|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

ГОЛЛІВУДСЬКА РОЗВ'ЯЗКА

Категория:

ФК „Бердичів” 3:2 (1:2) ФК „Коростень”
Вища Ліга Житомирської області
м. Бердичів
Стадіон „Прогрес”
24.08.2006 р. 16.00
Глядачі: 450
Головний суддя: Берестов Валерій (Миропіль).

ФК"Бердичів": 1-Юрій Мазяр; 3-Сергій Барчук; 5-Ігор Шумило; 6-Олександр Іващенко; 7- Михайло Левчук; 9-Андрій Заводян; 10-Ігор Зеленцов(К); 13-Олексій Дейнега; 15-Олександр Бондар (9-Володимир Криденцер) (17-Максим Піддубний); 16-Дмитро Худинець; 19-Олександр Грошев (4-Віктор Карабан).

Голи у ФК „Бердичів”: № 3 Барчук Сергій (20 хв.), № 5 Шумило Ігор (85 хв., 86 хв.).

Фантастика!!! Неймовірно!!! Це справжня казка!!! Ви були на матчі в Бердичеві на День Незалежності? Якщо ні, Ви ... ні, можливо, Ви й не втратили півжиття, але такого емоційного заряду, який отримали глядачі цього чудового й не передбачуваного поєдинку, Ви можете не відчути й протягом життя! Але все по черзі...

Ну, що ж, можемо привітати себе із неординарною подією. Наші шановні (із великою натяжкою) гості, футбольний клуб „Коростень”, врешті-решт після важких поневірянь, на початку вже другого кола Чемпіонату все ж таки дісталися нашого славного міста на матч ще аж третього туру, який мав відбутися місяця півтора назад. Але двічі, на забаганку корост енців і без вагомих причин, переносився. Важко сказати, як налаштовувалися на цей поєдинок цьогорічні володарі Кубку Житомирщини, якими якраз коростенці і є, але футболістам ФК „Бердичів” місячний відпочинок, який вони мали перед матчем, явно не пішов їм на користь.

З перших хвилин, як не дивно, ініціативою заволоділи гості. Бердичівляни натомість виглядали втомленими і навіть розгубленими, висловлюючись спортивною термінологією, важкими. Це, без перебільшень, не могло сподобатися вибагливим глядачам, яких в честь свята Дня Бердичева і Дня Незалежності, зібралося на стадіоні „Прогрес” дещо більше, ніж зазвичай. Всі звикли, що бердичівляни майже в кожному матчі вирішують долю зустрічі вже в перші тридцять хвилин, а тут ... ГОЛ! І в наші ворота. Це коростенці розіграли філігранну комбінацію, – шкіряну кулю з центру поля перепасували на правий фланг, звідти миттєво ліворуч, потужний удар – і м’яч, набравши прискорення від мокрого поля (напередодні та й протягом матчу неодноразово пускався дощ), затріпотів у сітці воріт.

Це завело бердичівлян, і вони таки проснулися, заграли самовідданіше та більш осмисленіше. Проте до реальних загроз воротам гостей не доходило. Атаки господарів завершувалися або безрезультатними навісами у штрафний майданчик, де форвардам бердичівлян ніяк не вдавалося зачепитися за м’яч, або атаки зривалися грубими порушеннями правил, про що свідчить велика кількість жовтих карток, отриманих гравцями обох команд протягом матчу. При цьому найбільше діставалося по ногам лідерам ФК „Бердичів” – капітану команди Ігорю Зеленцову та найкращому бомбардирові клубу Ігорю Шумилі. Проте розіграш одного із штрафних виявися результативним для господарів: Ігор Шумило пробіг повз м’яча, а Сергій Барчук невідпорним ударом у кут воріт зрівняв рахунок! ГОООООЛ! Виплеснули радість трибуни. А найвідданіші вболівальники ще й завели спів під вічне сяйво Прометея! Але не довго тривало свято у серцях бердичівлян. Буквально за кілька хвилин вже традиційно швидкий розіграш м’яча гравцями ФК „Коростень” призвів до голу у ворота господарів. Шкіряного із центру нападу перепасували на лівий фланг, простріл, і красивим за виконанням ударом головою в падінні гості знову виходять вперед. Воротар Юрій Мазяр знову не зміг врятувати свою команду. А трибунами прокотилася хвиля розчарування. Жах! Двічі удома, та й взагалі у сезоні, ФК „Бердичів” ще не пропускав! Гра, так би мовити, не пішла. Ніби й створили кілька моментів: м’яч пролітав і в півметрі над поперечкою, і поряд зі стійкою, і навіть перевірили останню на міцність, і дозволяли собі п’яточками хизуватися, однак це були, радше, винятки із загальної невиразної картини.

На початку другого тайму малюнок гри не змінився: багато боротьби, втрат м’яча, порушень правил і жодного загострення. Проте хвилин за десять коростенці міцно сіли в оборону і відверто розпочали грати на утримання рахунку, у більшості випадків просто виносячи м’яч подалі від воріт. Бердичівляни натомість з цього користі не отримали ніякої. Їх гра відверто розчаровувала. Але протягом деякого часу їм вдалося завдати кілька небезпечних ударів. І, здавалось би, гол назрівав. Та гравці команди ці сподівання швидко розвіяли своєю беззубою грою в нападі... До кінця гри залишається п’ять хвилин, багато хто із вболівальників вже мало вірить в успіх, і лише найвідданіші фани постійно підбадьорюють та підганяють рідну команду. І ось він – ключовий момент! Коростенцям вдалася швидка контратака, форвард гостей йде на воротаря бердичівлян практично один в один, входить у штрафний, підкат, падіння, свисток! І всі завмерли, лиш стукіт серця шаленіє, – невже пенальті??? Це була б повна капітуляція у рідних стінах. Ні! Симуляція гравця ФК „Коростень”. І стадіон полегшено видихнув. Хоча суперечливий момент одразу викликав велику кількість суперечок серед болільників. Та за якусь мить вже було не до цього. Одразу, розігравши цей штрафний, бердичівлянам вдається швидка контратака і вже гравця господарів збивають у штрафному майданчику. І суддя ... без вагань вказує на одинадцятиметровий! Біля м’яча Ігор Шумило. А кому ж, як не йому довірити пробиття пенальті у такий відповідальний момент?! І він не підвів! Удар і ... за мить воротар і м’яч опинилися у різних кутах. ГООООООЛ!!!!!!!! Що творилося на трибунах – неможливо передати словами! Це щось неймовірне! Та не встигли коростенці розвести м’яч із центра поля, як бердичівляни перехопили його, швидко провели атаку лівим флангом, пішов націлений навіс у штрафний і той самий Ігор Шумило з льоту зовнішньою частиною ступні закручує шкіряного у правий від себе нижній кут воріт! ТААААААААК! ГООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ! Фантастика! На полі, на трибунах, на всьому стадіоні творилося справжнє божевілля! Щасливе, радісне, захоплююче божевілля! Одна хвилина! Та де там! Не більше сорока секунд і два голи Ігоря Шумила перевернули у цьому поєдинку все з ніг на голову! А коростенці, не зумівши нічого створити за час, що залишився, всю свою злість вилили на суддю. Спочатку один із гравців гостей із метра зарядив м’ячем у головного суддю, Валерія Берестова, за що і був вилучений, а незабаром, після фінального свистка, вже працівникам міліції доводилося захищати суддівську бригаду мало не від пів команди ФК „Коростень”.

Криця, ексклюзивно для fcberdychiv.pp.net.ua

Після Сказаного. Щиро вдячні усій без винятку команді за чудовий за своєю голлівудською розв’язкою спектакль під назвою футбол, яким нам довелося побачити в цей день. Приємно, що не опускали руки і боролися до кінця! Можливо, сам зміст гри не дуже тішить і на даний час далекий від показаного у першому колі, однак віриться, що гравці ФК „Бердичів”, особливо після отриманого такого емоційного заряду, наполегливо працюватимуть на тренуваннях і не тільки вийдуть на свій попередній рівень, а ще більше вдосконалять свою гру задля виконання поставленого президентом футбольного клубу „Бердичів” завдання – здобути золото Чемпіонату Житомирської області!

Написал: (28 августа 2006 13:24)
Гру дивився, але вона мене не вразила. Вірніше, не вразила гра наших господарів. Нажаль.
Хоча і виграли (пенальті все ж під питанням, дякуємо судді, який врахував наявність Дня міста), але за золоті медалі прийдеться поборотись дуже напружено - якщо є такі мрії у команди, то перемагати основних суперників на своєму полі необхідно більш переконливо.
Без упереджень.
Зарегистрирован: 1 января 1970 ICQ: --
Написал: (28 августа 2006 14:47)
Гра й справді, мабуть, була найгірша в цьому сезоні удома. Але! Суперник - володар Кубку Житомирщини 2006 р. А команда завжди діє так, як їй дозволяє суперник. Плюс за місяць відпочинку, можливо, "фізика" здала, зв'язки на полі трохи підзабулися. Адже щоб підтримувати належний рівень потрібні постійні тренування. Але приємно те, що команда, як я зазначив у звіті, боролося до останньої хвилини і не опускал рук.
А в боротьбі за Чемпіонство тепер потрібно перемагати "Хіммаш" (Коростень) (чинний Чемпіон) і "Дорожник" (Житомир). В цьому сезоні вони виглядають дуже потужно.
Зарегистрирован: 1 января 1970 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Диабет.
Добавил sordly86
Март 29, 2024

Купить вкусный бенто торт
Добавил Vafla
Март 29, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024