|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Цирковим, музичним та вогняним шоу завершилося святкування Дня міста та Дня незалежності України

Категория: Культура

Цирковим, музичним та вогняним шоу завершилося святкування Дня міста та Дня незалежності УкраїниЦирковою феєрією розпочалася фінальна частина http://www.trkvik.tv/images/upload/images/3622.image.jpgвідзначення Дня міста та Дня незалежності України. На головній того дня сцені Бердичева свої виступи глядачам подарували вихованці трьох циркових студій: “Жанр” (ЗОШ № 5), “Диваки” та “Візаві” (обидві представляли міський Палац культури ім. О. Шабельника).

Легенда і патріот Бердичева, до того ж просто гарна людина... Таким міський голова Василь Мазур вважає Анатолія Залевського. Заслужений артист України привітав бердичівлян зі святом та запевнив: у міста – гарне майбутнє. Подарунком від славетного земляка став виступ одного з його учнів.

Не дивлячись на несприятливу погоду, людей на Шандорі не меншало. Народ чекав на обіцяні “Танок на майдані Конго”, вогняне шоу та салют. У якості своєрідного розігріву перед появою зірок вітчизняного хіп-хопу виступили кілька українських гуртів.

І ось довгоочікувані “танки”... Напередодні “Фагот”, “Фоззі” та компанія дали концерти у Харкові та Яготині. На неділю мали кілька пропозицій виступити у Києві та запрошення до нашого міста. Перевагу віддали Бердичеву. Кажуть, завжди цікавіше приїжджати туди, де ще не були.

Олександр “Фоззі” Сидоренко соліст гурту “ТНМК”: “Колись ми офіційно вважали Бердичів містом із найгіршими дорогами в Україні. Ми їздили у Карпати і намагалися обминати його. Коли ж востаннє їхали до Хмельницького, помітили, що дороги змінюються на краще...”

Під час виступу “танків” нерідко згадувалося: “метри”, “гуру”, “ветерани” хіп-хопу. Так часто їх називають у пресі. Самі хлопці із цим ніколи не погоджувалися. У Бердичеві вкотре довели: вони як ніколи молоді, повні сил та енергії.

Олег “Фагот” Михайлюта соліст гурту “ТНМК”: “Ми не вважаємо себе ветеранами, у нас тільки-но все починається, все ще попереду. Ми не відчуваємо, що відсвяткували вже 10 сезонів. Просто ми починали ще дуже юними... А так – відчуття самі позитивні. Ось вчора було два концерта у Харкові та Яготині, сьогодні ми вже у вас, і впевнені: найкраще, що може статися із чоловіком, окрім його виступу у збірній України з футболу, це гра у “ТНМК”.

Протягом усього концерту на майданчику панувала чудова атмосфера, зізналися гості, відчувалася позитивна глядацька енергетика. Напевне, тому під час виступу фронтмени гурту не раз закликали бердичівлян одразу після святкування зайнятися покращенням демографічної ситуації у місті.

Олег “Фагот” Михайлюта соліст гурту “ТНМК”: “На жаль, я не бачив дівчат, які знаходилися далеко від мене. Але ті, хто стояли перед сценою – це клас! Тобто, генофонд існує, я не знав, на кому затримати погляд. Якщо є красиві дівчата, то буде красива нація. Ну а красива нація – це, взагалі, бомба... У Бердичеві можна сміливо починати робити красиву націю. Цього ми й бажаємо вашому місту.”

Молодь, яка знаходилася того вечора на Шандорі, і виступом музикантів, і святом взагалі лишилася задоволена.

Валерія та Юлія бердичівлянки: “Очень понравилось! Супер! Особенно “ТНМК”! Надеемся, что и салют нам понравится. Бердичев forever!”

Володимир бердичівлянин: “Всё было отлично! Особенно ребята из “ТНМК”! Просто супер! Хотим посмотреть салют, надеемся, что будет неплохо. Вчера тоже были здесь, классным получилось лазерное шоу.”

Андрій та Юлія бердичівляни: “Мы только что пришли. Из-за плохой погоды. Вчера понравилось лазерное шоу, в принципе, было весело. Желательно, конечно, получше, но с Киевом мы не сравнимся, так что для Бердичева это впечатляюще.”

Спочатку цим мистецтвом зацікавилися два юнака. Із часом любов до вогню вони передали ще двом дівчатам. В результаті рік тому утворився театр “Фантом”.

Артистам “Фантому” до душі припала бердичівська публіка, яка, не дивлячись на дощ, залишилася на Шандорі, щоб поспостерігати за шоу. За це, говорять гості, їм велика подяка та щирі побажання.

Іванна Легеза та Кристина Мурза артистки театру вогню “Фантом”: “Мы бы хотели пожелать городу процветания, чтобы все люди были дружными, а город – более успешным, чтоб у вас всё получалось. Главное – не впадать в отчаяние. Ну и побольше вам огня!”

Дощ не стихав... Мабуть тому, салют пролунав хвилин на двадцять раніше запланованого часу. Та найстійкіших глядачів він, напевне, не розчарував.

 

 
Автор: Олександр Єжель
Камера: Андрій Пеньківський
 
Матеріал передруковано з ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Діагностика зору у Чернівцях
Добавил Geliodor
Март 29, 2024

Диабет.
Добавил sordly86
Март 29, 2024

Купить вкусный бенто торт
Добавил Vafla
Март 29, 2024

Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024