|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Уламки ракет, артснаряди, десятки мін, півсотні зруйнованих будинків залишили після себе рашисти лише в одному селі ...

Категория: Область

alt

Спільними слідчими групами у складі прокурорів Житомирської обласної прокуратури, слідчих Управління СБ України в області та Головного управління Нацполіції в області, із залученням експертів вибухотехніків та працівників ДСНС розпочато документування злочинів, вчинених у звільнених від російських окупантів населених пунктах Народицької об’єднаної територіальної громади Коростенського району. Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

alt

«Зокрема, 07.04.2021 спільною групою правоохоронців та фахівців проведено огляд території села Давидки, яке перебувало в окупації російських військ з перших днів війни. Встановлено, що зруйновано понад 50 будівель мирних жителів, а також десятки господарських приміщень, які повністю непридатні для подальшої експлуатації.

Вибухотехніки провели розмінування подвір’їв домогосподарств та вулиць, вилучено значну кількість артилерійських снарядів, уламків ракет різного калібру, мін. Лише під час очищення від вибухових пристроїв одного з переходів сільської вулиці фахівці вилучили понад 30 мін.

За результатами огляду місця події Житомирською обласною прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов’язаних із застосуванням засобів ведення війни, заборонених міжнародним правом (ч.1 ст. 438 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Матеріали провадження для проведення досудового розслідування скеровано слідчим Управління СБ України в області.

Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Слідчі дії, спрямовані на фіксування злочинів, скоєних військовими російської федерації, на звільнених від окупантів територіях Житомирщини тривають.
alt alt
alt alt

Нагадаємо на Житомирщині триває розмінування територій: вже очищено 450 тис. м. кв, проте найбільш небезпечними залишаються 5 громад області.

Якщо ви стали свідком воєнних злочинів, скоєних збройними силами країни-агресора, фіксуйте та надсилайте докази на спеціально створену платформу за посиланням: https://warcrimes.gov.ua.

Фото: пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Матеріал zhitomir.today

Написал: kobra (11 апреля 2022 07:00)
Житомирську трасу відкриють вже найближчим часом, – Олександр Кубраков

Роботи з відновлення дорожньої інфраструктури Київщини тривають.
Уже найближчим часом трасу Київ – Житомир відкриють, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков. Інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

«За останні 3 дні дорожники вже розчистили 67 км дороги Київ – Чоп, а також звільнили від сміття, ґрунту, дерев, обвалених парканів і частин будинків майже 37 км вулиць Ірпеня.

Кубраков також розповів, що продовжується спорудження тимчасових переправ на під’їзді до Ірпеня та на Житомирській трасі поблизу Стоянки. Роботи планують завершити наступного тижня», – йдеться у повідомленні.

До розчищення вулиць і відновлення дорожньої інфраструктури Київщини залучили понад 250 людей та 117 одиниць техніки.

Нагадаємо військові знищили лише на 50 кілометрах Житомирської траси незліченну кількість ворожої техніки. САД області ліквідовує наслідки пошкоджень дорожнього покриття на трасі Київ – Чоп.

10.04.22р.
http://zhitomir.today/news/society/zhitomirsku_trasu_vidkriyut_vzhe_nayblizhchim_chasom_oleksandr_kubrakov-id48689.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (11 апреля 2022 07:08)
Поліцейські працюють в деокупованих селах Народицької громади Житомирщини (ВІДЕО)

5 квітня керівник поліції області Олег Трачук разом з головою облдержадміністрації Віталієм Бунечком відвідали села Народицької територіальної громади, що тимчасово були окуповані ворогом у перші дні після широкомасштабного російського вторгнення. Пошкоджені та обкрадені оселі мирних жителів, розграбовані магазини, зруйновані дороги, мости та 160-річна церква – залишені ними на Житомирщині огидні картини «руського міра». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повний текст: http://zhitomir.today/news/accident/politseyski_pratsyuyut_v_deokupovanih_selah_naroditskoyi_gromadi_zhitomirshchini_video-id48645.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 апреля 2022 09:27)
Через військову агресію російської федерації Україна стала однією з найзабрудненіших боєприпасами країн світу. Нам знадобляться роки, щоб очистити територію.

❗️Зараз небезпечно!
- ходи в ліс, на водойми, поля, де проводились бойові дії;
- наближатися до розбитої ворожої техніки;
- заходити до покинутих споруд та будинків.

Помітили підозрілий предмет - не наближайтеся! Повідомте рятувальників - 101 або національну поліцію-102. Бережіть себе!
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 апреля 2022 20:53)
З-під завалів на Київщині дістали тіла 1222 людей 😢

Про це повідомила генпрокур Ірина Венедіктова.

Офіс генпрокурора вже розпочав 56 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів РФ і злочинів проти людяності.

10.04.22р.
Україна 24
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 апреля 2022 20:55)
🟠 ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ЯКІ МОЖУТЬ РОЗПОВІСТИ ПРО ЗЛОЧИНИ РОСІЯН, ЗАПРОШУЮТЬ ДО БЕРДИЧІВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ

Під час збору доказів у вказаному кримінальному провадженні за дорученням Генерального прокурора на всій території України проводяться допити потерпілих та свідків російської агресії.

Такі ж слідчі дії проводяться з внутрішньо переміщеними особами, які перебувають у місті Бердичеві та Бердичівському районі.
Fb / YouTube / Tg / РІО-Бердичів
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 апреля 2022 21:04)
ВІДКРИТО ТИМЧАСОВИЙ МІСТ В РОМАНІВЦІ, ВІН З’ЄДНАВ ІРПІНЬ, БУЧУ, ГОСТОМЕЛЬ, ВОРЗЕЛЬ ІЗ КИЄВОМ
---
З 11 квітня запрацював тимчасовий міст в Романівці, який з’єднав Ірпінь, Бучу, Гостомель, Ворзель із Києвом. Про це повідомив заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко.
Протяжність насипного тимчасового мосту – 245 метрів, ширина – дев’ять метрів. Для його побудови використали понад дев’ять тисяч тонн насипних матеріалів. По ньому зможуть перевозити гуманітарну допомогу, будматеріали до визволених від окупантів міст.
У наступну суботу, 16 квітня, планується запустити об’їзний міст біля Стоянки.
Загалом на Київщині зруйновано п’ять мостів. Для відновлення кожного потрібно не менше двох-трьох місяців. Зокрема зруйновано: міст на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп, Стоянка; міст між с. Буча та м. Ірпінь; міст через р. Буча, на дорозі Т-10–01; міст на дорозі Р-30 Під’їзд до м. Ірпеня км 6+000; міст на дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин км 23+000 через р. Ірпінь в Гостомелі.

Ріо Бердичів
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (16 апреля 2022 07:07)
#Житомирщина
У селах на Малинщині та на автошляху до Житомира піротехніки знешкодили 30 ворожих боєприпасів

Відступаючи, окупанти залишили після себе заміновані дороги, лісові стежки, подвір'я та городи. А в обійстях селян нині знаходять невеликі склади з артилерійськими снарядами та іншими боєприпасами.

Про це 14 квітня повідомив у соцмережі керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.
Просимо усіх мешканців Житомирщини бути максимально обережними. Якщо ви побачили незнайомі предмети, що нагадують ракети, бомби чи міни, не чіпайте їх та обов'язково повідомляйте правоохоронців або рятувальників

Вчасно отримана інформація рятує життя! Підписатися на нас👇
❇️Telegram / ♻️Facebook / 🟢Instagram
Офіційно в Бердичеві
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (21 апреля 2022 06:40)
Житомирщина: сапери розмінували 100 гектарів території області
20.04.22р.

Піротехніки разом з ДСНС на Житомирщині розчистили близько 100 га території та знайшли 2100 різноманітних боєприпасів, зокрема, авіаційні бомби, касетні елементи, артилерійські снаряди, протитанкові міни, гранати та інші небезпечні вибухобезпечні предмети. Також відновлюють газопостачання у населених пунктах, які були відрізані від газу.

Про це на своїй сторінці повідомив голова ВА Віталій Бунечко:

“Також фахівці-піротехніки провели очищення місцевості на площі понад 28 га на території Веселівки, що на Коростенщині та обстежили ділянки загальною площею 6,5 га у Народицькій територіальній громаді. Після проведених робіт виявлено та транспортовано 244 одиниці вибухонебезпечних предметів. В плановому режимі продовжуються роботи з розмінування населених пунктів Малинської територіальної громади”.

Рятувальники здійснюють супровід аварійно-відновлюваних бригад, щоб відновити газові мережі.

Також він попередив аграріїв та малих фермерів про необхідність у нинішній час бути вкрай обережними при проведенні весняно-польових робіт.

https://1.zt.ua/news/vijna/zhytomyrshhyna-sapery-rozminuvaly-100-gektariv-terytoriyi-oblasti.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (22 апреля 2022 07:12)
В Малинській громаді Житомирської області ворожими обстрілами знищено сотню будинків і ще 470 пошкоджено

Станом на 20 квітня у Малинській громаді зафіксовано знищення сотні житлових будинків та ще 470 пошкоджені.

Про це 21 квітня повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

#Житомирщина
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Футболки з рок групами
Добавил friza
Апрель 16, 2024

Купити жіночу спідницю
Добавил keduji
Апрель 16, 2024

Избавиться от тяги к
наркотикам

Добавил Jannetta
Апрель 16, 2024

Форекс
Добавил MOSCOWW
Апрель 16, 2024

Zip пакет
Добавил KasaSamp
Апрель 16, 2024