|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Як буде відбуватися військовий призив у Бердичеві: оркестр, спортивні гуртки і ремонт воєнкомату

Категория:

На офіційному сайті бердичівської міської ради розміщено проект рішення виконкому по організації призиву на строкову службу до лав збройних сил України мешканців нашого міста. Як буде відбуватися призив, можна взнати прочитавши документ.

Про заходи з підготовки та забезпечення проведення призову на строкову військову службу громадян України 1988 – 1995 років народження у квітні-травні та жовтні – листопаді 2015 року З метою підтримання Збройних Сил України, інших військових формувань у боєздатному стані, нарощування їх здатності давати адекватну відповідь реальним і потенційним загрозам України та відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 17.02.2015 № 88/2015 „Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році”, керуючись п. 1 ч. 1 ст. 36 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради ВИРІШИВ :

1. Забезпечити організацію та проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України, інших військових формувань України придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу: – у квітні – травні 2015 року; – у жовтні – листопаді 2015 року.

2. Провести підготовчі заходи, пов’язані з медичним оглядом, обстеженням, лікуванням та вивченням призовників 1988-1995 років народження: – у березні 2015 року; – у вересні 2015 року.

3. Забезпечити проведення медичного огляду призовників 1988 – 1995 років народження: – протягом березня – травня 2015 року; – протягом вересня – листопада 2015 року. Медичний огляд призовників провести в приміщенні призовної дільниці Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату.

4. Для проведення в м. Бердичеві призову громадян 1988-1995 років народження на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України утворити та затвердити склад призовної комісії: Толочко В.І. секретар міської ради, голова комісії (за згодою) Орленко Н.С. медична сестра дитячої поліклініки, секретар комісії Члени комісії: Басюк С.В методист інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Вальчук Н.С. начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області (за згодою) Войтович В.В., військовий комісар (за згодою) Марченко І.В. начальник відділу фізичної культури і спорту виконкому міської ради Руденко Л.В. завідуюча відділенням ЗП-СМ № 2 міської поліклініки для дорослих, лікар призовної комісії Фулей А.І. голова Бердичівської організації ТСОУ (за згодою) У разі відсутності (хвороба, відпустка) призначених членів призовної комісії затвердити резервний склад: Адаменко В.В. заступник міського голови, голова комісії Безпалько І.А. медична сестра міської поліклініки, секретар комісії Члени комісії: Ковалик Т.В. директор Бердичівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Коломієць О.В. оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області (за згодою) Пономарчук В.Л. головний спеціаліст управління освіти і науки виконкому Макарук Д.А. заступник військового комісара (за згодою) Хорошун Н.І. головний лікар комунального закладу «Бердичівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», лікап призовної комісії

5. Утворити та затвердити склад медичної комісії з обстеження призовників, які підлягають призову до Збройних Сил України та інших військових формувань України: Голова комісії: Семенюк Л.Б., лікар – терапевт. Члени комісії: Верховський Б.В. – лікар – хірург Драган Л.П. – лікар – психіатр Жукова В.М. – лікар – нарколог Іщук Н.М. Миронова А.В. Петельський В.П. – лікар – стоматолог – лікар – невропатолог – лікар – ортопед Печенюк Г.Ф. Рибінський В.В. – лікар – офтальмолог – лікар – отоларинголог та п’ять медичних сестер. У разі відсутності з поважних причин призначених членів медичної комісії з обстеження призовників, які підлягають призову, затвердити резервний склад медичної комісії: Голова комісії: Мазур С.М., лікар – терапевт. Члени комісії: Бабіков Баранівська Н.М. – лікар – хірург – лікар – отоларинголог Воробйова Н.М. Гінгуляк К.В. Дудяк П.П. Саган Н.М. – лікар – стоматолог – лікар – ортопед – лікар – психіатр – лікар – офтальмолог Складанюк В.К. – лікар – нарколог Сидорчук Л.С. – лікар – невропатолог

6. Головному лікарю центральної міської лікарні Бабіковій Л.М.:

6.1. Не допускати заміни лікарів – спеціалістів на період роботи призовної комісії, за винятком проведення кадрових змін, та визначити медичних сестер медичної комісії.

6.2. Забезпечити медичну комісію з обстеження призовників необхідною кількістю медичного майна, медикаментами та інструментами.

6.3. До 15 березня та до 15 серпня 2015 року організувати передачу у військовий комісаріат: – амбулаторних карток (форма № 25) з вкладними аркушами до них (форма 25-1/У) громадян призовного віку 1988-1995 років народження; – диспансерних карток і списки осіб призовного віку, які перебувають на диспансерному обліку у лікарів за профілем роботи; – медичних характеристик дільничних лікарів на призовників, яким більше 20 років; – списки призовників, яких визнано інвалідами. 6.4. Лікувально-оздоровчу роботу серед призовників міста у 2015 році проводити згідно з комплексним планом, затвердженим розпорядженням міського голови від 16.10.2014 № 109.

6.5. У період проходження призову забезпечити призовникам: – безкоштовне флюорографічне обстеження органів грудної клітки; – проведення загального та серологічного аналізу крові на: антитіла до вірусу імунодефіциту людини, антиген до вірусу гепатиту, визначення групи крові, а також проведення інших клінічних аналізів; – проведення електрокардіографічних досліджень та профілактичних щеплень. 6.6. Відповідно до наказу Міністра Оборони України від 14.08.2008 № 402 „Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України” здійснювати контроль за якістю оформлення лікувальним закладом актів дослідження стану здоров’я призовників.

7. Керівникам підприємств, установ, організацій, учбових закладів, а також керівникам житлово-
експлуатаційних підприємств, установ та організацій, незалежно від підпорядкування і форм власності, які здійснюють експлуатацію будинків:

7.1.Забезпечити оповіщення призовників про їх виклик на призовну дільницю при Бердичівському об`єднаному міському військовому комісаріаті (ОМВК) в години та дні, вказані в повістках.

7.2.Організувати святкові проводи призовників до Збройних Сил України та інших військових формувань України.

7.3. Своєчасно надавати необхідні відомості про призовників до військового комісаріату.

7.4. За заявкою Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату виділяти технічний персонал з розрахунку: – ПАТ „Бердичівський машинобудівний завод „Прогрес”- 1 особа; – Філія СП ТОВ „ РІФ-1 ” – 1 особа; – ПАТ „Бердичівська фабрика одягу” – 1 особа; – МКП „Бердичівводоканал” – 1 особа; – Бердичівська центральна міська лікарня – 1 особа;

7.5. Забезпечити виконання п. 3 ст.8 Закону України „Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” та ч.1 ст. 21 Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу” щодо виплати громадянам, які звільняються з роботи у зв’язку з призовом на строкову військову службу, вихідної грошової допомоги у розмірі двох мінімальних заробітних плат, а також їх працевлаштування після звільнення з військової служби.

7.6. Встановити, що за членами призовних комісій, лікарями, середнім медичним персоналом та технічним персоналом протягом всього часу роботи на призовній дільниці зберігається займана посада та середній заробіток за місцем роботи.

8. Рекомендувати начальнику Бердичівського МВ УМВС України у Житомирській області :

8.1. Протягом призову і відправлення молоді на військову службу виділяти наряд міліції для чергування на призовному пункті за адресою: місто Бердичів, вул. Л.Карастоянової, 49 та забезпечити призовників, які підлягають відправленню, довідками про притягнення або не притягнення до кримінальної відповідальності

8.2. Створити у взаємодії з Бердичівським військовим комісаріатом групу розшуку (представник військкомату, представник МВ УМВС) для доставки до військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

8.3. До 15 березня та 15 серпня 2015 року надати у військовий комісаріат список громадян 1988-1995 років народження, які перебувають на обліку в МВ УМВС з приводу: притягнення до кримінальної відповідальності, перебування під слідством або судом, щодо яких ведеться дізнання або досудове слідство , а також призовників, які притягались органами внутрішніх справ за анти суспільну поведінку, зловживання алкоголем або наркотичними речовинами.

9. Начальнику управління освіти і науки провести підготовчу роботу серед призовників з числа учнівської молоді щодо повного засвоєння ними комплексної програми фізичного виховання, а також залучення їх до спортивних секцій і гуртків.

10. Рекомендувати військовому комісару:

10.1. Провести поточний ремонт призовної дільниці.

10.2. Узгодити з командиром військової частини В3231 виділення оркестру для проведення урочистих проводів до Збройних Сил України та інших військових формувань України. Оркестр направляти на 07.30 ранку до військового комісаріату згідно з графіком відправок.

10.3. Провести професійно-психологічний відбір та вивчення призовників, які підлягають призову.

10.4. Сприяти висвітленню у засобах масової інформації міста матеріалів про підготовку та проведення призовів. 10.5. Проінформувати виконком міської ради про виконання цього рішення до 15 червня та до 15 грудня 2015 року.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Толочка В.І. (за згодою) та військового комісара Войтовича В.В. (за згодою). Міський голова В.К.Мазур


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024

Где можно провести
вакуум-регуляцию?

Добавил Щppecof
Апрель 26, 2024