|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Що варто знати кожному про коронавірус ( оновлено)

Категория: Медицина

alt

Коронавіруси – це велика родина респіраторних вірусів, що можуть спричиняти захворювання: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. У світі реєструють COVID–19.

На сьогодні відомо, що новий коронавірус передається краплинним та контактним шляхами.

Кожна людина має відповідально ставитися до власного здоров’я та здоров’я оточуючих. А відтак – дотримуватися елементарних правил особистої гігієни.

Поради медиків, як убезпечити себе від коронавірусу та інших захворювань

  • Ретельно і часто мийте руки з милом (тривалість процедури – 20–40 секунд) або обробляйте їх антисептиком.
  • Уникайте скупчення людей.
  • Якщо захворіли, залишайтеся вдома і обов’язково зверніться до свого сімейного лікаря чи терапевта.
  • Використовуйте захисну маску (кожні чотири години – нова). Вона має щільно прилягати, покривати ніс і рот. Обов’язково – якщо захворіли і маєте респіраторні симптоми (кашель, нежить). Якщо перебуваєте у місцях великого скупчення людей використовуйте маску в якості додаткового захисту.

Варто знати, що:

На початковій стадії коронавірус має такі ж симптоми, що й інші гострі вірусні захворювання. Визначити його можуть тільки спеціальні тести.

Найпоширеніші симптоми – головний біль, кашель, лихоманка та утруднення дихання, у деяких випадках – діарея або кон’юнктивіт.

Новий штам коронавірусу може викликати тяжку форму пневмонії. У цьому його небезпека.

Так як за симптоматикою коронавірус нічим не відрізняється від інших вірусних хвороб, важливо відразу звернутись до лікаря. Якщо ви протягом останніх 14 днів повернулись із країни, де зафіксовані випадки цього захворювання, відразу попередьте про це свого сімейного лікаря. Він має чіткий алгоритм дій.

Нагадаємо, що  в ОДА проводять позачергові  засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо стану готовності профілактичних та епідемічних заходів щодо попередження завезення і розповсюдження на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

alt alt

alt

alt

alt

alt

Матеріал http://oda.zht.gov.ua/

Переглянути відео:

Написал: kobra (27 февраля 2020 23:57)
Новый коронавирус NCP может не проявлять признаков инфекции в течение многих дней, тогда как можно узнать, инфицирован ли человек?
По последним данным, инкубационный период может длиться до 28 дней, прежде чем симптомы COVID 19 станут очевидными.

К тому времени, когда у человека поднимается температура и / или кашель, и он попадает в больницу, в легких обычно обнаруживают фиброз на 50%, и уже слишком поздно!

Тайваньские эксперты предоставляют простую самопроверку, которую мы можем проводить каждое утро;

Сделайте глубокий вдох и задержите дыхание более чем на 10 секунд.
Если вы успешно завершите его, не кашляя, не испытывая дискомфорта, заложенности, стеснения и т. Д., Это доказывает, что в легких нет фиброза, что в основном указывает на отсутствие инфекции.

В критические времена, пожалуйста, проверяйте каждое утро в чистом воздухе!

СЕРЬЕЗНЫЕ ОТЛИЧНЫЕ КОНСУЛЬТАЦИИ японских врачей, лечащих COVID-19. Каждый должен следить за тем, чтобы ваш рот и горло были влажными, а не сухими.
Делайте несколько глотков воды каждые 15 минут.
ПОЧЕМУ ?
Даже если вирус попадет в ваш рот ... питьевая вода или другие жидкости вымывают их через пищевод и в желудок.
Оказавшись там, КИСЛОТЫ в желудке убьют весь вирус.
Если вы не пьете достаточно воды более регулярно ... вирус может проникнуть в ваши дыхательные пути и попасть в легкие.
Это очень опасно.

Просьба отправить и поделиться с семьей, друзьями и всеми об этом!

Позаботьтесь обо всех, и пусть мир скоро излечится от вируса короны.

Будьте здоровы!
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (29 февраля 2020 08:10)
Станом на ранок 28 лютого 2020 року було зареєстровано 83 389 випадків захворювання COVID-19, з них 2858 закінчились смертю, у той же час 36 569 (43,8%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 4430 випадків у 45 країнах світу.

На території Європейського регіону ВООЗ у 20 країнах зареєстровано 774 випадки захворювання COVID-19 та 19 летальних випадків (Італія – 650, Німеччина – 26, Франція – 18, Іспанія – 25, Великобританія – 16, Хорватія -3, Австрія – 2, Росія – 2; Фінляндія – 2, Швеція – 7, Ізраїль – 3, Швейцарія – 6, Греція – 3, Норвегія – 4, Данія, Румунія, Грузія, Естонія, Північна Македонія та Бельгія по одному випадку).

Найбільша кількість випадків була зареєстрована в Італії – 650, серед них 17 летальних.


Читайте повний текст:
http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-3/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2020 02:38)
Субота, 29 лютого 2020, 23:31

Жертвами коронавірусу у всьому світі стали 2932 людини, 2835 з них - на території материкового Китаю; кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 85 тисяч.

Джерело: CNN, Reuters

Деталі: Поза межами Китаю зафіксовано 2885 випадків інфікування.

В Італії підтверджено 1128 випадків інфікування - на 307 більше за попередню добу, кількість жертв зросла до 29 осіб. Регіоном з найвищими показниками інфікування залишається Ломбардія.

В Іраку заявили про 5 нових випадків інфікування коронавірусом, загалом у країні зареєстровано 13 випадків. Пацієнти перебувають на карантині.

В Японії зафіксовано 9 нових випадків зараження коронавірусом, загальна кількість інфікованих - 944.

Про перші випадки виявлення вірусу заявили Катар та Еквадор.

У Південній Кореї загальна кількість інфікованих становить 3150 осіб, влада закликала громадян залишатися вдома і попередила про "критичний момент" у битві за стримування коронавірусу.

У суботу в Китаї повідомили про 4 нові випадки інфікування - найнижчий показник з перших повідомлень про COVID-2019.

В Ірані внаслідок інфікування коронавірусом померли 43 людини, загальна кількість інфікованих досягла 593 осіб.

У Великій Британії кількість випадків інфікування зросла до 23 осіб після виявлення позитивного результату тестування ще у трьох громадян.

29 лютого у Сполучених Штатах зафіксовано перший випадок смерті в результаті зараження вірусом COVID-2019.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (2 марта 2020 20:28)
Станом на 2 березня 2020 року у світі зареєстровано 89 072 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 048 – летальні. Одужало вже 45 074 осіб.

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

За повідомленням МЗС України станом на 28 лютого інформація про наявність громадян України серед інфікованих коронавірусом на території КНР до Посольства не надходила. Посольство продовжує перебувати на постійному зв’язку з українцями, які відмовились від евакуації. Всього дипустанові відомо про 39 громадян України які залишаються в провінції Хубей.

МЗС оприлюднено актуалізовані рекомендації громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до провінції Хубей та м.Ухань, а також відкласти свої подорожі, які не є вкрай необхідними до інших територій Китайської Народної Республіки.

В Італії у громадянки України, яка прибула з м. Кремона, був діагностований COVID-19 . Наразі вона знаходиться у лікарні “Cotugno” (м. Неаполь), а її життю, за даними лікарів, нічого не загрожує. Родичі, з якими контактувала громадянка, поміщені у карантинний режим. Зазначена ситуація перебуває на особливому контролі Генерального консульства України в Неаполі та Посольства України в Італії.

Італійська сторона відзначає, що на сьогодні уряд повністю контролює епідеміологічну ситуацію в державі, де існують два осередки хвороби у Ломбардії та Венето, в той же час як в інших регіонах фіксуються поодинокі випадки, що не становлять масової загрози для жителів.

27 лютого розпочався процес висадки пасажирів із круїзного лайнері «Diamond Princess», де знаходилося 25 громадян України-членів екіпажу лайнеру. Після висадки на берег всі пройдуть двотижневий карантин, після чого, за умови отримання повторних негативних результатів відповідних тестів, вони отримають можливість виїзду за межі Японії. Станом на 28 лютого , три громадянина України, в яких діагностовано наявність вірусу COVID-19, продовжують перебувати в медичних закладів м. Токіо. Наразі стан наших співвітчизників задовільний. 27 лютого була виписана з лікарні громадянка України, яка вже пройшла необхідний курс лікування, та наразі перебуває в одному з місцевих готелів.

28 лютого по всій Україні у визначених медичних закладах почались навчання на випадок фіксації коронавірусу.

http://oda.zht.gov.ua/news/moz-nadaye-operatyvnu-informatsiyu-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-2/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (4 марта 2020 14:33)
Станом на 4 березня 2020 року у світі зареєстровано 93 160 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 198 – летальні. Одужало вже 50 690 осіб.



На території Європейського регіону ВООЗ у 34 країні зареєстровано 3365 випадків захворювання COVID-19 та 85 летальних випадків (Італія – 2 502, Німеччина – 196, Франція – 212, Іспанія – 151, Великобританія – 56, Хорватія – 9, Австрія – 18, Росія – 3, Фінляндія – 7, Швеція – 24, Ізраїль – 12, Швейцарія – 307, Греція – 7, Грузія – 3, Норвегія – 33, Румунія – 3, Азербайджан – 3, Нідерланди – 28, Данія – 8, Чехія- 5, Португалія – 2, Бельгія – 8, Ісландія – 18, Сан-Маріно – 9, Монако, Північна Македонія, Естонія, Вірменія, Ірландія, Литва, Андорра, Люксембург, Білорусь, Україна – по одному випадку).



В Україні підтверджено перший випадок COVID-2019. Хворобу виявлено у чоловіка в Чернівецькій області, який з дружиною повернулися з подорожі в Італію, почувався погано. Дружина хворого як контактна особа знаходиться під самоізоляцією вдома. За нею встановлено медичне спостереження. Чоловік госпіталізований, ізольований та знаходиться під медичним наглядом. Зразок матеріалу відібраного від захворілого відправлено для остаточного підтвердження до Лондона. В області відповідні фахівці здійснюють увесь спектр протиепідемічних заходів та відстеження контактів.
Читайте повний текст : http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-4/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 марта 2020 21:37)
Станом на ранок 05 березня 2020 року було зареєстровано 95 416 випадків захворювання COVID-19, з них 3285 закінчились смертю, у той же час 53 278 (55,6%) осіб одужали, за межами Китаю зафіксовано 14 850 випадків у 75 країнах світу, в Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

На території Європейського регіону ВООЗ зареєстровано 4250 випадків захворювання COVID-19 та 113 летальних випадків (Італія – 3089, Франція – 285, Іспанія – 200, Німеччина – 262, Великобританія – 89, Швейцарія – 57, Норвегія – 33, Швеція – 35, Австрія – 27, Греція – 9, Ізраїль – 15, Нідерланди – 28, Хорватія -9, Фінляндія – 7, Азербайджан – 3, Грузія-3, Данія- 10, Румунія-4, Росія – 3, Чехія – 5, Португалія – 5, Бельгія – 8, Ісландія – 26, Сан-Марино – 16, Угорщина – 2, Ірландія – 2, Білорусь-6, Естонія – 2, Монако, Польша, Північна Македонія, Вірменія, Литва, Латвія, Андорра, Люксембург, Україна по одному випадку).



В Україні підтверджено один випадок COVID-2019. Хворобу виявлено у чоловіка в Чернівецькій області, який з дружиною повернулися з подорожі в Італію, почувався погано. Дружина хворого як контактна особа знаходиться під самоізоляцією вдома. За нею встановлено медичне спостереження. Чоловік госпіталізований, ізольований та знаходиться під медичним наглядом. Зразок матеріалу відібраного від захворілого відправлено для остаточного підтвердження до Лондона. В області відповідні фахівці здійснюють увесь спектр протиепідемічних заходів та відстеження контактів.

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-na-5-bereznya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (9 марта 2020 09:07)
Станом на ранок 06 березня 2020 року було зареєстровано 98 387 випадків захворювання COVID-19, з них 3383 закінчились смертю, у той же час 55 441 (56,3%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 17 673 випадки у 84 країн/територій/регіонів. В Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.



На території Європейського регіону ВООЗ зареєстровано 158 летальних випадків. Кількість захворівших: Італія – 3858, Франція – 423, Іспанія – 261, Німеччина – 400, Великобританія – 119, Швейцарія – 86, Норвегія – 33, Швеція – 61, Австрія – 27, Греція – 32, Ізраїль – 15, Нідерланди – 82, Хорватія – 10, Фінляндія – 12, Азербайджан – 6, Грузія-9, Данія- 18, Румунія-6, Росія – 4, Чехія – 12, Португалія – 9, Бельгія – 8, Ісландія – 26, Сан-Марино – 22, Угорщина – 2, Ірландія – 7, Білорусь – 6, Естонія – 3, Монако, Польша, Північна Македонія, Вірменія, Литва, Латвія, Андорра, Люксембург, Україна по одному випадку.



Найбільша кількість випадків була зареєстрована в Італії – 3858, серед них 148 летальних.



На сьогодні до Центру громадського здоров’я надійшло 9 повідомлень про підозри на захворювання COVID-19, лабораторні дослідження у вірусологічній референс-лабораторії тривають.



В Чернівецькій області, де було зареєстровано перший підтверджений випадок COVID-19 відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецької обласної державної адміністрації, рішенням якої на території області рекомендовано призупинення навчального процесу у закладах дошкільної, загальноосвітньої та вищої освіти, а також обмежити проведення масових заходів.



По всій Україні у визначених медичних закладах продовжуються навчання (симуляційні вправи) на випадок фіксації коронавірусу.



Україна готова приймати та лікувати пацієнтів із COVID-19. В нас є інфекційні бокси, близько 12 тисяч ліжок в інфекційних стаціонарах, 2 тисячі лікарів-інфекціоністів та 5 тисяч інших медичних працівників, які працюють в інфекційних лікарнях та інфекційних боксах.



За повідомленням МЗС України станом на 28 лютого інформація про наявність громадян України серед інфікованих коронавірусом на території КНР до Посольства не надходила. Посольство продовжує перебувати на постійному зв’язку з українцями, які відмовились від евакуації. Всього дипустанові відомо про 39 громадян України які залишаються в провінції Хубей.

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-na-6-bereznya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (11 марта 2020 08:05)
Станом на ранок 10 березня 2020 року у світі було зареєстровано 114 219 випадків захворювання COVID-19, з них 4024 закінчились смертю, у той же час 64 147 (56,2%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 33 295 випадків у 103 країнах/територіях/регіонах.



На території Європейського регіону зареєстровано 15 114 випадків захворювання COVID-19 (Італія – 9172, Німеччина -1139, Франція – 1412, Іспанія – 1024, Швейцарія – 332, Великобританія – 323, Нідерланди – 321, Бельгія – 239, Швеція – 248, Норвегія – 192, Австрія – 131, Греція – 73, Ісландія – 55, Сан-Марино – 49, Данія – 90, Ізраїль – 35, Фінляндія – 30, Чехія – 36, Ірландія – 21, Португалія – 30, Грузія – 15, Хорватія – 11, Естонія – 10, Азербайджан – 9, Словенія – 23, Румунія – 15, Білорусь – 6, Польша – 16, Росія – 7, Угорщина – 9, Північна Македонія – 4, Словаччина – 5, Болгарія – 4, Мальта – 3, Боснія та Герцеговина – 2, Латвія – 6, Сербія – 2, Андорра, Вірменія, Литва, Люксембург, Монако, Молдова, Україна по одному випадку) та 529 летальних випадків.



В Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. Загалом за весь період Центр громадського здоров’я України отримав 40 підозр про захворювання на COVID-19. Наразі 4 зразки ще перебувають на стадії дослідження.



У зв’язку із поширенням COVID-19 в світі, громадянам України рекомендується тимчасово утриматися від поїздок до країн або окремих територій держав, найбільш уражених вірусом. Зокрема до Іспанії, північних регіонів Італії, Франції, В‘єтнаму, Республіки Корея, Японії, Ірану. Відповідні рекомендації щодо кожної з таких країн за посиланням https://bit.ly/2wFYj4O.

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-5/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (12 марта 2020 20:11)
Станом на 12 березня в Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.


12 Березня 2020 • 13:51


Всього з початку 2020 року в Центр громадського здоров’я надійшло 47 повідомлень про підозру на COVID-19 (1 – підтверджений лабораторно, 45 – негативні, коронавірусу немає, 1 – досліджується).



Протягом останньої години зафіксована 1 нова підозра на COVID-19. Людина ізольована, проводяться всі необхідні дослідження.



У світі було зареєстровано 126 258 випадків захворювання COVID-19, з них 68 284 (54,1%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 45 326 випадків у 112 країнах/територіях/регіонах.



На території Європейського регіону зареєстровано 22 747 випадків захворювання COVID-19 (Італія 12 462, Франция 2 281, Іспанія 2 140, Німеччина 1 567, Швейцарія 645, Нідерланди 503, Норвегія 489, Швеція 462, Великобританія 460, Данія 442, Бельгія 314, Австрія 182, Чехія 94, Греція 89, Ісландія 70, Сан-Марино 60, Ізраїль 58, Словенія 57, Румунія 47, Ірландія 43, Португалія 41, Фінляндія 40, Грузія 23, Російська Федерація 20, Польща 16, Хорватія 16, Угорщина 13, Білорусь 12, Сербія 12, Латвія 10, Словаччина 10, Естонія 10, Азербайджан 9, Північна Македонія 7, Болгарія 6, Мальта 6, Боснія і Герцеговина 5, Люксембург 5, Литва 3, Республіка Молдова 3, Албанія 2, Кіпр 2, Андорра 1, Вірменія 1, Монако 1,Туреччина 1, Україна 1) та 944 летальних випадків (45 326 випадків у 112 країнах/територіях/регіонах).



9 регіонів України закупили німецькі тест-системи для визначення коронавірусу COVID-19, що дозволить робити тестування на місцевому рівні. Зокрема, тести буде доправлено в найближчі дні до Житомира, Тернополя, Дніпра, Вінниці, Києва, Рівного, Львова, Запоріжжя. Триває прийом замовлення на закупівлю тест-систем від інших областей. Усі тести сертифіковані ВООЗ.


Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-stanom-na-12-bereznya/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (13 марта 2020 16:48)
Станом на ранок 13 березня в Україні зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. В Чернівецькій області – два випадки та в Житомирській – один.



Всього з початку 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 55 повідомлень про підозру на COVID-19 ( 3 випадки – підтверджені лабораторно, 49 – негативні, коронавірусу немає, 3 зразки досліджується).



У світі було зареєстровано 128 343 випадки захворювання COVID-19, з них 68 324 (53,2%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 47 411 випадків у 116 країнах/територіях/регіонах.



На території Європейського регіону зареєстровано 29 049 випадків захворювання COVID-19 (Італія 15 113, Іспанія 2 965, Франція 2 876, Німеччина 2 369, Швейцарія 858, Данія 674, Швеція 620, Нідерланди 614, Великобританія 594, Норвегія 489, Бельгія 399, Австрія 361, Греція 133, Чехія 116, Фінляндія 109, Ізраїль 99, Ірландія 70, Ісландія 70, Сан-Марино 67, Словенія 57, Польща 49, Румунія 48, Португалія 41, Російська Федерація 34, Грузія 25, Албанія 23, Словаччина 21, Угорщина 16, Латвія 16, Хорватія 16, Білорусь 12, Сербія 12, Азербайджан 11, Естонія 10, Мальта 9, Болгарія 7, Північна Македонія 7, Кіпр 6, Боснія і Герцеговина 5, Люксембург 5, Ліхтенштейн 4, Республіка Молдова 4, Литва 3, Україна 3, Фарерські острови 2, Андорра 1, Вірменія 1, Гернсі 1, Гібралтар 1, Монако 1, Святий Престол 1, Туреччина 1) та 1199 летальних випадків. (загалом у світі 4720 закінчились смертю).



ВООЗ закликає країни прийняти чотиристоронню стратегію, так заявив Генеральний директор ВООЗ на прес брифінгу 12 березня:

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-na-13-bereznya/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 марта 2020 16:17)
Станом на ранок 14 березня 2020 року у світі було зареєстровано 145 369 випадків захворювання COVID-19, з них 71 694 (49,3%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 64 398 випадків у 121 країні/території/регіоні.



На території Європейського регіону зареєстровано 36 244 випадки захворювання COVID-19 (Італія 17 660, Іспанія 4 231, Франція 3 661, Німеччина 3 062, Швейцарія 1 125, Нідерланди 804, Великобританія 802, Данія 801, Швеція 775, Норвегія 750, Бельгія 559, Австрія 504, Фінляндія 155, Греція 133, Ізраїль 126, Ісландія 126, Чехія 116, Португалія 112, Ірландія 90, Естонія 79, Сан-Марино 77, Румунія 64, Словенія 57, Польща 49, Російська Федерація 34, Словаччина 32, Хорватія 31, Грузія 25, Албанія 23, Білорусь 21, Угорщина 19, Латвія 17, Кіпр 14, Боснія і Герцеговина 13, Сербія 12, Азербайджан 11, Мальта 9, Північна Македонія 9, Вірменія 8, Республіка Молдова 8, Болгарія 7, Литва 6, Люксембург 5, Ліхтенштейн 4, Україна 3, Фарерські острови 3, Андорра 2, Джерсі 2, Казахстан 2, Монако 2, Гернсі 1, Гібралтар 1, Святий Престол 1,Туреччина 1) та 1514 летальних випадків (загалом у світі – 5429).

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-na-14-bereznya/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (15 марта 2020 16:29)
Станом на ранок 15 березня в Україні зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. В Чернівецькій області – два випадки та в Житомирській – один (летальний).

Всього з початку 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 79 повідомлень про підозру на COVID-19 (3 випадки – підтверджені лабораторно, 64 – негативні, коронавірусу немає, 12 – досліджується). З початку року вірусологічна референс-лабораторія ЦГЗ протестувала близько 500 зразків на нову коронавірусну інфекцію COVID-19.

Протягом дня 14 березня до Центру надійшло 12 повідомлень про підозру на COVID-19 (Черкаська 1, Волинська 1, Чернівецька 5, Рівненська 3, Київська 1, Тернопільська 1).

У світі зареєстровано 156 400 випадків захворювання COVID-19, з них 73 968 (47,3%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 75 405 випадків у 134 країнах/територіях/регіонах.

На території Європейського регіону зареєстровано 44 529 випадків захворювання COVID-19 (Італія 21 157, Іспанія 5 753, Франция 4 500, Німеччина 3 795, Швейцарія 1 359, Великобританія 1 144, Нідерланди 959, Швеція 924 ,Норвегія 907, Данія 827, Бельгія 689, Австрія 655, Греція 190, Ізраїль 178, Фінляндія 155, Чехія 150 , Ісландія 138, Ірландія 129, Румунія 113, Португалія 112, Естонія 79, Сан-Марино 77, Словенія 57, Польща 49, Словаччина 44, Сербія 41, Албанія 38, Російська Федерація 34, Хорватія 31, Грузія 30, Латвія 26, Угорщина 25, Білорусь 21, Кіпр 21, Азербайджан 19, Боснія і Герцеговина 13, Північна Македонія 13, Мальта 9, Фарерські острови 9, Вірменія 8, Литва 8, Республіка Молдова 8, Болгарія 7, Казахстан 6, Люксембург 5, Ліхтенштейн 4, Україна 3, Андорра 2, Джерсі 2, Монако 2, Гернсі 1, Гібралтар 1, Святий Престол 1, Туреччина 1) та 1736 летальних випадків (загалом 5833 закінчились смертю).

14 березня Уряд України ухвалив розпорядження про тимчасове обмеження перетину державного кордону, спрямоване на запобігання поширенню на території України вірусу COVID-19.

16 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин до 00 годин 00 хвилин по 3 квітня (у ніч з 2 на 3 квітня) припиняється в’їзд на територію України для іноземців та осіб без громадянства.

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-na-15-bereznya/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (16 марта 2020 12:31)
В Україні зафіксовано два нових випадки інфікування коронавірусом COVID-19.

16 березня в Чернівецькій області у двох жінок було лабораторно підтверджено COVID-19. Пацієнтки ізольовані, їхній стан стабільний. Проводиться робота із контактними особами.

На сьогодні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру отримано 5 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (4) та Житомирська (1, летальний випадок) області.

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 500 зразків. З початку року Центром громадського здоров’я України отримано 94 підозри про нову коронавірусну інфекцію.

У світі зареєстровано 169 387 випадків захворювання COVID-19, з них 77 257 (45,6%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 89 367 випадків у 142 країнах/територіях/регіонах.

На території Європейського регіону зареєстровано 54 895 випадків захворювання COVID-19 (Італія 21 157, Іспанія 5 753, Франция 4 500, Німеччина 3 795, Швейцарія 1 359, Великобританія 1 144, Нідерланди 959, Швеція 924 ,Норвегія 907, Данія 827, Бельгія 689, Австрія 655, Греція 190, Ізраїль 178, Фінляндія 155, Чехія 150 , Ісландія 138, Ірландія 129, Румунія 113, Португалія 112, Естонія 79, Сан-Марино 77, Словенія 57, Польща 49, Словаччина 44, Сербія 41, Албанія 38, Російська Федерація 34, Хорватія 31, Грузія 30, Латвія 26, Угорщина 25, Білорусь 21, Кіпр 21, Азербайджан 19, Боснія і Герцеговина 13, Північна Македонія 13, Мальта 9, Фарерські острови 9, Вірменія 8, Литва 8, Республіка Молдова 8, Болгарія 7, Казахстан 6, Люксембург 5, Ліхтенштейн 4, Україна 3, Андорра 2, Джерсі 2, Монако 2, Гернсі 1, Гібралтар 1, Святий Престол 1, Туреччина 1) та 2314 летальних випадків (загалом 6513).

16 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин до 00 годин 00 хвилин по 3 квітня (у ніч з 2 на 3 квітня) припиняється в’їзд на територію України для іноземців та осіб без громадянства.

Заборона на в’їзд може бути скасована чи продовжена в залежності від ситуації із поширенням коронавірусу в світі

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-na-16-bereznya/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (19 марта 2020 09:25)
Станом на ранок 18 березня 2020 року в Україні було лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних.

Протягом дня 17 березня до Центру громадського здоров’я надійшла 41 підозра на COVID-19 (Вінницька, 3, Дніпропетровська 5, Донецька 3, Закарпатська 3, Івано- Франківська 3, Київ 14, Миколаївська 1, Рівненська 2, Сумська 2, Тернопільська 2, Херсонська 1, Черкаська 1, Чернівецька 1). Всього з початку 2020 року надійшло 181 повідомлення про підозру на COVID-19, 14 випадків підтверджено лабораторно, Чернівецька область – 10 (1 летальний), Київська область – 3, Житомирська 1 (1 летальний).

До вірусологічної референс-лабораторії 17 березня було доставлено 25 зразків, протестовано – 34 зразки, отримано 7 позитивних (Чернівецька область 6, Київська область 1) на COVID-19, решта мазків в роботі.

У світі було зареєстровано 198 155 випадків захворювання COVID-19, з них 81 960 осіб одужали; за межами Китаю зафіксовано 117 069 випадків.

На території Європейського регіону зареєстровано 74 142 випадки захворювання COVID-19 (Італія 31 506, Іспанія 11 178, Франція 7 730, Німеччина 7 156, Швейцарія 2 643, Великобританія 1 954, Голландія 1 705, Австрия 1 332, Бельгія 1 243, Норвегія 1 169, Швеція 1 167, Данія 977, Португалія 448, Чехія 434, Греція 387, Фінляндія 319, Ізраїль 304, Ірландія 292, Словенія 275, Ісландія 225, Естонія[PU1] 225, Румунія 184, Польща 156, Сан-Марино 104, Словаччина 97, Російська Федерація 93, Болгарія 81, Сербія 72, Хорватія 65, Латвія 60, Албанія 55, Угорщина 50, Білорусь 36, Грузія 34, Казахстан 33, Кіпр 33, Північна Македонія 31, Вірменія 30, Республіка Молдова 30, Азербайджан 28, Литва 25, Боснія і Герцеговина 21, Мальта 21, Люксембург 19, Узбекистан 16, Андорра 14, Україна 14, Ліхтенштейн 7, Туреччина 5, Монако 2, Святий Престол 1) та 3347 летальних випадків ( загалом у світі 7954).

У світі було зареєстровано 198 155 випадків захворювання COVID-19, з них 81 960 осіб одужали; за межами Китаю зафіксовано 117 069 випадків.

Повний текст: http://oda.zht.gov.ua/news/operatyvna-informatsiya-pro-poshyrennya-koronavirusnoyi-infektsiyi-covid-19-na-18-bereznya/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (20 марта 2020 15:41)
Станом на 10:00 20 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні. Коронавірусна хвороба зафіксована:



Чернівецька область – 15 випадків (1 летальний);

Житомирська область – 2 випадки (1 летальний);

Київська область – 2 випадки;

Донецька область – 1 випадок;

Дніпропетровська область – 2 випадки;

Івано-Франківська область – 1 випадок (летальний);

м. Київ – 3 випадки.



Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Упродовж 19 березня до Центру громадського здоров’я надійшло 56 підозр на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 316 повідомлень про підозру на COVID-19.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024

Песок в Харькове
Добавил Satyredil
Март 28, 2024

Одяг з Америки
Добавил ostin92
Март 28, 2024

Спорт и все для спорта
Добавил MillerM
Март 28, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил gutak
Март 28, 2024