|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичів- окраса українських міст

Категория: Город
Бердичів- окраса українських міст







19 серпня, на Яблучний Спас, з самого ранку місто продовжило відзначати свій День народження. Насиченій програмі не завадила дощова погода. Офіційному відкриттю свята передував феєрверк різноманітних заходів, який розпочався у міському Палаці культури. Посмішки маленьких бердичівлян стали візитною карткою своєрідного параду творчості дошкільнят. "Найкращому місту на землі" вони дарували пісні, вірші і танці.
Аня Ковальська, вихованка ДНЗ № 22: " Сьогодні - свято, День міста. Я виступаю з піснею "Кольорові сни". Я б хотіла привітати усіх своїх друзів".
Катя Вольф, вихованка ДНЗ № 17: " Я приготувала танець для свого міста. Мені цей танець дуже подобається. Я люблю своє місто і покажу цей танець".
Концертні номери змінювалися один за одним. Поруч із творчими дітьми - і талановиті педагоги.
Оксана Кононюк, музкерівник ДНЗ № 4, Тетяна Бульбіна, фізінструктор ДНЗ № 4: " Хоча на вулиці негода , ми несемо радість й вроду! Ми вітаємо вас, дорогі тата й мами, хлопчики і дівчата, з чудовим святом - Днем рідного міста. Хочемо, щоб радісний настрій був у вас завжди!"
Усміхнені батьки кажуть: маленькі громадяни Бердичева - гордість міста та своїх родин.
Василь Рись, бердичівлянин: " Ми змогли насолодитися творчістю дітей, які показали, що вони талановиті. Це діти, які будуть продовжувати справу своїх батьків по покращенню життя нашого міста. Вони подарували нам радість".
На традиційному фестивалі родинної творчості "Скарби Бердичева" свої таланти показували освітянські колективи: батьки, бабусі і дідусі, діти і онуки поруч на одній сцені.
Анжела Цвєткова, голова Бердичівського міськкому профспілки працівників освіти і науки: " Від імені управління освіти, від міськкому профспілки усім бажаємо щастя і здоров’я, родинного благополуччя. Гарно співали усі колективи. 70% педагогічних колективів взяли участь у святі. В нагороду на них чекає поїздка до столиці України".
Велике вогнище сімейних талантів зігрівало присутніх майстерністю виконання. Для творчості мешканців міста немає меж, кажуть учасники свята.
Зінаїда Коковіна, голова профкому ЗОШ № 12: " Дуже знаменним є те, що саме сьогодні, в день свята для душі, зібралися тут люди, які серцем прикипіли до педагогіки. Та вони до того ж вміють співати, танцювати і вболівати за колег".
Людмила Закусило, голова профкому ЗОШ № 15: " Сім’я повинна починатися з пісні, любові, поваги та доброти. Саме такі заходи допомагають людям більше дізнаватися про інших і поважати їх".
Репертуар концерту був різноманітний. Виконувалися номери на різні смаки. Велика бердичівська родина славила своїх батьків та рідну землю.
Катя Бойко, учениця ЗОШ № 12: " Я співаю змалку, виступаю не вперше. Сьогодні буду співати разом з мамою пісню "Мамина сорочка"
Цьогоріч вперше у місті стартувало шоу творчих близнюків. Якщо комусь двоїлося в очах, то це означало: 21 пара дітей та юних бердичівлян доводила, хто на що здатен. Близнюки та двійнята не поступалися одне одному у талантах за принципом: все - творчо і разом. Хвилини різниці у віці ролі не грали.
Оля та Валера Кучеруки:

" Мы с Валерой с детства дружим:

Вместе бегали по лужам,

В детский сад ходили вместе,

Воевали честь по чести.

В школе - вместе, дома - вместе,

Вместе узнаем все вести:

Всюду , надо иль не надо -

Братик мой со мною рядом!"
Все це відбувалося у залі Палацу культури. Одночасно на площі розгорталося не менш цікаве дійство. На щастя, місця тут вистачило усім. Спостерігали за мистецькими колективами звідусіль. Кращі таланти міського Палацу культури, освітянських та позашкільних закладів і різних організацій своїми виступами не дозволяли нудьгувати присутнім. Відома не лише у Бердичеві циркова студія "Жанр" отримала звання зразкового аматорського колективу, повідомили на святі. Запальні народні, спортивні та бальні танці дивували та не залишали байдужими нікого. Деякі за прикладом не могли втриматися та імпровізували просто у натовпі. Діти свою любов до рідного міста передавали за допомогою малюнків на асфальті. Цього дня було сказано безліч теплих слів про свято на честь Бердичева.
Альона Бойко, студентка: " Настрій у людей дуже хороший. Чудові колективи співають. Спасибі всім, хто підготував це свято. Такі свята збирають Бердичів і бердичівлян. Нас знають у всій країні та в усьому світі".
Артур, бердичівлянин: " Сьогодні свято міста . Хотілось би побажати йому розквіту і кохання. Будьте всі щасливі!"
На церемонію відкриття свята " З любов’ю до Бердичева" завітали почесні гості: представники держадміністрацій міст Житомирщини. Святкова урядова телеграма надійшла від віце-прем’єр-міністра України Володимира Рибака. Міський голова Василь Мазур повідомив на святі про позитивні надбання року. Та найбільші досягнення "міста нашої долі", каже Василь Мазур, це його люди. Мешканці вітали щасливих батьків 14 народжених у ці дні малюків. З повагою зустрічали 100-літнього бердичівлянина Василя Комарова, який цьогоріч відсвяткував свій ювілей. Також нагородили переможців конкурсу "Двірник року". Честь вважатися найкращою у цій справі випала Любові Гнідій. Губернатор Житомирщини Юрій Павленко назвав наших трудівників гідними громадянами держави, а Бердичів - окрасою українських міст.
Юрій Павленко, голова Житомирської ОДА: " Бердичів - місто вільних і незалежних людей, які вміють боротися за свій добробут і бути щасливими. Бажаю щастя кожному і всім родинам!"
На святі було багато приємних моментів, зокрема, і розіграш лотереї. Щасливчики отримали різні призи. Найкращим дарунком людям і місту, кажуть учасники свята, була творчість самих бердичівлян. Наші талановиті земляки: Олесь Коляда, Людмила Гранковська, Сергій Ігнатенко та багато інших - презентували аудіоальбом своїх творів. Над площею лунав "Гімн Бердичева". Так, правий поет, який сказав: "Бердичів - це свято, яке з тобою назавжди".


Автор: Вікторія Кучерява

Камера: Андрій Пеньківський

Материал взят с ТРК "ВИК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Футболки з рок групами
Добавил friza
Апрель 16, 2024

Купити жіночу спідницю
Добавил keduji
Апрель 16, 2024

Избавиться от тяги к
наркотикам

Добавил Jannetta
Апрель 16, 2024

Форекс
Добавил MOSCOWW
Апрель 16, 2024

Zip пакет
Добавил KasaSamp
Апрель 16, 2024