|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичев разгромил Романов. 3:0

Категория: Спорт
Бердичев разгромил Романов. 3:0 ФК «Бердичів» - «Зоря-Енергія» (Романів) 3-0 (2-0). 13 червня 2009 року. м. Бердичів. Стадіон «Шкіряник». 190 глядачів. Арбітр: Олексій Чірчик, асистенти арбітра: Юрій Горащук та Віктор Соболевський (всі – м. Житомир). Делегат ЖОФФ: О.П. Чернявський (м. Житомир) – голова ЖОФФ. ФК «Бердичів»: 23. Тарас Панасюк; 20. Дмитро Худинець(3. Артем Лозовий); 4. Сергій Данілевич; 5. Костянтин Іванкевич; 14. Дмитро Коломієць; 11. Валентин Ярощук(12. Ярослав Грабець); 18. Віталій Лабунець (19. Олександр Майданюк); 10. Андрій Романюк(9. Костянтин Мороз); 6. Максим Малашин(8. Віталій Михайленко); 7. Ярослав Блоцький(16. Артем Мкртчян); 15. Дмитро Вакула(17. Євген Костенко). Голи: Валентин Ярощук; Дмитро Вакула – 2.
Після програної у Житомирі гри 0-4 «Легіону», бердичівляни вдома приймали новачка Вищої ліги Чемпіонату області, футбольний клуб «Зоря-Енергія» смт. Романів. У минулому році ФК «Бердичів-2(всі гравці тієї команди, зараз складають основу нинішнього ФК «Бердичів – прим. авт) грали дві гри із «Зорею» у розіграші Першої ліги Чемпіонату, тоді у першій грі вдома перемогли «енергетики» 1-0, а у Бердичеві гра завершилась внічию 3-3.
Після програшу у Житомирі тренер бердичівлян Ігор Лисюк зробив кілька змін у складі, у центрі захисту пару Худинець-Мороз замінила пара Данілевич-Іванкевич, а Худинець перейшов грати на правий фланг захисту, також вперше у Чемпіонаті ФК «Бердичів» починав гру у два нападники. Іванкевич який разом із Лабунцем гра опорного півзахисника перейшов у центр захисту, а разом з Ярославом Блоцьким в нападі грав Дмитро Вакула.
Перший тайм розпочався з переваги господарів поля, які прагнули заволодіти ініціативою з самого початку гри. Перший гольовий момент біля воріт воротаря Олександра Ульченка був після виконання кутового удару Валентином Ярощуком та ударом вище воріт Андрія Романюка. Через кілька хвилин після подачі з кутового Ярощука, Дмитро Худинець пробив повз ворота. У середині першого тайму після чудової передачі Сергія Данилевича, Валентин Ярощук чітко пробив у ближній кут від воротаря. ГООООООООООЛ! 1-0. Через кілька хвилин Валентин міг зробити зробити дубль, але вийшовши один-на-один із воротарем не реалізував свій гольовий момент, на висоті був воротар «Зорі» Ульченко. Але через дві хвилини, знову після передачі Сергія Данілевича, Дмитро Вакула також пробив у дальній кут воріт «Зорі». ГООООООООООЛ! 2-0. Після цього кілька моментів було і у гостей. Активним на правому фланзі був №7 гостей бердичівлянин Андрій Козлюк, який у минулому сезоні грав за ФК «Бердичів, а у цього сезоні грав за СФК «Арсенал» і перед грою перейшов у «Зорю», саме після передач Козлюка виникала загроза біля воріт бердичівлян, але в останній моменті або гостям не вистачало точності, або у воротах вдало діяв воротар бердичівлян Тарас Панасюк. До перерви бердичівляни могли збільшити рахунок на свою користь, але Андрій Романюк вийшовши один-на-один із воротарем заметушився і спільними зусиллями захисник та воротар гостей відвели загрозу від своїх воріт. У боротьбі із захисником Андрій впав, на мою думку порушення правил і пенальті у тому моменті не було, а також Дмитро Вакула, який пробивав зі штрафного, але воротар "Зорі" Ульченко відбив удар.
Другий тайм розпочався з невеликої переваги гостей. Але реальні загрози воріт Тараса Панасюка почали виникати десь у середині другого тайму. Після удару з небезпечного штрафного вдало обравши позицію м’яч забрав воротар бердичівлян. У другому таймі гості мали лише один реальний момент, щоб забити, після помилки захисників господарів гравець гостей вийшов один-на-один із воротарем, але Тарас Панасюк був на висоті. У одній атак, гості втратили м’яч, а господарі скористались цією помилкою блискуче, реалізувавши контратаку. Валентин Ярощук пройшовши по правому флангу, зробив навіс у штрафний майданчик і Дмитро Вакула майстерно підставив ногу і спрямував м’яч повз воротаря гостей. ГОООООООООООООООООЛ! 3-0. Після пропущеного у свої ворота третього голу гості намагались щось небезпечне створити біля воріт бердичівлян, але у них в атаці нічого не виходило. Бердичівляни навпаки мали кілька реальних нагод для збільшення рахунку на свою користь, але Дмитро Вакула, Артем Мкртчян, Євген Костенко та Ярослав Грабець свої моменти не реалізували.
Чудова перемога нашої команда! Дякуємо гравцям та тренеру! Наступну свою гру ФК «Бердичів» проведе 20 червня в Овручі проти місцевого футбольного клубу «Вручий».
Источник: "Діловий Бердичів"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024

Выбор авто
Добавил Liaі
Апрель 24, 2024