|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Свято на Шандорі: нові конкурси, творчість, позитивні емоції та гламур!

Категория: Культура

Свято на Шандорі: нові конкурси, творчість, позитивні емоції та гламур!Організатори свята на Шандорі запропонували різноманітну програму бердичівлянам. Розважальний серпантин закрутив їх у вирії конкурсних програм. Найспритніших малюків від 8 місяців і до року мами благословляли на дитячі перегони. Серед десятка учасників змагань — справжній козак Богдан. Таким, кажуть ведучі, пальця до рота не клади — вже є зубки!

 

Оксана Шапконюк, мати конкурсанта: “Ми спеціально готувалися до перегонів малюків, пошили козацький костюм на честь Дня міста, Дня Незалежності України, а також — Свята Державного прапора. Хочеться, щоб він виріс справжнім патріотом країни, справжнім козаком! Я думаю, що такі навички та здібності потрібно розвивати з дитинства”.

 

Ведучі та клоуни оголосили старт конкурсу, і почалося! Батьки всіляко привертали увагу своїх дітей до фінальної точки маршруту. Рекордсменами із повзання виявилися два хлопчики. Усі малюки отримали солодкі призи.

У наступному конкурсі переживали хвилину слави бажаючі показати свої вокальні, танцювальні та акробатичні вміння. Найбільш сміливими виявилися діти. Дорослі в цей час імпровізували у натовпі вболівальників. 11-річна Настя завоювала найбільше оплесків і перемогла.

 

Анастасія, конкурсантка: “Я ходила пару разів на танці: сучасні і народні - дуже подобається! Зараз я живу у Празі, там танцюю, мені дуже подобається. Цей танець називається “Дикий танець”.

 

Між перервами заїжджі артисти розважали публіку просто на даху джипа.

13 найгламурніших конкурсанток бігали у туфлях на підборах висотою не менше 10 сантиметрів. Азарт і наполегливість привели юну Марію першою до фінішу.

 

Марія Дудочкіна, конкурсантка: “Я не готувалася до конкурсу. Я все життя ходжу на високих підборах. Просто за допомогою своїх друзів я перемогла у цьому конкурсі!”

Серед учасниць також визначили найстильнішу, із найкращими туфлями та найбільш вольову.

Бердичівляни розважалися і відпочивали не лише на конкурсному майданчику. Місця на святі вистачило всім. Багато людей прийшли на Шандору сім’ями.

 

Галина Володимирівна, бердичівлянка: “Тут мої родичі на концерті. Вони — його учасники, виступають. Дуже багато сьогодні людей! Хотілось би подякувати організаторам цього свята, яке вперше у цьому місці. І як недолік маленький — треба було б більше транспорту, бо бажаючих дістатися сюди дуже багато”.

Людмила, бердичівлянка: “Подобається, що обрали таке місце: тут дуже просторо, я думаю, що свято буде хорошим!”

 

Найбільше вражень та емоцій — у дітей: “

 

Діма, бердичівлянин: “Я прийшов на свято з мамою. Свято дуже подобається, буду й сам брати в ньому участь. А найбільше мені сподобалися атракціони. І скакати на батутах!”

Іра, бердичівлянка: “Найбільше сподобалися конкурси, коли малюки повзали на матрасах”.

 

На свято приїхали гості з багатьох міст. Деякі взяли участь у виступах.

Любов, житомирянка: “Зі сцени все дуже чудово виглядає. Мені дуже подобається все: тут — дитячий майданчик, каруселі, а далі — більш дорослі атракціони, аля “пиво-шашлик”! Це дуже добре: на природі, на траві — просто чудово! Всі задоволені, маса позитиву. Мені здається: це диво — навіть масштабу міста Житомира. У Бердичева — гарне майбутнє. Ось би через років 10 тут зробити великий стадіон!”

Валентина, вінничанка: “Я хочу поздоровити вас із Днем міста. Я приїхала з Вінниці до друзів. Мені дуже подобається у вас у Бердичеві. Гарне місто, доброзичливі люди. Дуже весело, цікаво проходить у вас День міста!”

 

Лідери молодіжних громадських організацій спілкувалися біля вогнища. Хтось влаштував на святі справжнє шоу, хтось зустрів тут давніх друзів.

Під вечір людей на Шандорі побільшало, за підрахунками правоохоронців їх було близко 30 тисяч. Кращі колективи та виконавці міського Палацу культури дарували своє мистецтво бердичівлянам. Концертна програма була насиченою.

Тепла атмосфера свята, хороший настрій та багато вражень - так оцінили День міста на Шандорі бердичівляни.

 

Валерій Привалов, бердичівлянин: “Свято, я вважаю, вдалося. Адміністрація міста доклала багато зусиль, і, думаю, вони не були даремними. Все було цікавим, особливо зараз — ввечері. Багато молоді прийшло: для них — дуже цікаво!”

 

Перший день святкування закінчився лазерно-світловим шоу, яке привезли фахівці зі Львова.

 

 
Автор: Вікторія Кучерява
Камера: Віталій Сінєльніков
 
Матеріал передруковано з ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбираю холодильник Indesit
Добавил LILUSA
Апрель 18, 2024

Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024