|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичев: недоразумения или коррупция?

Категория: Происшествия
Бердичев: недоразумения или коррупция? 13 квітня в редакцію газети «Діловий Бердичів» надійшов лист від бердичівлянки Будзинської Ірини Болеславівни. Наша газета обов’язково проведе розслідування по даному питанню. Надаємо вам можливість ознайомитися з оригіналом листа.
Звертаюся до Вас з такою проблемою: 24 березня 2009р. о 21:30 мій син Будзінський Д.Г. потрапив у ДТП, яка трапилася в СМТ Гришківці. Коли мій син їхав у напрямку Бердичева, йому на зустріч виїхав мікроавтобус Мерседес-Спрінтер. Для того, щоб уникнути лобового зіткнення, мій син вивернув руль вліво, але відстань була на стільки малою, що зіткнення все ж відбулося. На смузі, де їхав мій син. На допомогу зупинилися люди, які були свідкам цієї пригоди. Мікроавтобус з’їхав в кювет та перевернувся. Коли туди прийшли люди, які були свідками ДТП, водія в машині не виявили. Свідки відразу визвали ДАІ, яке прибуло через декілька хвилин. Коли вони прибули, водія мікроавтобуса не було, але приїхала жінка, яка почала наказувати інспекторам, щоб вони не оформляли ДТП. Вона представилася тіткою водія мікроавтобуса, а де сам водій вона не знає. Через деякий час біля цієї жінки з’явився молодий чоловік в нетверезому стані.
ДТП не оформлювалось приблизно три години. На місце ДТП приїхало місцеве телебачення «ВІК». Але жінка почала кудись дзвонити, підійшовши до них, щось сказала і вони поїхали з місця пригоди нічого не знявши. В той час молодий чоловік, який був весь час біля жінки, ледь стояв на ногах, перебувавши в сильному алкогольному сп’янінні. Як потім виявилося, це був той зниклий водій мікроавтобуса. 
Я, як власниця машини, прибувши на місце ДТП, почала наполягати на оформлення ДТП.
При оформленні ДТП виявилося, що водій, який був за кермом, не мав документів на право керування цим автомобілем. Мікроавтобус Мерседес-Спринтер не був застрахований. 
Коли приїхав сам власник мікроавтобуса, жінка вмовляла його, щоб той взяв вину на себе, сказавши, що він був за кермом. Але той відмовився. Під час їхньої розмови, ми почули, що вона являється рідною сестрою водія, який скоїв ДТП: Кулик Олександра Васильовича – Кулик Ольга Василівна, яка працює в Бердичівській міській прокуратурі на посаді помічника прокурора. 
При оформленні ДТП, працівники ДАІ не вказали, що водій Кулик О.В. зник з місця пригоди та не взяли ні в одного зі свідків покази. Розмітки ДТП слідчого ДАІ підлягають сумніву, так як, вони не знімалися понад трьох годин.
Після оформлення ДТП, водія Кулик О.В. та мого сина Будзінського Д.Г. відвезли до лікарні на експертизу на вміст алкоголю в крові. Я та мій син Будзінський Д.Г. їхали в машині ДАІ, а Кулик О.В. та його сестра Кулик О.В. їхали в іншій машині зі слідчим ДАІ. В лікарні, виміривши тиск моєму синові, який був 180/100 та провівши координацію рухів щодо тверезості, його відправили до 3 кабінету здавати кров на експертизу. 
Коли до кабінету зайшов Кулик О.В. на телефон чергового лікаря Портко І.І. надійшов дзвінок, на який він відповів: «Зрозуміло». Кулика О.В. навіть не оглянули. Він ледве підвівся, тому що був дуже п’яний і зібравши всі зусилля, щоб не впасти, пішов здавати кров. Але, що він здавав нам невідомо. 
Я лікарю Портко І.І. говорю: «Подивіться, який Кулик О.В. п’яний», на що в грубій формі Портко І.І. відповів: «Я не бачу, що він п’яний, бо я лікар і краще вас розумію його стан». Моєму синові було дуже зле. В нього була сильна головна біль з нудотою та головокружінням. Але черговий лікар Портко І.І. не реагував на скарги мого сина, сказавши нам, щоб той випив заспокійливих крапель і все минеться.
Нашу машину Suzuki-Grand Vitara погрузили на евакуатор та власник евакуатора забрав її до себе додому, щоб на ранок завезти її до Житомиру. Кулик Ольга Василівна пообіцяла, що купить нам нову машину, а нашу розбиту – забире собі.
Ми поїхали додому, де я надала синові першу медичну допомогу, так як йому було зле. До ранку, моєму синові стало набагато гірше, почалася сильна головна біль з блювото. Ми доставили його до Бердичівської міської лікарні, де його госпіталізували до ортопедичного відділення. Лікуючий лікар Заєць В.М. надав йому медичну допомогу. Але через два дні на обхід з лікарем Заєць В.М. зайшов лікар Портко І.І., який побачивши мого сина, зніяковів. Після чого заходив регулярно в палату до мого сина і морально тиснув на нього, кажучи, що мій син симулює.
Відлежавши 9 днів, стан здоров’я мого сина погіршився, тому що не було належного лікування. На скарги мого сина не звертали ніякої уваги. На дев’ятий день, на обході, не зважаючи на стан мого сина, завідуючий відділенням Черево М.І. виписав його практично силоміць, на що у нас є докази – запис розмови Черево М.І. та мого сина при виписці. Автомобільна катастрофа була дуже серйозною. Наш автомобіль практично не підлягає ремонту. Але не зважаючи на всі скарги мого сина і стан його здоров’я, його виписали з лікарні, поставивши діагноз – «здоровий». Після виписки мого сина Будзінського Д.Г. кримінальну справу на Кулик О.В. автоматично закрили. 
Ми звернулися до Київської лікарні, де його обстежили і терміново направили на стаціонарне лікування (ксерокопія заключення надане). Ми звернулися в Житомирську обласну лікарню, де на даний час мій син перебуває.
На 13 квітня результатів експертизи на вміст алкоголю немає. Куди б я не зверталася, мені всюди відмовляють в наданні документів про ДТП, а саме: в ДАІ про надання результатів експертизи щодо вмісту алкоголю; хто являється власником мікроавтобуса; завірену копію про відмову кримінальної справи; схему розмітки ДТП. До суду – про адмінпорушення щодо Кулик О.В., що по ньому розглядалося.
25 березня мій син написав скаргу в Житомирську обласну прокуратуру, щоб Кулик Ольга Василівна не втручалася у розслідування ДТП і не заважала слідчому процесу. На заяву мого сина ніхто не відреагував.
Кулик О.В. втрутилася в дії працівників ДАІ, в дії лікарів, вплинула на ЗМІ. Кулик О.В., займаючи посаду помічника прокурора, має вплив на всі інстанції розслідування і гальмує та приховує правдиві результати.
На сьогоднішній день, дивлячись на ситуацію, яка складається я вважаю, і суд буде на користь Кулик О.В., хоча він є винуватцем аварії. У нас є стовідсоткові докази, що Кулик О.В. на момент аварії знаходивсь в алкогольному сп’янінні і що Кулик Ольга Василівна була на місці ДТП, хоча зараз вона це заперечує.
Ірина Болеславівна БУДЗІНСЬКА
Матеріал передруковано з "Ділового Бердичіва"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Охрана
Добавил King
Май 23, 2024

Шукаю нове спортивне взуття та
одяг

Добавил bpyhehu
Май 23, 2024

мини-трактор запчасти
Добавил Салютин Александр
Май 23, 2024

Уроки эстрадного вокала
Добавил Yorm
Май 22, 2024

Стройка, ремонт дома
Добавил Liaі
Май 22, 2024