|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичеві поліцейські оголосили трьом жителям району підозри у зберіганні наркотичних засобів

Категория: Криминал

alt

Дізнавачі Бердичівського районного відділу поліції під керівництвом Бердичівської окружної прокуратури минулого тижня повідомили про підозри трьом молодикам, в яких вилучили наркотичні речовини. У двох випадках обвинувальні акти уже скеровані до суду. Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Наприкінці лютого на одній з вулиць м. Бердичева оперативники кримінальної поліції під час поверхневого огляду у 33-річного жителя райцентру виявили поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною.

20 березня інспектори сектору реагування патрульної поліції вилучили у 22-річного бердичівлянина, пасажира іномарки, пакунок з порошком білого кольору.

А 23 березня під час патрулювання території Швайківської громади дільничні офіцери помітили підозрілого перехожого. Чоловік занервував, побачивши правоохоронців. Під час розмови 24-річний житель с. Слободища видав правоохоронцям поліетиленовий пакет з подрібненою рослинною масою, схожою на коноплі», – йдеться у повідомленні.

У всіх випадках працівники слідчо-оперативної групи належним чином задокументували та вилучили виявлене.

За зібраними доказами, свідченнями та висновками експертів усім трьом поліцейські повідомили про підозри у вчинені правопорушень, передбачених ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Обвинувальні акти відносно жителів м. Бердичева направлені до суду.

Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 5 років обмеження волі.

Матеріал zhitomir.today

Написал: kobra (16 апреля 2022 08:28)
У Бердичеві поліцейські виявили наркотичні засоби у двох керманичів

15.04.2022 12:24

Працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу під час патрулювання виявили двох водіїв, які порушили Правила дорожнього руху. Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у керманичів, ймовірно, наркотичні засоби. Від медичного обстеження на стан сп’яніння водії відмовились. В обох випадках розпочаті кримінальні провадження.

Днями увагу патрульних привернув автомобіль «Opel Vectra», який рухався по парковій зоні міста. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час перевірки документів з’ясувалось, що водій, 36-річний бердичівлянин, має при собі ще й медичний шприц з рідиною, зовні подібною до наркотичного засобу.

На іншій вулиці райцентру за порушення Правил дорожнього руху поліцейські зупинили мопедиста, який рухався без мотошолому. В ході спілкування з 22-річним місцевим жителем патрульні встановили, що він кермував без посвідчення водія та реєстраційного документу на транспортний засіб. Крім того, інспектори СРПП помітили, що мопедист помітно нервував. Під час поверхневого огляду у молодика поліцейські виявили поліетиленовий пакет із сухими рослинами, зовні схожими на коноплі.

В обох випадках обставини зафіксувала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. Виявлене вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Окрім того, поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП після відмови чоловіків пройти відповідне медичне обстеження для визначення стану сп’яніння.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом або обмеженням волі на строк до 5 років.

Бердичівський районний відділ поліції

© Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/stop-narkotik/u-berdichevi-policzejski-viyavili-narkotichni-zasobi-u-dvox-kermanichiv-150422/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (19 апреля 2022 06:59)
16 квітня близько 17.20 на одній з вулиць м. Бердичева поліцейські зупинили підозрілого молодика. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у нього пакунок з кристалічною речовиною.

Цього ж дня у вечірній час увагу патрульних привернула підозріла поведінка на вулиці дівчини. Під час перевірки її документів і було з’ясовано, що 19-річна жителька столиці має при собі згорток з білою речовиною, подібною до амфетаміну.

Працівники слідчо-оперативної групи задокументували обставини подій та вилучили виявлене. Речовини направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У рамках досудових розслідувань, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, поліцейські з’ясовують походження вилучених речовин.

Законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом або обмеженням волі на строк до 5 років.

© Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/stop-narkotik/berdichivski-policzejski-rozsliduyut-novi-fakti-nezakonnogo-zberigannya-narkotikiv-i-psixotropu-180422/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (21 апреля 2022 06:22)
На Житомирщині затримали жінку, яка розповсюджувала наркотики
19 Квітня 2022

Працівники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу затримали жительку райцентру одразу після продажу нею чергової дози психотропної речовини. Слідчі вже оголосили бердичівлянці про підозру. Жінці може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Бердичівські поліцейські отримали інформацію про ймовірний збут заборонених речовин місцевою жителькою. Відтак у рамках кримінального провадження провели низку необхідних заходів.

Документування незаконних дій 38-річної бердичівлянки тривало декілька тижнів. За цей час поліцейські зафіксували неодноразові факти продажу нею хімічних солей PVP.

18 квітня оперативники кримінальної поліції затримали жінку одразу ж після чергового збуту нею психотропу. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили «товар», а жінку затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до райвідділу», – йдеться у повідомленні.
Цього ж дня слідчі Бердичівського райвідділу під керівництвом окружної прокуратури за зібраними доказами, свідченнями та висновками експертів оголосили жінці про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування, в рамках якого поліцейські встановлюють канали надходження та поширення психотропних речовин.

Жінці може загрожувати ув’язнення на термін від 6 до 10 років.

http://zhitomir.today/news/crimminal/na_zhitomirshchini_zatrimali_zhinku_yaka_rozpovsyudzhuvala_narkotiki-id48835.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024

Вейпи
Добавил Нарния
Апрель 23, 2024

Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил polinalaxtanova14
Апрель 23, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024