|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

На Житомирщині минулого тижня надійшло понад 3,3 тис. повідомлень про події (ФОТО)

Категория: Общество

alt

Впродовж минулого тижня до підрозділів поліції регіону надійшло понад 3,3 тисячі повідомлень про події, 411 із них - кримінального характеру. Майже у 200 випадках правоохоронці вже встановили причетних осіб. Серед таких – грабежі, крадіжки, шахрайства, незаконні заволодіння автомобілями, факти нелегального поводження зі зброєю та наркотичними засобами тощо. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Житомирській області.

«Впродовж тижня до відділів та відділень поліції Житомирщини надійшло 2 звернення з приводу встановлення місця знаходження 2 дітей. Згодом поліцейські їх розшукали та повернули додому», – йдеться у повідомленні.

За минулий тиждень на автошляхах Житомирщини сталися 79 дорожньо-транспортних пригод, 22 з них - із потерпілими. Унаслідок вказаних ДТП травми отримали 21 людина, 5 – загинуло.

alt

Матеріал zhitomir.today

Написал: kobra (27 января 2020 23:24)
Поліція закликає: стережіться шахраїв

Додано: 27 січ. 2020

До Бердичівського відділу поліції надійшла заява від 46-річного місцевого жителя про шахрайство. Правоохоронцям чоловік розповів, що мав намір купити кукурудзяну жатку для комбайна. Для того скористався одним із спеціалізованих сайтів продажу товарів у мережі Інтернет. Визначившись і поспілкувавшись із продавцем по телефону, домовились про повну оплату. Відтак на вказаний фактично невідомим абонентом банківський рахунок, потерпілий через банк переказав 40 тисяч гривень, а замовлення так і не отримав.


Аналогічна заява надійшла від 41-річного бердичівлянина. Кілька днів назад через мережу Інтернет чоловік мав намір придбати ноутбук. Домовившись про оплату заявник перерахував незнайомцю 9 тисяч гривень та після того зв'язок із продавцем безнадійно обірвався. Зневірившись в отриманні придбаного товару, чоловік звернувся до поліції.


– Обставини обох випадків та причетні до злодіянь особи встановлюються у рамках розпочатих кримінальних проваджень за ч.1 ст.190 (Шахрайство) ККУ,– розповів начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.

https://rio-berdychiv.info/novini/kriminalna-khronika/item/14671-dvoie-berdychivlian-viddaly-proidysvitam-49-tysiach-hryven.html

Відео: https://m.youtube.com/watch?feature=emb_logo&v=X-P2eQCE4v0
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (27 января 2020 23:25)
Водночас поліція інформує про поширення подібних схем інтернет-ошуканств та просить користувачів мереж бути обачними:

- не довіряйте незнайомцям із всесвітньої павутини;

- при здійсненні будь-яких розрахункових операцій, обов’язково перевіряйте їх справжність за допомогою банку або його оригінальних інтернет-додатків;

- не надавайте конфіденційних даних вашої банківської картки стороннім особам;

- не повідомляйте незнайомцям паролі з смс-повідомлень, що приходять для підтвердження будь-яких банківських операцій;

- уникайте покупок та продажів на інтернет-ресурсах, що не надають вам гарантій отримання товару або коштів за ваш товар.


Пам’ятайте, що збереження ваших коштів та майна, перш за все, у ваших руках!
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (29 января 2020 12:23)
28 січня оперативники кримінальної поліції Бердичівського ВП ГУНП встановили та затримали підозрюваного у причетності до крадіжок з автомобілів. У рамках кримінального провадження чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень.

24 та 26 січня до поліції звернувся 38-річний житель райцентру із повідомленням про крадіжки з його автомобілів «Opel Astra» та «Honda».

Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що у машинах було розбито скло бокових вікон дверцят, а з салонів зникли автомагнітоли та акустичні колонки.

Опрацьовуючи зібрану інформацію, оперативники кримінального підрозділу Бердичівського відділу поліції встановили причетність до крадіжок 29-річного бердичівлянина.

Досудове розслідування проводиться за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень.

За чинним кримінальним законодавством підозрюваному може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Тим часом самим автовласникам поліцейські радять дотримуватись простих правил перестороги:
- автомобіль необхідно залишати на надійній, добре освітленій та охоронюваній стоянці;

- не варто залишати в салоні документи, гроші, сумки, сучасні ґаджети тощо;

- не забувайте завжди зачиняти вікна та дверцята, перевіряти, чи не забули ключ у замку запалення, навіть виходячи «на хвилинку»;

- подбайте про наявність якісної охоронної сигналізації та протиугінних пристроїв, які не тільки сповістять про посягання на майно, але й заблокують спробу викрасти автомобіль.
RuporZT

Відео: https://m.youtube.com/watch?v=zssrCq7c8VI&feature=emb_logo
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (29 января 2020 15:53)
ВИКРИЛИ У КОРУПЦІЇ… ФАХІВЦЯ ПОЛІЦІЇ ЖИТОМИРЩИНИ

Додано:28 січ. 2020

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичному отриманні неправомірної вигоди начальника сектору кримінальної поліції одного із райвідділів Нацполіції Житомирщини, повідомляє пресслужба СБУ у Житомирській обл. Оперативники спецслужби встановили: посадовець вимагав від місцевого приватного підприємця щомісячні хабарі, які той передавав здирнику спочатку особисто, а потім – на банківську картку. Під час обшуків за місцем служби поліцейського, як докази, вилучено банківську картку і мобільні телефони. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 ККУ. Вирішується питання щодо оголошеня зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу, тривають слідчі дії. Заходи із викриття проводили співробітники СБУ спільно з теруправлінням ДБР під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Викрили у корупції… фахівця поліції Житомирщини
За інформацією Пресгрупи УСБ України

в Житомирській області

Репортаж Олени Лук'янюк і Дмитра Піньківського
Відео:
http://www.trkvik.tv/posts/vykryly-u-koruptsii%E2%80%A6-fakhivtsia-politsii-zhytomyrshchyny
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 февраля 2020 10:31)
У селі Осиково горів автомобіль

Додано: п'ятниця, 31 січ. 2020, 17:39

Повідомлення про загорання у моторному відсіку автомобіля ВАЗ-2105 у селі Осиково надійшло на телефон «101» у четвер о 13.20 і одразу рятувальники вирушили в дорогу. Проте, ще до прибуття підрозділу, загорання ліквідував автовласник: підручними засобами, снігом і криничною водою йому вдалось таки самотужки загасить пожежу. Остаточну причину займання автомобіля мають встановити фахівці.

Відео: https://m.youtube.com/watch?feature=emb_logo&v=A5zWSo1JYMU
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024

Дайте пораду алкоголізм
Добавил sasha1988
Апрель 22, 2024

Стройматериалы
Добавил Нарния
Апрель 22, 2024

Чайный сервис Luminarc
Добавил Нарния
Апрель 22, 2024