|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Вакансія місцевого координатора

Категория: Бизнес

alt

Вакансія місцевого координатора проекту в місті Бердичів
Компонент LESP програми LINK РЕЦ

Коротка довідка
Регіональний екологічний центр країн Центральної та Східної Європи (РЕЦ) здійснює проект «Місцеві ініціативи задля сталого розвитку України – LINK». Метою LINK є нарощування адміністративного потенціалу на місцях задля розвитку ресурсозберігаючої економіки та диверсифікації джерел енергопостачання шляхом об'єднання зусиль повноважних осіб, представників бізнесу та громадянського суспільства на місцевому рівні з метою запровадження в Україні позитивних змін. Проект LINK має три пакети робочих програм (ПРП): (1) Плани дій місцевих органів влади щодо впровадження екологічної та енергетичної безпеки – пакет LEAP (2) Підтримка громадянського суспільства – пакет для ГС, і (3) Освіта задля сталого розвитку – пакет для фізичних осіб.

Компонент LEAP має забезпечити:
• Включення питань охорони довкілля та енергетичної безпеки в плани місцевого розвитку, розробку механізмів сталого використання та управління природними ресурсами, зокрема, енергоспоживанням, а також удосконалення діяльності органів влади;
• Нарощування адміністративного потенціалу місцевих органів влади та виявлення інвестиційних можливостей для пріоритетних проектів у сфері довкілля, енергетичної ефективності та отримання енергії за рахунок утилізації відходів;
• Сприяння залученню громадянського суспільства до прийняття державних рішень та підвищенню прозорості даного процесу.

Координатор проекту працює в тісній співпраці з органами місцевої влади та ключовими зацікавленими сторонами в містах-партнерах шляхом створення робочих груп, проведення оцінювання та визначення пріоритетності ключових питань, пов'язаних з енергетикою, а також визначення цілей і завдань по забезпеченню належного інвестиційного клімату та фінансування проекту. Міста-партнери співпрацюють між собою протягом усього періоду реалізації проекту та беруть участь в робочих зустрічах на кожному важливому етапі реалізації проекту.

Цілі
Метою проекту LINK є:
• Включення питань охорони довкілля та енергетичної безпеки в плани місцевого розвитку;
• Нарощування адміністративного потенціалу місцевих органів влади та виявлення інвестиційних можливостей для фінансування пріоритетних проектів у сфері довкілля, енергетичної ефективності та отримання енергії за рахунок утилізації відходів
• Розробка механізмів сталого використання та управління природними ресурсами, в тому числі енергетичної безпеки.
Проект LINK ґрунтується на результатах успішної співпраці з трьома муніципалітетами (м. Черкаси, м. Івано-Франківськ та м. Полтава) в рамках проекту РЕЦ «Плани дій місцевих органів влади в галузі довкілля та енергетики (LEAPs) щодо забезпечення сталого розвитку, диверсифікації джерел енергоносіїв та взаємодії з громадянськими спільнотами в Україні» (фінансується Державним департаментом США), що закінчується в грудні 2016 року.

Міста-партнери в рамках проекту LINK:
1) м. Черкаси
2) м. Івано-Франківськ
3) м. Полтава
4) м. Бердичів
5) м. Лубни

Функціональні обов’язки місцевого координатора проекту
Місцевий координатор проекту надає допомогу муніципалітету м. Бердичів, який має вперше розробити LEAP, в реалізації програм щодо нарощування адміністративного потенціалу, які РЕЦ здійснюватиме в рамках проекту LINK, а також забезпечує контроль за виконанням одного із пріоритетних заходів, що містяться в LEAP. Координатор проекту також тісно співпрацює та підпорядковується: колективу РЕЦ, регіональному координатору й помічнику регіонального координатора (які прийняті на посади за рішенням РЕЦ). Функціональні обов’язки місцевого координатора проекту полягають в наступному:

1. Здійснення координації процесу формування широкого кола зацікавлених сторін (представників місцевих органів влади, громадянського суспільства, наукових кіл, комунальних підприємств, ділових кіл, засобів масової інформації) та створення Робочої групи (РГ).
2. Підтримання постійного зв'язку з членами РГ, надання допомоги при розподілі роботи серед членів РГ, координування роботи кожного члена РГ, надання сприяння у справі інформаційного обміну та передачі знань й інформації від РЕЦ членам РГ.
3. Забезпечення дотримання принципів і процедур, встановлених Методичними рекомендаціями LEAP.
4. Надання допомоги колективу проекту LINK в здійсненні аналізу зацікавлених сторін, а також систематичного збору та якісного аналізу інформації для визначення, чиї інтереси повинні бути враховані при розробці Планів дій місцевих органів влади з питань енергетичної безпеки
5. Надання допомоги під час проведення громадського опитування з питань, пов'язаних з енергетикою, в якому мають бути задіяні 3% сімей даного муніципалітету. Опитування проводиться найнятими місцевими фахівцями, які використовують запитальник, розроблений РЕЦ (індивідуальне опитування триває 5-7 хвилин, отримані дані повинні бути проаналізовані і результати мають бути відображені у звіті).
6. Надання допомоги при підготовці матеріалів/написанні тексту документа LEAP.
7. Формування остаточного варіанту документа LESP та забезпечення своєчасного завершення роботи над ним
8. Забезпечення ухвалення LESP в якості робочого документа в даному регіоні відповідно до чинного законодавства.
9. Забезпечення координації та надання сприяння в реалізації програм нарощування адміністративного потенціалу, які РЕЦ запроваджуватиме на місцевому рівні: проведення навчання з інтегрованого моделювання, яке використовується для обліку споживання енергоресурсів, виробництва товарів та видобутку ресурсів в різних секторах економіки (здійснення обліку джерел викидів парникових газів та накопичувачів як в енергетичному, так і в неенергетичному секторах, та проведення аналізу складу забруднювачів повітря в даній місцевості), а також проведення навчання з підготовки проектів та використання інструментів фінансування проектів в галузі енергетичної ефективності.
10. Забезпечення контролю за проведенням енергетичного «аудиту» в обраному секторі/-ах економіки муніципалітетів, здійснюваного місцевими експертами в галузі енергетики, які пройшли навчання за програмою РЕЦ.
11. Забезпечення контролю за розробкою рекомендацій з питань енергетичної політики на основі результатів енергетичного «аудиту».
12. Забезпечення контролю за процесом вироблення конкретних проектних пропозицій на основі плану LEAP, а також реалізації одного пілотного проекту, здійснюваного за підтримки РЕЦ.
13. Підготовка щомісячних звітів про виконану роботу.

Очікувані результати включають:
1. Вчасне завершення роботи й затвердження документів LEAP у відповідності з методичними настановами та процедурами LEAP.
2. Ухвалення LESP в якості робочого документа в даному регіоні.
3. Успішне виконання програм з нарощування адміністративного потенціалу (удосконалення методів управління природокористуванням та планування заходів з охорони навколишнього середовища в окремих районах, проведення енергетичного «аудиту», підготовка проектних пропозицій на основі плану дій LEAP, використання інструментів фінансування заходів з підвищення енергетичної ефективності) за участі співробітників усіх п'яти муніципалітетів.
4. Надання допомоги в здійсненні аналізу зацікавлених сторін та проведенні громадського опитування.
5. Якісне та своєчасне проведення енергетичного "аудиту" в окремому секторі/-ах економіки муніципалітетів та підготовка рекомендацій з питань енергетичної політики.
6. Своєчасна підготовка проектних пропозицій (з врахуванням заходів, запланованих в рамках LEAP) та реалізація одного обраного пілотного проекту (зазначеного в LEAP) за підтримки REC в усіх п'яти муніципалітетах.
7. Подання колективу LINK щомісячних звітів про виконану роботу.

Часові рамки:
Фіксований період роботи на зазначеній посаді складає 12 місяців з його можливим продовженням.

Подача заявок на вакансію місцевого координатора
Заявки мають бути подані за електронною адресою linkproject@rec.org до 06 лютого 2016 року 17:00.

Заявки повинні включати в себе:
• резюме з детальним описом відповідних навичок та досвіду;
• Цінову пропозицію (в євро) із зазначенням щомісячної валової плати.
_____________________________
Примітки:
1. LESP - Плани дій місцевих органів влади з питань енергетичної безпеки
2. Енергетичний «аудит» проводиться з використанням інтегрованого моделювання, яке допомагає вести облік споживаної енергії, виробництва товарів та видобутку ресурсів у різних секторах економіки, здійснення обліку джерел викидів парникових газів та накопичувачів як в енергетичному, так і в неенергетичному секторах, а також проведення аналізу складу забруднювачів повітря в даній місцевості.

Матеріал сайту: berdychiv.com.ua/



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Бильярдный зал
Добавил friza
Апрель 25, 2024

Складські стелажі
Добавил ostin92
Апрель 25, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 25, 2024

Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024