - попередив травматолог міської лікарні Петро Чирка.

До нічного клубу журналісти не потрапили, бо він зачинений, але всередині розгледіли оголошення про заборону входити у верхньому одязі та прохання користуватися гардеробом. Власник закладу зустрічатися відмовився, охоронцям клубу спілкуватися зі ЗМІ також не дозволив, але телефоном заявив, що його люди хлопця не били – лише випхали із зали, а на вулиці той міг упасти вже сам.

«Його не пустили в зал. Людина була нетвереза, у травмпункті зафіксували, що в нього не було ніяких побоїв. Ви розумієте, виявляється, що чотири чоловіки били, і жодного синця немає», – каже власник клубу Віталій Вітусевич.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про завдання легких тілесних ушкоджень і тепер опитують свідків. У власника клубу проситимуть відео з камер спостереження.

«На даний час ще зарано говорити, що за інцидент був і хто спровокував конфлікт, бо заява щойно надійшла і інша сторона ще не надала своїх показів», – пояснила керівник відділу комунікації управління поліції у Житомирській області Алла Ващенко.

Батьки ж потерпілого вже вимагають компенсації у власника розважального закладу за лікування сина.

«Щось не сподобалось, не сподобалася ця курточка – виведи його. Не хоче виходити – виклич поліцію, нехай вони його заберуть. Але методи рукоприкладства – це неправильно і несправедливо», – вважає мама Вікторія Клапішевська.

Матеріал zhitomir.today

Переглянути відео:

Написал: kobra (9 февраля 2018 09:12)
У нічному клубі побиття заперечують.

Тієї ночі на вході чергували чотири охоронці, — говорить власник закладу Віталій Вітусевич, 46 років. — Не пустили цього хлопця, бо був п'яний, сам падав. Ніхто його не бив. Як упав — від госпіталізації відмовився. Це зафіксували в травмпункті.

Деталі бійки з'ясовують поліцейські. Вилучили записи з камер відеоспостереження закладу. Батьки Дениса вимагають у власника клубу відшкодувати лікування сина.

https://m.gazeta.ua/articles/ukraine-newspaper/_denisu-lischinskomu-zlamali-hrebet-u-nichnomu-klubi/819601

Також читайте: https://times.zt.ua/meshkancyu-berdycheva-perelamaly-xrebet-ce-pyana-bijka-chy-rozprava/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (9 февраля 2018 09:38)
Виктория Клапишевская
3 февраля в 23:11
Сегодня, в час ночи, в Зодиаке, побили моего сына, Деню, сильно. 2 охранника и 2 левых мужика, за то, что он отказался снимать куртку. Били ногами по голове и почкам. Сейчас, еду в травмпункт. У кого есть хоть какая-то информация, кто именно, эти твари, позвоните, пожалуйста, сообщите, УМОЛЯЮ!!!!!!!
067 283 31 83
093 633 38 22

З сайту :https://www.facebook.com/groups/podslushano.berdichev/
Підслухано в Бердичеві
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (10 февраля 2018 10:30)
Власник нічного клубу «Зодіак» Віталій Вітусевич: Ніякого «жорстокого побиття» не було, і не могло бути
Дата: Лютий 08, 2018 в: Новини Бердичева,
Хочу раз і назавжди покласти край усім чуткам навколо бійки, що начебто була з суботи на неділю о першій годині ночі у нічному клубі «Зодіак», власником якого я є. Чомусь мати хлопчика, якого «жорстоко побили», намагається зробити зі свого синочка безневинного янгола, не дивлячись на те, що він зовсім не святий, адже у травмпункті зафіксували у нього алкогольне сп’яніння. Та мати завжди буде захищати свою дитину, яка для неї, не дивлячись на вік, все одно залишається дитиною. Я це розумію, однак і їй слід розуміти, що на вулиці та в компанії її син може поводити себе зовсім по-іншому, ніж вдома.

Як політик та як бізнесмен, я можу комусь подобатися, а комусь не подобатися, однак у мене є певні принципи, і я завжди виступаю за правду, тому зараз хочу усіх закликати відкласти вбік особисту неприязнь чи упередженість, адже справа стосується не стільки мене, скільки того, що ж насправді сталося у нічному клубі «Зодіак». І тут діло не лише в мені – справа в правді. Тому давайте вірити не словам матері, а саме фактам.

Постраждалий хлопець дійсно був у ту ніч в нічному клубі «Зодіак» – і тут, власне, вже мені потрібно шукати свідків, щоб ті підтвердили, що він знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, погрожував усім і нецензурно висловлювався, тому у нього дійсно виник конфлікт з охороною. Але ні про яке жорстоке побиття, тим паче чотирма людьми, не може йти мова. Навіть мати хлопця суперечить сама собі, намагаючись роздути скандал у соціальних мережах.

У своїй самій першій публікації вона стверджує, що її сина били по голові та по нирках, за те, що він відмовився зняти куртку. Нагадую – конфлікт трапився близько першої години ночі, тож чому побитий звернувся до травмпункту лише через три години, а саме о четвертій годині ранку? Далі мати, не шкодуючи фарб, описує, як хлопця спочатку били всередині закладу (мабуть, так і роблять зазвичай охорона нічного клубу, щоб привабити більше відвідувачів). Потім, знову ж таки зі слів матері, він: «виповз на вулицю, передзвонив товаришу, який залишився в середині. Вони пішли, вмились, і побачивши знову охоронців, поцікавились: “За що?”. Ті, разом ще з двома невідомими, стали місити обох, вже на сходах». При цьому мати заявляє, що її син тричі падав зі сходів, а його «добивали» ногами.

Читаючи ці рядки можна
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (10 февраля 2018 10:33)
Читаючи ці рядки можна запросто уявити, наскільки серйозними мали б бути травми, заподіяні хлопцю, але лікарі травмпункту не лише мені, але й журналістам та працівникам поліції прямо заявляли, що у постраждалого з ушкоджень – лише (підкреслюю, лише!) забій хребта, який, вочевидь, хлопця не турбував надто сильно, так як від госпіталізації він відмовився. Таку травму чисто теоретично він міг отримати у будь-якому іншому місті внаслідок падіння з власної необережності чи в результаті надмірного вживання алкоголю. Я відкритий для слідства, нікуди не ховаюся і готовий до того, аби правда була встановлена. Тому 7 лютого я забезпечив співробітникам поліції доступ до відеозапису подій тієї ночі, де чітко видно, що мої люди нікого не чіпали, і тим паче не били. Усе внесено до протоколу та долучено до матеріалів справи.

Хтось серйозно вірить, що якщо людину будуть гамселити четверо нападників руками і ногами, і вона тричі падатиме зі сходів, у неї не залишиться жодної травми у вигляді синців, розбитої губи чи носа, та інших видимих тілесних ушкоджень? Медики чітко сказали – забій хребта, і те, що мати зараз говорить вже про перелом хребта, чергова неправда та спроба маніпулювати думкою громадськості, щоб викликати ще більше співчуття до своєї сім’ї. У хлопця
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (10 февраля 2018 10:36)
У хлопця діагностовано перелом хребця, а не хребта, а такий вид травми людина може отримати навіть в результаті невеликого фізичного навантаження. Про «важкість» травми свідчить і те, що «жорстоко побитий» спокійно ходить по палаті, незважаючи на свій «перелом» хребта, який так розписує його мати.

У свою чергу хочу заявити, що я ні в якому разі не покриваю людей, які у мене працюють, вони діяли професійно і не завдали хлопцю ніякої фізичної шкоди. Де він ходив наступні три години перед тим, як піти у лікарню – це вже нехай виясняють його батьки. Попри звинувачення, лікарів травмпункту я не підкупляв, так як сам дізнався про інцидент у неділю вранці з соціальних мереж, коли хлопець вже пройшов усі обстеження. Зауважу, що на мою власну думку, у цьому випадку матір більше хвилює, як їй отримати з мене гроші – навіть у своїй заяві вона просить поліцію допомогти у відшкодуванні моральних та матеріальних збитків. Також вона телефонувала кілька разів мені особисто, та відкритим текстом вимагала грошей. Та чому я повинен платити тим, хто намагається знеславити мене та мій заклад, а головне – говорить наклепи на людей, які нічого не зробили?

Хочу сказати, що це все марні спроби, адже правду не приховати і вона неодмінно, рано чи пізно, стане відомою. А от як потім цьому хлопцю, який починає своє доросле життя з брехні – з брехні, заради власної вигоди та грошей – як йому дивитися в очі жителям міста, яких він обдурив? Це вже питання до його совісті. Прикро, що коли у місті Бердичеві люди потрапляють у біду, їм немає від кого чекати допомоги, а тут, на штучно роздутий скандал, приїжджає одразу два центральних телеканали. І вони не соромляться давати інтерв’ю, розповідаючи свою брехню, щоб полити брудом невинних людей. Особисто я вважаю таку поведінку неприпустимою, але хочу одразу ж заявити: правда на моїй стороні, тому нікому і нічого платити я не збираюся. Нехай справою займається поліція, а потім виносить своє рішення на підставі зібраних слідством доказів суд. Мені немає чого приховувати чи боятися.

Віталій Вітусевич
З сайту: Бердичів діловий
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Диабет.
Добавил sordly86
Март 29, 2024

Купить вкусный бенто торт
Добавил Vafla
Март 29, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024