|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Сезон відпочинку в оздоровчому таборі “Соколятко” відкрито

Категория: Общество

Сезон відпочинку в оздоровчому таборі Соколятко відкритоНад “Соколятком” пролунав державний гімн та злетів у височінь жовто-блакитний прапор. Це офіційно засвідчило: сезон відпочинку у дитячо-юнацькому оздоровчому таборі стартував. О 7-30 — підйом, о 22-й — відбій... Фіззарядка, лінійки та безліч цікавого з перервами на походи до їдальні — за таким графіком віднині житимуть тамтешні мешканці. Із цікавим й веселим продовженням літніх канікул їх поздоровили дорослі, які не сумніваються: час, проведений у “Соколяткові”, запам’ятається дітям лише з кращого боку.

Іван Демусь, заступник Бердичівського міського голови: “...Перш за все, я хочу привітати вас із цим чудовим днем від імені міського голови, міської ради та виконавчого комітету. Було багато зроблено для того, аби “Соколятко” був готовий до прийняття найдорожчих гостей — вас, діти. Ті з вас, хто був тут минулого року, встиг, напевне, помітити, що чимало було зроблено для того, аби привести табір у більш привабливий вигляд.”

Усі три зміни у “Соколяткові” відпочиватимуть 138 учнів Бердичівської спецшколи-інтернату, що у Гришківцях. Вони склали 6 загонів, в яких вожатими традиційно є студенти педагогічного коледжу. Допомагати останнім будуть вчителі школи. Окрім вихованців інтернату, на 21 день до табору по черзі приїжджатимуть юні обдарування з Житомирської області та діти працівників бердичівських підприємств. Усім їм педагоги побажали яскравого й змістовного відпочинку.

Анжела Цвєткова, голова міського профкому працівників освіти: “Мені хочеться, аби ви зберегли ті традиції, що були закладені тут раніше. Приємно те, що школа-інтернат представлена у нас чудовими педагогами-членами профспілки. Слухайте ваших вихователів, вожатих і незабутнього вам відпочинку.”

Жанна Громніцька, заст. директора спецшколи-інтернату з навчально-виховної роботи: “Я вам бажаю щодня сонечка лагідного, бешкетливого вітру, щирих посмішок і, головне, здоров’я. Весь наш колектив передавав вам щирий привіт. Ми вже встигли за вами скучити! Гарно відпочиньте, виспіться, награйтеся і здоровими й засмаглими приїжджайте до своєї школи. Вона чекає на вас.”

Протягом 3-х змін на дітей чекають десятки конкурсів та змагань: “соколятка” проходитимуть екологічними стежинами і братимуть участь у Малих Олімпійських іграх, демонструватимуть свої вміння у декоративно-прикладному мистецтві й відстоюватимуть честь на лицарських турнірах. Аби відпочинок пройшов на рівні, дорослим довелося чимало попрацювати.

Раїса Коваленко, директор оздоровчого табору “Соколятко”: “Проведені значні ремонтні роботи. Ми поміняли усю сантехніку, труби, вмивальники, унітази у корпусі “Ластівка”, який розрахований на 100 дітей. Пішло на це близько 70-ти тисяч грн. Повністю замінили там меблі: встановили 100 нових ліжок, 100 нових тумбочок, 30 шаф, 40 стільців, 1 плазмовий телевізор. Придбали одну морозильну камеру. Ремонтували усі приміщення табору: в деяких проведено поточні ремонти. До прийому дітей готові усі приміщення.”

А ще у таборі збудували дві альтанки, де діти зможуть переховуватися від палючого сонця й грати у шахи-шашки. Окрім того, додає Раїса Коваленко, було оновлено спортивний інвентар.

Раїса Коваленко, директор оздоровчого табору “Соколятко”: “На перспективу ми хочемо відремонтувати басейн. Літо, як ми бачимо, жарке і потрібно, аби він працював. Щодо організації харчування, то воно у нас налагоджено згідно норм КМУ. На одну дитину має витрачатися 30 грн. на добу, ми вкладаємося у цю норму. На сьогодні діти отримують 5-разове харчування — повноцінне, збагачене вітамінами... Думаємо, впродовж відпочинку вони і оздоровляться, і отримають задоволення від відпочинку.”

Не лише дорослі приїхали до табору, аби особисто пересвідчится у його готовності та у природних й створених рукою людини принадах. У “Соколяткові” висадився потужний творчий десант в особі зірок Центру позашкільної освіти ім . О. Разумкова. Від “Краплинок” до “Веселки”, від танцювального “Шакті” до співочого “Старого роялю”... Більш, ніж годинна концертна програма, не могла не підняти настрою мешканцям табору. Продовження канікул, здається, й справді вдалося.

Автор: Олександр Єжель
Камера: Віталій Сінєльніков
Джерело: ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

Скачать музыку в mp3
Добавил MillerM
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024