|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Семенівській школі відбулася районна педагогічна виставка

Категория: Культура

У Семенівській школі відбулася районна педагогічна виставкаУ кабінеті першого класу Семенівської школи, схожому на казкову хатинку, працює Валентина Христич. Вчителька із гордістю розказує про навчальні досягнення своїх вихованців. Вона - співавтор посібника "Уроки добра, або етика для маленьких". Такий був представлений на районній виставці освітян "Інноваційні педагогічні технології".

 

Марія Липова, заступник директора з навчально-виховної роботи Семенівської ЗОШ І-ІІ ст.: «Мені дуже приємно сьогодні презентувати дві роботи наших вчителів вищої категорії - В. М. Христич та

Л. Р. Верезумської. Вони підготували методичний посібник, де розроблені уроки добра, які спрямовані на виконання районної Програми "Відродження". За нею працюють усі вчителі району".

Алла Печенюк, завідувачка районним методичним кабінетом відділу освіти Бердичівської РДА: «Щоб нашим дітям було цікаво вчитися, щоб вони хотіли вчитися, вчитель повинен зацікавити їх. Колеги з навчальних закладів району поділяться своїми доробками та матеріалами. Чому виставка проводиться саме у Семенівській школі? Це незвичайна школа. Нового типу. Школа-родина. Тут немає байдужих людей: чи то директор, чи то вчитель або класний керівник, чи то голова сільськогосподарського підприємства. Вони живуть життям кожної дитини".

У посібнику з етики вчителів Семенівської школи розроблено 20 уроків: "Краса навколо і в тобі", "Шануй своїх батьків", "Взаємодопомога" та інші. І життєве кредо Валентини Христич - "Працювати і творити добро на землі". Зараз разом із колегами вона проектує нові розділи посібника. Нещодавно представляла Семенівську школу на районному конкурсі "Вчитель року-2008". Серед її колег половина мають першу та вищу кваліфікаційні категорії. До районної педвиставки готувалися пліч-о-пліч з учнями. Допомагали і шефи з господарства "Агростеп" - справжні друзі сільської школи, каже її адміністрація.

 

Марія Волкова, голова СФГ "Агростеп" с. Семенівка «Через працю вчительки, як через руки матері, проходить кожна дитина. Якщо ми хочемо мати майбутнє, ми повинні любити і поважати і педагогічний колектив, і дітей. Вони - майбутнє держави. А наше майбутнє - у Семенівській школі. І скільки є можливостей та сил, ми намагаємося допомагати школі, щоб дітям краще жилося, щоб вони відчували нашу турботу".

 

На районну педагогічну виставку до Семенівки приїхало 40 вчителів - директори та їхні заступники. Школа зустріла всіх новорічно-різдвяним вернісажем. Після екскурсії навчальним закладом учасники виставки презентували творчі надбання своїх колективів.

 

Ігор Шулепа, директор Закутинецької ЗОШ І-ІІ ст.: «Матеріали, які представлені на виставці, -це результати роботи дирекції школи, яка працює за проблемною темою"Формування самоосвітньої компетентності учнів", а також - вчителів школи. Це творчий доробок "Групові форми роботи на уроках хімії" та матеріали вчителів початкових класів, які працюють над проблемою самостійного здобуття знань учнями".

 

Представники Старосолотвинської школи звітували про досвід методичної роботи. Почали з її азів: нормативної бази та планування. Райгородоцькі педагоги зробили візитку творчих справ учнів та вчителів віршами. Вони привезли різні зразки інтерактивних моделей навчання і виховання. Це матеріали ігрової діяльності на уроках Наталії Мілецької, виховні плани Галини Солодчук та доробки інших вчителів.

Неля Пуха, заступник директора з навчально-виховної роботи Райгородоцької ЗОШ І-ІІІ ст.: «Сьогодні на педагогічній виставці є матеріали роботи директора нашої школи - вчителя математики

О. В. Деліу. Основна тема, над якою вона працює, - "Оптимізація навчально-виховного процесу". Це означає, що вчитель намагається за максимально короткий час вирішити найважливіші проблеми навчання. На кожному уроці вона ставить перед учнями такі завдання, які діти вирішують самостійно. Вчитель прагне сформувати у них впевненість у своїх можливостях, бажання робити все самостійно".

 

На педагогічній виставці було представлено понад сто примірників різноманітних матеріалів на допомогу вчителям району.

 

 
Автор: Вікторія Кучерява
Камера: Віталій Сінєльніков
 
Матеріал взято з ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024

Выбор авто
Добавил Liaі
Апрель 24, 2024