|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Весняний призов у Бердичеві розпочато

Категория: Общество

Весняний призов у Бердичеві розпочатоДванадцять новоспечених солдатів із Бердичева та району поповнили лави української армії. В рамках весняного призову з військового комісаріату до обласного збірного пункту відправили першу команду майбутніх армійців.

“Рівняйсь! Струнко!” - ці та інші накази незабаром стануть невід’ємною частиною життя юнаків. А поки що напіввійськові, напівбатьківські настанови керівництва комісаріату.

Олег Коріненко, військовий комісар м. Бердичева: “Ваша служба починається з обласного збірного пункту. Там будуть знаходитись представники військових частин, які будуть вас вивчати вже на підході до збірного пункту, на підході до столу, у бесіді з вами. Прошу вас показати, що ви йдете служити свідомо, що ви не вагаєтесь, що у вас задовільний стан здоров’я, що у вас нормальні якості солдата, які дозволять вам служити в престижних військових частинах”.

Такими частинами для хлопців будуть президентський полк у Києві, 101-ша бригада, яка охороняє Міністерство оборони, а також 95-та аеромобільна (десантна) бригада у Житомирі. Спочатку армійські будні будуть важкими, говорять військові. Новий колектив, командири, атмосфера і правила — тут не обійтись без дисципліни та порядності. Військовий комісар побажав юнакам через рік повернутися додому підтягнутими та змужнілими.

Олег Коріненко, військовий комісар м. Бердичева: “Хотілося б побажати хлопцям напередодні 65-ої річниці Дня перемоги, щоб вони пам’ятали, що їхні діди, можливо, і прадіди, з честю виконали свій військовий обов’язок по захисту Вітчизни. Я бажаю нашим хлопцям, щоб їм ніколи не довелось проливати кров за свою землю. Хай завжди над ними буде мир і хай повертаються живими і здоровими”.

В армії добре служити, коли тил надійний. Тому батьки теж повинні проявити максимум підтримки, кажуть військові, не турбувати солдатів розповідями про сімейні чвари. Вже незабаром у перших листах юнаки напишуть про свої військові частини і повідомлять дату присяги. А нині вони мають п’ять хвилин для прощання з рідними, друзями, коханими. З якими почуттями залишають солдати домівку?

Гіоргі Карєлов, призовник: “Настроение отличное, эмоции самые лучшие. Всем ребятам желаю хорошо служить. Я иду по собственному желанию, потому что дальше тоже хочу служить”.

Серед проводжаючих були і ті, хто своє вже відслужив. Вони розповідають, як воно там, в армії, і як вона впливає на особистість.

Дмитро Матвійчук, друг призовника: “Не стоит бояться идти в армию, каждый мужчина должен там испытать себя. И родителей в покое оставить хотя бы на год. В армии как дома, там примут всех и всегда”.

Призов триватиме до кінця травня, за цей час у місті до армії відправлять ще 81 юнака. За рік строкової служби їм належить багато чого навчитися, опанувати тонкощі військової спеціальності. А ще слід бути гідним сином своїх батьків і Батьківщини.

Василь Андрощук, дядько призовника: “Здоров’я бажаю. Ми відправили до армії здорового хлопця і такого хочеться зустріти. Рік пройде швидко”.

Ніно Карєлова, мати призовника: “Я всім бажаю, щоб вони були хорошими чоловіками, нормально служили. Мій син взагалі правильна дитина: не п’є, не палить, вивчився. Думаю, що так само гідно він пройде і службу”.

Автор: Інна Покотилюк
Камера: Віталій Сінєльніков
Джерело: ТРК "ВІК"
Написал: panasskin (13 сентября 2010 11:32)
Гіоргі Карєлов, призовник: “Настроение отличное, эмоции самые лучшие. Всем ребятам желаю хорошо служить. Я иду по собственному желанию, потому что дальше тоже хочу служить”
. Пойди служить за копейки, да служить за то что оставили от страны чиновники, вернее пойди служить чиновникам охранять их!!!
Ніно Карєлова, мати призовника: “Я всім бажаю, щоб вони були хорошими чоловіками, нормально служили. Мій син взагалі правильна дитина: не п’є, не палить, вивчився. Думаю, що так само гідно він пройде і службу”.
то якщо ваш син правильна дитина, то йому в армії робити нема чого! там беруть всіх підряд і хворих і больних! а наші воєнкоми недають можливості втікти з цієї богом забутої країни для нормального життя! говорять тільки: - " Служите, и защищайте нашу страну, это ваш долг, выполнете его так как сделали это ваши деды!" нашим дедам было хоть за что воевать![/
Зарегистрирован: 13 сентября 2010 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 25, 2024

Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024