|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Окупанти залишили Житомирщину

Категория: Область

Окупанти залишили Житомирщину

Російських окупаційних військ у Житомирській області більше немає, проте залишені ними території заміновані, повідомив голова Житомирської військової обладміністрації Віталій Бунечко.

"На Житомирщині ворога було відкинуто, і на сьогодні російських окупаційних військ на території нашої області немає. Вони пішли з північних громад, залишаючи за собою не лише техніку, а й власний слід, мінуючи мирні будинки", - написав Бунечко в телеграмі в понеділок увечері.

Водночас він зазначив, що війна ще не завершилася, але висловив упевненість у перемозі.

Як повідомлялося, на Житомирщині посилюється контроль за використанням вогнепальної зброї: пересування зі зброєю в населених пунктах дозволено лише тим, хто виконує службові обов'язки. "В інших випадках зброя особового складу має залишатися у спеціально обладнаних для її зберігання місцях", - заявив Бунечко.

Матеріал interfax.com.ua

Написал: kobra (5 апреля 2022 05:15)
З початку війни, за 40 днів, російські окупанти нанесли по Житомирщині майже 90 ракетно-бомбових ударів. Під час цих ворожих та підлих обстрілів загинуло 54 людини, з них – 4 дітей. Про це повідомляють в поліції Житомирської області

«Майже 90 ракетно-бомбових ударів по Житомирщині, у результаті яких загинуло 54 людини, з них 4 дітей…
Повний текст: http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/175052-vd-rosyskih-raket-ta-bomb-na-zhitomirschin-zaginulo-54-lyudini-z-nih-4-dtey.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 апреля 2022 05:19)
Розграбовані будинки та магазини, розтяжки та міни залишили після себе російські окупанти в Народицькій громаді. Із будинків орки виносили все, що могли.

Місцеві підтвердили випадки розстрілів людей російськими військовими серед вулиці.

Про мародерство орків та загибель мирних людей у коментарі Першому житомирському розповів секретар Народицької громади Олег Ярмолюк:

«Про два села ще нічого не відомо, тому що там працюють мінери. Не у всіх селах ми можемо знати, яка ситуація, бо в деяких населених пунктах проходить розмінування.

Мародерство там було точно багато, вони заходили в будинки, з яких виїхали люди і виносили все, що бачили. Всі магазині розграбували. У деяких будинках були снайпери.

Є інформація, що люди порозривалися на розтяжках, що окупанти везли людей у Білорусію. По Радчі – там було більше мародерства і, можливо, були розстріляні люди”.

Перший житомирський поспілкувався із місцевими, які розповіли, що трьох людей розстріляли. Двох за те, що ввечері вийшли на вулицю. Є загиблі в будинках, які розстрілювали градами.

У деяких селах досі немає ні світла, ні газу.


https://1.zt.ua/news/vijna/rosijski-vijskovi-grabuvaly-ta-rozstrilyuvaly-misczevyh-zhyteliv-u-narodyczkij-gromadi.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 апреля 2022 05:22)
На території Житомирської області підсилюється контроль за поводженням з вогнепальною зброєю
04.04 17:53
Рішенням Ради оборони Житомирщини на території області підсилюється контроль за поводженням з вогнепальною зброєю. Про це повідомляє голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко

«Російсько-українська війна продовжується. Ми б’ємо ворога, боронимо нашу країну та налагоджуємо мирне життя. Головна відмінність нас від загарбників полягає в тому, що озброєний українець – це ЗАХИСНИК, який добре розуміє задля чого він взяв до рук зброю і яку відповідальність перед суспільством він несе.

Рішенням Ради оборони Житомирщини на території області підсилюється контроль за поводженням з вогнепальною зброєю.

Пересування у населених пунктах зі зброєю дозволяється лише тим, хто знаходиться при виконанні службових обов'язків (несе чергування, здійснює патрулювання відповідно до наказів командування). В інших випадках – зброя особового складу має залишатися у спеціально обладнаних для її зберігання місцях.

Учасники добровольчих формувань, як і члени ТрО прирівнюються до військовослужбовців, тож повинні неухильно дотримуватися статуту Збройних Сил України, а також статті 23 Закону України «Про основи Національного супротиву», статті 263 Кримінального кодексу України та статті 91 КУпАП, в частині використання, носіння, поводження та зберігання вогнепальної зброї.

Командирам підрозділів Сил територіальної оборони ЗСУ та керівникам добровольчих формувань територіальних громад необхідно посилити контроль за використанням вогнепальної зброї», - наголошує Віталій Бунечко.
RuporZT

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/175046-na-teritoryi-zhitomirskoyi-oblast-pdsilyuyetsya-kontrol-za-povodzhennyam-z-vognepalnoyu-zbroyeyu.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 апреля 2022 05:54)
Цивільним заборонили перебувати на території 8 сіл Житомирщини – російські окупанти розкидали міни
03.04 19:08
За інформацією Народицької селищної ради, на даний час на території Заліського старостинського округу, а саме с.Радча, с.Нова Радча, с.Грезля, с.Стара Радча, с.Давидки, с.Тичків, с.Вільхова, с.Ровба перебування цивільним особам КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО! Причина - небезпека мін, які розкидали російські загарбники!

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/175015-civlnim-zaboronili-perebuvati-na-teritoryi-8-sl-zhitomirschini-rosysk-okupanti-rozkidali-mni.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

Скачать музыку в mp3
Добавил MillerM
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024