|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Прес-конференція: про дотримання-недотримання карантинних заходів у Бердичеві

Категория: Власть

Прес-конференція: про дотримання-недотримання карантинних заходів у Бердичеві

Із метою дотримання у Бердичеві карантинних заходів для недопущення поширення коронавірусу та уведення додаткових заходів, а також перевірки на виконання-невиконання раніше прийнятих рішень від самого ранку понеділка у міськвиконкомі відбулось засідання відповідної комісії, після якої міський голова Василь Мазур скликав і пресконференцію. Чи не найбільше зауважень, зазначив заступник міського голови до перевізників, які на сьогодні ще не виконують дані їм доручення та рекомендації проводити щоденну дезинфекцію салонів громадського транспорту.

Представники аптек міста повідомили на засіданні, зазначив заступник міського голови, про нестачу засобів індивідуального захисту; масок, антисептиків немає і на складах.

Керуючим компаніям, головам ОСББ додатково поставлено завдання контролю проведення прибирання із використанням хлоровмісних засобів.

Питання закриття закладів ресторанного господарства сьогодні не стоїть, зі слів заступника, мова велась поки про обмеження відвідувачів до 10 чол. Більш як на 300 тис. лікарня придбала засобів індивідуального захисту та дезинфікуючих, враховуючи ситуацію в країні, зазначила головний лікар, потреба ще лишається. Лікарня використовує швидкі тести на грип, є 2-а тести на коронавірус.

Нині головне завдання, каже Лариса Бабікова, уникнути скупчення людей у лікарнях, особливо літніх людей і вагітних під кабінетами УЗД та до інших спеціалістів. Першим чином, зазначає, слід тримати контакт із сімейним лікарем, не призначати самому собі діагностики й лікування.

До групи ризику, зазначають лікарі, належать літні люди. Їм, по можливості, рекомендують скористатись допомогою рідних або є територіального центру соціального захисту пенсіонерів. Сімейні лікарі почали працювати із групою ризику, зазначає і Наталія Хорошун. Профогляди на період карантину відмінено. І в суботу, і в неділю поліклініка, що на Житомирській, працюватиме, проте усі дії хворої людини має скерувати, насамперед, сімейний лікар, нагадують вкотре.

Для пацієнтів, котрим потрібно до сімейного лікаря через загострення хронічної хвороби – лишають окремий вхід до поліклініки, зазначила головний лікар ЦПМСД.

Перемовини вестимуть із представниками церков міста.

Питання дезинфекції у громадському транспорті контролюватиме, запевнила, влада

ТРК ВІК

Написал: kobra (16 марта 2020 22:59)
В инфекционном отделении Черновицкой областной клинической больницы 16 марта около 19:00 умерла женщина, которая находилась на стационарном лечении с подозрением на COVID-19. Об этом сообщает Черновицкая ОГА в Facebook.

"Смерть наступила в результате тяжелой сопутствующей неврологической патологии, не связанной с проявлениями коронавирусной инфекции", - говорится в сообщении.

***

В понедельник, 16 марта, в Киеве были лабораторно подтверждены два случая COVID-19. По информации МОЗ, пациенты изолированы, им предоставляется симптоматическое лечение. Один пациент в течение инкубационного периода вернулся из Франции.

Таким образом, сейчас в Украине семь подтвержденных случаев коронавируса, два из них - летальные.

https://obs.in.ua/news/novosti-kramatorska/16251-s-18-marta-v-ukraine-zapretyat-passazhirskie-perevozki
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (17 марта 2020 00:51)
С 18 марта в Украине запретят пассажирские перевозки
16 Марта 2020
Ограничения коснутся и внутригородских маршрутов.

С полудня 18 марта в Украине прекращаются железнодорожные, авиа- и автобусные междугородние и межобластные пассажирские перевозки. Об этом написал министр инфраструкртуры Владислав Криклий в своем Telegram-канале.

"Городские перевозки могут осуществляться в режиме: до 10 человек в маршрутных такси и до 20 человек в троллейбусах, автобусах, вагонах трамвая. Личный автомобильный транспорт граждан может осуществлять движение без ограничений", - написал Владислав Криклий.

Кроме того, прекращается работа метрополитенов в городах.

Министр инфраструктуры призвал украинцев соблюдать эти нормы и по возможности оставаться дома.

https://v-variant.com.ua/lug_obl/public/95426-8-marta-prekraschajutsja-passazhirskie-perevozki-vnutri-strany-kriklij.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (17 марта 2020 00:55)
У Житомирській та Чернівецькій областях Президент України запровадив надзвичайну ситуацію

16 Березня 2020 • 22:16

Про це сьогодні, 16 березня, повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні щодо протидії коронарвірусу.


«В областях, де були підтверджені випадки коронавірусної хвороби, а саме – в Чернівецькій та Житомирській областях – запровадити режим надзвичайної ситуації з 17 березня 2020 року», – йдеться у зверненні Президента

http://oda.zht.gov.ua/news/u-zhytomyrskij-ta-chernivetskij-oblastyah-prezydent-ukrayiny-zaprovadyv-nadzvychajnu-sytuatsiyu/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Комплектующие к с/х
производства

Добавил пігул
Апрель 19, 2024

нужен домофон
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024