|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

До 5-ти років та 7-ми місяців суд засудив чоловіка за серію крадіжок у період воєнного стану

Категория: Криминал

alt

Бердичівський міськрайонний суд завершив розгляд кримінального провадження та ухвалив вирок, яким визнав 31-річного бердичівлянина винним у крадіжках, вчинених повторно, з проникненням у житло та інші приміщення, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 ККУ). Суд призначив обвинуваченому остаточне покарання п′ять років та сім місяців позбавлення волі.

Як встановив суд під час розгляду кримінального провадження, громадянин К. упродовж листопада та на початку грудня 2022-го року таємно проник до двох гаражів по вулиці Одеській та двох будинків по вул. Цадика у місті Бердичеві з метою таємного заволодіння чужим майном. Із приміщень чоловік викрав велосипед, болгарку, електроінструменти, електротовари, садові інструменти, посуд і навіть статуетку танцівниці. Загальна сума збитку, завданого потерпілим, склала понад 12 тисяч гривень. Більшу частину викрадених речей обвинувачений продав. У судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину.

Призначаючи покарання, суд взяв до уваги особу обвинуваченого, який неодноразово судимий, востаннє засуджений до 5-ти років позбавлення волі у лютому цього року; не працює, зловживає алкоголем, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Також суд врахував щире каяття чоловіка та сприяння слідству. З урахуванням покарання, призначеного іншим судом, обвинуваченому К. суд визначив остаточне покарання 5 років і 7 місяців позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом 30-ти днів. До набрання вироку законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області

Написал: kobra (20 апреля 2023 07:50)
У рубриці «Варто знати»: як поводитись у суді?
19 квітня 2023, 09:19

Якщо у вас виникла потреба чи необхідність піти до суду, слід підготуватися до цього візиту. Візьміть із собою:

-документ, що посвідчує особу ( паспорт чи посвідка на проживання в Україні);

-ідентифікаційний номер;

-аркуш паперу чи блокнот з ручкою для нотаток,

-диктофон або ж смартфон з відповідною функцією для того, щоб записати важливу інформацію і мати можливість її переслухати ще раз;

- фотоапарат чи смартфон, щоб зробити фотокопії документів (з дозволу судді) чи дошки оголошень;

-повністю заряджений телефон та зарядний пристрій;

-документи, які стосуються справи, чи інші докази.

Не ідіть до суду голодними – погане самопочуття точно не на користь справі.

Приходьте до суду завчасно, хвилин за 15-20 до початку засідання. Перевірити дату та час розгляду справи у Бердичівському суді можна тут. Перед засіданням краще зателефонувати, щоб уточнити, чи воно не переноситься. Коли прийшли до суду, повідомте про це секретаря судового засідання або ж помічника судді, який веде вашу справу. Якщо ви не можете з′явитись за викликом, попередьте про це заздалегідь поштою, електронною поштою або телефоном, якщо причина неявки термінова. При цьому важливо зазначити свою позицію: погоджуєтесь ви на розгляд справи без вашої присутності чи навпаки. Контакти Бердичівського міськрайонного суду можна переглянути тут .

На вході до приміщення суду вас зустрінуть працівники Служби судової охорони, які відповідають за порядок та безпеку усіх, хто перебуває в суді. На їхнє прохання ви зобов′язані пред′явити для перевірки вміст ваших сумок, звільнити кишені від ключів, монет та іншого дріб′язку і пройти через спеціальну рамку-металошукач. До суду заборонено приносити зброю, її муляжі, легкозаймисті, вибухові, отруйні речовини та наркотичні засоби. Речі, які можуть вам заважати під час засідання, можна залишити у комірці схову.

Важливо пам′ятати, що суддям заборонено проводити зустрічі та спілкування з будь-якою із сторін та адвокатами без присутності іншої сторони, надавати коментарі стосовно справи. Тому з організаційними питаннями звертайтеся до працівників апарату суду.

Перебуваючи у приміщенні суду, поводьтеся спокійно та стримано, уникайте яскравого прояву емоцій, розмовляйте без вигуків, аби не заважати іншим. Свій мобільний телефон слід перевести у беззвучний режим.

Наступного разу у рубриці «Варто знати» ми розповімо, як поводитись безпосередньо під час судового засідання.



Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024

Выбор авто
Добавил Liaі
Апрель 24, 2024