|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичеві шоковані вбивством молодої жінки, понівечене тіло якої знайшли у заростях (оновлено)

Категория: Криминал

Полиция разыскивает маньяка, зарезавшего в Бердичеве 37-летнюю женщину

37-летняя жительница Бердичева вышла вчера, около 20.00 вечера, выгулять своего спаниеля и не вернулась. Когда домой прибежала лишь измазанная в крови собака, мать и 12-летняя дочь женщины поняли, что случилось что-то страшное.

Труп женщины с перерезанным горлом и множеством ножевых ранений на теле нашли примерно в 800 метрах от дома на пустыре. Деньгами и украшениями своей жертвы убийца пренебрег.

Полиция ведет расследование в рамках уголовного производства, открытого по ст. 115 УК Украины (умышленное убийство). Устанавливаются все обстоятельства случившегося.

                                                                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Материал сайта: http://ztnews.com.ua/

 

Переглянути відео:

Написал: kobra (6 июля 2018 20:09)
​Поліція з’ясовує обставини загибелі молодої бердичівлянки, тіло якої знайшли в кущах

6 липня 2018, 10:56

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко інформацію про подію підтвердила.

«Повідомлення про подію надійшло близько 21:20 від жителя райцентру. Чоловік розповів, що на узбіччі дороги він виявив тіло жінки. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції та головного управління Нацполіції в області. Зафіксовано, що неподалік проїжджої частини дороги, у кущах, знаходилося тіло жінки з видимими тілесними ушкодженнями. Особа жінки була встановлена, це місцева жителька, 1981 р.н. На даний час вирішується питання про призначення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Також проведено огляд місця події. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за кваліфікацією «умисне вбивство». Тривають заходи для встановлення обставин та причетних, чи причетної особи», - сказала Алла Ващенко.

https://www.zhitomir.info/news_175972.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (11 июля 2018 06:43)
У вівторок, 10 липня, під час брифінгу керівник Нацполіції Житомирщини В'ячеслав Печененко повідомив про затримання вбивці 37-річної бердичівлянки. Ним виявився 15-річний підліток. Злочинця затримали по «гарячих слідах» 7 липня. Проте мотиви поліцейським досі невідомі, адже він не був знайомий із жертвою, а свою причетність до злочину заперечує.

За словами очільника поліції області, вони мають беззаперечні докази причетності парубка до злочину.

«Беззаперечні докази були знайдені на місці скоєння злочину та в місцях, де вбивця викинув свої речі. Це доводить те, що він дійсно скоїв даний злочин. Прокуратура підтримала міру запобіжного заходу – арешт без права внесення застави. Є покази свідків, які бачили хлопця за 20 хвилин до скоєння злочину. Є записи відеокамер спостереження із заправки „ОККО“, куди він заходив до магазину, одяг, у якому він був і який ми знайшли в комишах уже зі слідами крові, який він намагався викинути, сховати, переодягнутись. Знайдена медична перчатка, у якій він скоював злочин. Перчатка, порізана на правій руці, і поріз у нього на цій же руці, який він отримав під час скоєння злочину. Саме те, що не вкладається у нормальної людини в голові – це те, що було знайдено у нього в телефоні: багато заходів на сайти порнографічного характеру. І найголовніше – у пошуковій базі він шукав „як убити людину“, після скоєння злочину – „як безпечно продезінфікувати глибокі поранення“. Також не вкладається в голові безпричинність скоєння злочину», – зазначив В'ячеслав Печененко.

Попри безпрецедентність злочину, неповнолітній проживає у благополучній родині та раніше не судимий. Попередньо встановлено, що хлопець готувався до злочину та вчинив його із хуліганських мотивів.

Нині йому офіційно оголошено про підозру у причетності до злочину, передбаченого п.7 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. Судом його взято під варту без права внесення застави. Досудове розслідування триває. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7-ми до 15-ти років або довічним ув’язненням.
http://zhitomir.today/news/crimminal/politseyski_zatrimali_pidozryuvanogo_u_vbivstvi_37_richnoyi_berdichivlyanki_15_richnogo_hloptsya_z_blago-id26738.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (11 июля 2018 07:35)
10.07.2018
На Житомирщині взято під варту неповнолітнього, затриманого за підозрою у скоєнні умисного вбивства
Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння неповнолітнім умисного вбивства з хуліганських мотивів жительки м. Бердичів.
У понеділок, 9 липня 2018 року, за клопотанням, погодженим прокурором відділу ювенальної юстиції прокуратури області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
Установлено, що 15-річний уродженець Вінницької області, 5 липня цього року, зустрівши приблизно о 20.00 год. вечора неподалік житлового будинку, що по вул. Одеській, у Бердичеві, молоду жінку, яка прогулювалася із собакою, безпричинно, навмисно, з метою вбивства, завдав їй численних ударів ножем. Унаслідок одержаних ножових поранень потерпіла померла.
Завдяки професійним оперативним діям правоохоронців зловмисника затримано та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.7 ч. 2 ст. 115 КК України.
Наразі вживаються усі необхідні слідчі (розшукові) дії.
З метою всебічного, повного і неупередженого встановлення обставин скоєння злочину, процесуальним керівником надано відповідні вказівки.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за п.7 ч. 2 ст. 115 КК України проводить Головне управління Нацполіції в області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (31 июля 2018 18:41)
Начальник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко під час брифінгу, який відбувся 31 липня, розповів про підозрюваного у вбивстві 37-річної бердичівлянки, яким виявився 15-річний підліток. Злочинця затримали по «гарячих слідах» 7 липня. За словами очільника поліції області, вони мають беззаперечні докази причетності парубка до злочину.

«Злочинець від свідчень відмовляється, продовжує тримати „лінію“ ст. 63, що він не дає показань проти себе, своїх рідних, близьких, але в нас є беззаперечні докази його провини. На мою думку, жінка, яка була вбита, на 99% випадкова жертва і найімовірніше в нього є якісь психічні розлади.

З цього приводу він ніяких емоцій не висловлює, мовчить і від свідчень відмовляється. Зараз знаходиться під вартою, тривають експертизи. Прокуратура і суд не мали ніяких підстав, щоб не взяти його під варту», – розповів керівник Національної поліції в Житомирській області.

http://zhitomir.today/news/crimminal/pidozryuvaniy_u_vbivstvi_37_richnoyi_berdichivlyanki_15_richniy_pidlitok_dosi_vidmovlyaietsya_vid_svidchen-id27097.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ищу ноутбук
Добавил Nikityk
Апрель 18, 2024